De Hot stone massage is een Relax (ontspannings)massage gecombineerd met het gebruik van hete basaltstenen. De stenen worden voorzichtig op en rondom je lichaam geplaatst en daarnaast zal er ook met de stenen en handen gemasseerd worden. Hot stone massage werkt ook goed bij het ontspannen van spierknopen in het lichaam in combinatie met een stevige massage.

De combinatie van warmte en beweging zorgt dat je lichaam wordt ontgift, dat het ontspant en wordt gestimuleerd. Deze massage heeft voornamelijk een zeer ontspannende en verwarmende werking. Goed om jezelf cadeau te doen in het koude seizoen van het jaar!

 

Wij bieden twee soorten hot stone massages binnen onze praktijk:

1.Relax & Firm massage met hot stone supplement; een ontspannende massage waarbij de spieren in de nek en schouders worden behandeld met warme basaltstenen gedurende de massage.

Duur 60 minuten, kosten € 62,50

 

2. Hot stone massage; uitgebreide massage met warme basaltstenen voor het gehele lichaam. Na de massage geven we je een teiltje met warm water en zeep om je op te frissen (bij een hot stone massage wordt altijd veel olie gebruikt).

Duur 90 minuten, kosten € 88,50