Huidverbetering Gezichtsbehandelingen Huidverbetering den Haag

Fris Facial

€ 55,00

Heb je weinig tijd dan is deze facial ideaal voor jou. In onze rustgevende cabine liggend op een heerlijke (verwarmde) behandelstoel kom je tijdens deze intensieve behandeling helemaal tot rust.

Facial Sothys Organic

€ 59,50

In deze behandeling van 30 minuten met producten van Sothys kan je een complete behandeling verwachten. Je krijgt een diepte reinigende peeling plus en specifieke gezichtsmassage.

Natuur Facial

€ 72,50

Tijdens deze complete behandeling kom je opgefrist naar buiten. In onze cabine, liggend op een heerlijke (verwarmde) behandelstoel, kom je tijdens deze intensieve behandeling helemaal tot rust.

Puur Facial

€ 85,00

Tijdens deze complete behandeling kom je opgeladen naar buiten. In onze cabine, liggend op een heerlijke (verwarmde) behandelstoel, kom je tijdens deze intensieve behandeling helemaal tot rust.

Zuiver Facial

€ 109,00

Tijdens deze complete behandeling kom je opgeladen naar buiten. In onze cabine, liggend op een heerlijke (verwarmde) behandelstoel, kom je tijdens deze intensieve behandeling helemaal tot rust.

Detox Energie Anti-stress (Sothys)

€ 119,00

Deze complete facial is bedoeld om de huid van nieuwe energie te voorzien en een buffer te maken tegen in- en uitwendige vervuiling. Na de behandeling is er een duidelijk zichtbaar resultaat, de teint is opgelicht en ziet er jonger uit…

Jeunesse super intensieve Anti-AGE behandeling (Sothys)

€ 119,00

Deze prachtige anti-age behandeling geeft na 1x al een bijzonder goed resultaat. De huid wordt gelift en rimpeltjes verzacht. Alles in deze behandeling…

Cosmeceutische peeling AC Pro peel op maat (Sothys)

€ 72,50

Deze huidverbeterende peeling is ideaal voor de leeftijd van 18-30 jaar. De behandeling bestaat uit het diep reinigen van de huid waarna de peeling volgt. De huid wordt gladder en stralender…

Cosmeceutische peeling Glysalac pro peel (Sothys)

€ 72,50

Deze peeling is geschikt als anti-age behandeling voor de oudere huid. De textuur van de huid wordt verfijnd, de huid wordt gladder en stralend. Niet geschikt voor de reactieve huid (als je huid snel reageert of rood wordt)…

Seizoensbehandeling (Sothys)

€ 85,00

Twee keer per jaar komt Sothys met een prachtige seizoenslijn (voorjaar en najaar) waarbij ze fantastisch geurende fruit of messensoorten gebruikende, zoals…

SPA behandeling voor de zeer gevoelige huid (Sothys)

€ 85,00

Deze behandeling is speciaal ontworpen voor mensen met een zeer gevoelige huid. Deze behandeling verzacht de huid, geeft comfort en kalmeert. De behandeling is inclusief epileren….

Facial Sothys Hydra 4HA Super Vocht Booster

€ 119,00

Deze complete facial is in eerste instantie bedoeld om de vochtarme huid te behandelen. Na de behandeling is er een duidelijk zichtbaar resultaat, minder fijne lijntjes en de huid voelt zacht  en soepel aan.

Sensipeel

€ 107,50

Deze behandeling richt zich op huidverbetering. Het is een echte aanrader voor mensen met een onrustige huid. Tevens is het een perfecte anti-aging behandeling om de huid preventief gezond en stralend te houden.

Dienst Prijs
Wenkbrauwen en wimpers pakket35,00
Wenkbrauwen modelleren 25,00
Waxen gezicht 1 zoneBovenlip / kin / kaaklijn / wangen13,50
Waxen gezicht 2 zonesBovenlip / kin / kaaklijn / wangen24,50
Waxen hele gezicht zonder wenkbrauwen47,50

Bij ReBalans maken wij onderscheid tussen onze ‘standaard’ facials en de huidverbeterende of probleemoplossende behandelingen. Ben je toe aan een ontspannend moment en heeft je huid behoefte aan een professionele behandeling, kies dan uit een van deze behandelingen: Fris Facial, Sothys Organic, Natuur Facial, Puur Facial of Zuiver Facial. Tijdens alle behandelingen maken wij gebruik van salon producten van de volgende merken: Sothys, Naturgeist en Organic Boost. Deze luxe, hoogwaardige producten kenmerken zich door hun natuurlijke samenstelling, subtiele geuren en huidverbeterende eigenschappen.

Naast deze facials hebben wij meerdere huidverbeterende behandelingen ontwikkeld die per behandeling een specifiek doel nastreven. Hieronder vind je welke dat zijn en wat je van de behandeling kan verwachten. Weet je niet zeker welke behandeling voor jou geschikt is? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Al onze behandelingen zijn geschikt voor dames en heren.

Wil je meteen je behandeling combineren met bijvoorbeeld wenkbrauwen of wimpers verven of een waxbeurt, dat kan natuurlijk.

Ben je voor het eerst bij ons voor een gezichtsbehandeling? Dan nemen wij de tijd voor een intake zodat aan de hand van een aantal vragen inzicht krijgen in jouw wensen en huidconditie.

De voordelen van 100% natuurlijke huidverzorging

Onze producten zijn natuurlijk en biologisch, dat wil zeggen dat bij de productie vooral natuurlijke grondstoffen worden gebruikt en geen chemische conserveringsmiddelen, minerale oliёn en PEG’s. Daarnaast zijn onze producten dierproefvrij en zijn veel producten geschikt voor gebruik door veganisten. 

De producten zijn zacht voor je huid en werken goed op diverse vlakken, waaronder anti-age en een gevoelige huid. Meerdere studies hebben bewezen dat natuurlijke producten uiterst effectief werken, ook zonder toevoeging van allerlei chemische en synthetische stoffen. De producten ondergaan altijd diverse werkzaamheids- en verdraagzaamheidstesten voordat ze beschikbaar komen op de markt.