Facials en Huidverbetering

Bij ReBalans maken wij onderscheid tussen onze ‘standaard’ facials en de huidverbeterende of probleemoplossende behandelingen. Ben je toe aan een ontspannend moment en heeft je huid behoefte aan een professionele behandeling, kies dan uit een van deze behandelingen: Fris Facial, Sothys Organic, Natuur Facial, Puur Facial of Zuiver Facial. Tijdens alle behandelingen maken wij gebruik van salon producten van de volgende merken: Sothys, Naturgeist en Organic Boost. Deze luxe, hoogwaardige producten kenmerken zich door hun natuurlijke samenstelling, subtiele geuren en huidverbeterende eigenschappen.

Naast deze facials hebben wij meerdere huidverbeterende behandelingen ontwikkeld die per behandeling een specifiek doel nastreven. Hieronder vind je welke dat zijn en wat je van de behandeling kan verwachten. Weet je niet zeker welke behandeling voor jou geschikt is? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Al onze behandelingen zijn geschikt voor dames en heren.

Wil je meteen je behandeling combineren met bijvoorbeeld wenkbrauwen of wimpers verven of een waxbeurt, dat kan natuurlijk.

Ben je voor het eerst bij ons voor een gezichtsbehandeling? Dan nemen wij de tijd voor een intake zodat aan de hand van een aantal vragen inzicht krijgen in jouw wensen en huidconditie.

Gezichtsbehandelingen

Fris Facial

€ 42,50

Heb je weinig tijd dan is deze facial ideaal voor jou. In onze rustgevende cabine liggend op een heerlijke (verwarmde) behandelstoel kom je tijdens deze intensieve behandeling helemaal tot rust.

Facial Sothys Organic

€ 47,50

In deze behandeling van 30 minuten met producten van Sothys kan je een complete behandeling verwachten. Je krijgt een diepte reinigende peeling plus en specifieke gezichtsmassage.

Natuur Facial

€ 59,50

Tijdens deze complete behandeling kom je opgefrist naar buiten. In onze cabine, liggend op een heerlijke (verwarmde) behandelstoel, kom je tijdens deze intensieve behandeling helemaal tot rust.

Puur Facial

€ 72,50

Tijdens deze complete behandeling kom je opgeladen naar buiten. In onze cabine, liggend op een heerlijke (verwarmde) behandelstoel, kom je tijdens deze intensieve behandeling helemaal tot rust.

Zuiver Facial

€ 94,50

Tijdens deze complete behandeling kom je opgeladen naar buiten. In onze cabine, liggend op een heerlijke (verwarmde) behandelstoel, kom je tijdens deze intensieve behandeling helemaal tot rust.

Huidverbeterende Gezichtsbehandelingen

Facial Sothys Hydra 4HA Super Vocht Booster

€ 92,50

Deze complete facial is in eerste instantie bedoeld om de vochtarme huid te behandelen. Na de behandeling is er een duidelijk zichtbaar resultaat, minder fijne lijntjes en de huid voelt zacht  en soepel aan.

Facial anti-roodheid van de gevoelige huid

€ 77,50

Speciaal voor de gevoelige huid die snel rood wordt, waar kleine rode adertjes zichtbaar zijn en die snel van slag is hebben wij een facial ontwikkeld.

Facial anti-acne behandeling

€ 104,50

Deze gezichtsbehandeling is helemaal gericht op de acne huid, deze is gebaat bij een intensieve dieptereiniging waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke peelings.

Gezichtsbehandeling op maat

€ 82,50

Bij deze gezichtsbehandeling wordt op basis van de conditie van de huid een behandeling gekozen. Door de producten te mengen en aan te passen op uw huid krijgt u de perfecte behandeling.

Facelift Massage

€ 63,50

De facelift massage is een zeer intensieve gezichtsmassage, ook wel genoemd bindweefselmassage voor het gezicht, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt.

Kobido

€ 63,50

Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk ‘het pad van de schoonheid’. De massage verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt en verwijdert toxines en dode huidcellen.

Sensipeel

€ 107,50

Deze behandeling richt zich op huidverbetering. Het is een echte aanrader voor mensen met een onrustige huid. Tevens is het een perfecte anti-aging behandeling om de huid preventief gezond en stralend te houden.

Epileren, Verven & Waxen Gezicht

Dienst Prijs
Epileren17,50
Wenkbrauwen verven15,00
Wimpers verven15,00
Wimpers & Wenkbrauwen verven17,50
Epileren & Wenkbrauwen verven32,50
Waxen gezicht 1 zoneBovenlip / kin / kaaklijn / wangen11,00 – 10 min
Waxen gezicht 2 zonesBovenlip / kin / kaaklijn / wangen21,00 – 15 min
Waxen hele gezicht zonder wenkbrauwen27,50 – 30 min
Waxen hele gezicht met wenkbrauwen37,59 – 35 min

De voordelen van 100% natuurlijke huidverzorging

Onze producten zijn natuurlijk en biologisch, dat wil zeggen dat bij de productie vooral natuurlijke grondstoffen worden gebruikt en geen chemische conserveringsmiddelen, minerale oliёn en PEG’s. Daarnaast zijn onze producten dierproefvrij en zijn veel producten geschikt voor gebruik door veganisten. 

De producten zijn zacht voor je huid en werken goed op diverse vlakken, waaronder anti-age en een gevoelige huid. Meerdere studies hebben bewezen dat natuurlijke producten uiterst effectief werken, ook zonder toevoeging van allerlei chemische en synthetische stoffen. De producten ondergaan altijd diverse werkzaamheids- en verdraagzaamheidstesten voordat ze beschikbaar komen op de markt.