Massages den Haag

Ontspanningsmassage (60, 75, 90 minuten)

vanaf € 72,50

Tijdens deze ontspannende massage kom je volledig tot rust. Het lichaam wordt op rustige wijze gemasseerd wat zorgt voor een weldadig gevoel. Na afloop ervaar je een prettig en kalm gevoel…

Stevige massage (60, 75, 90 minuten)

vanaf € 72,50

Tijdens deze massage die met krachtige bewegingen wordt uitgevoerd worden de spieren en de huid intensief gemasseerd. Deze massage is met name ook geschikt als er klachten bestaan…

Rug en schoudermassage (30 minuten)

€ 42,50

De focus bij deze massage ligt op een (krachtige) massage van de rug en schouders om de hier vaak stijve spieren verlichting te geven.

Rug, nek en schoudermassage (45 minuten)

€ 62,50

De focus bij deze massage ligt op een (krachtige) massage van de rug, schouders en nek om de hier vaak stijve spieren verlichting te geven.

Duo Massage

vanaf € 145,00

Een duo massage is een gezellig en intiem uitje met bijvoorbeeld je partner, zus, moeder enz. De massage vindt plaats in één kamer met twee tafels, desgewenst kan de massage…

Zwangerschapsmassage (60 min)

vanaf € 72,50

Zwanger! Een mooie maar ook intensieve tijd voor jou en je lichaam komt je tegemoet. Het is belangrijk om rust te nemen en te ontspannen wanneer je kunt. Deze massage wordt afgeraden in het eerste trimester en langs de 8e maand.

Bindweefsel Massage

€ 105,00

Bindweefselmassage, ook wel bekend als deep tissue massage, helpt bij het oplossen van terugkerende spanningen in het lichaam.

Aroma Touch

€ 55,00

Probeer eens een heerlijke AromaTouch! Deze behandeling werkt ontspannend en werkt in op het zelfhelend vermogen van het lichaam. 

Ayurvedische Massage

€ 105,00

Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage. De ayurvedische massage combineert massage technieken met het stimuleren van de marma punten (drukpunten uit de ayurveda).

Hotstone Massage

€ 77,50

De Hot stone massage is een Relax (ontspannings)massage gecombineerd met het gebruik van hete basaltstenen. 

Lomi Lomi Massage

vanaf € 77,50

De LomiLomi massage is een massagetechniek afkomstig van de Hawaïaanse eilanden. De massage bestaat uit lange strijkingen over het gehele lichaam uitgevoerd met de handen, onderarmen en ellebogen.

Stoel Massage

€ 32,50

De stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage van hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen.

Voetmassage (30 & 60 min)

vanaf € 42,50

Voetmassage is een holistische behandelvorm welke wordt uitgevoerd op de voeten. 

Sport / deeptissue massage

€ 77,50

Deze vorm van massage is geschikt na zware belasting van het lichaam zoals bij sporten of zwaar lichamelijk werk. Het lichaam kan  beter herstellen na sportmassage.

Holistische massage

vanaf € 68,50

Bij een holistische massage word je als mens in het geheel benaderd. Waarbij alles met elkaar in verbinding staat op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Massage met bamboestokken

€ 77,50

Een massage met bamboesticks is een stevige massage waarbij als hulpmiddel bamboestokken worden gebruikt om extra diepe ontspanning te kunnen geven aan het lichaam.

Afslankende Detox Wrap

€ 85

Tijdens deze behandeling word je lichaam ingewikkeld met gebruik van detox producten. Je ligt tijdens de behandeling comfortabel op een verwarmde massagetafel en kan heerlijk relaxen. De behandeling is bedoeld om centimeters te verliezen, het lichaam te ontgiften, het bestrijdt spataderen en cellulitis. During this treatment your body is complicated with the use of detox products.

Massages: onderdeel van een gezonde leefstijl.

Een massage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Bij een gehele massage herstelt de bloedcirculatie zich en krijgt de huid meer doorbloeding. Veel klachten door oververmoeidheid, stress, verkeerde zit-, loop- of staan houding worden voorkomen en/of opgeheven.

Het is een misverstand dat een massage ‘hard’ of ‘pijnlijk’ moet zijn om effectief te zijn. Integendeel, het lichaam reageert niet goed op pijn en zal daardoor juist meer gespannen worden. Bij een acute klacht zoals een vastzittende nek kan een specifiek daarop gerichte massage heel goed werken. Meerdere massages kort na elkaar kunnen nodig zijn om een klacht helemaal te verhelpen. Het meeste effect heb je van een massage als je dit regelmatig herhaalt, bijvoorbeeld 1x per drie of vier weken. De masseur kan je hierover altijd een passend advies geven.

Ben je voor het eerst bij een masseur? We leggen je helemaal uit wat je kunt verwachten. Voor de massages werken wij met biologische oliën, heb je een noten allergie laat ons dat dan weten. Wij kiezen dan een andere olie uit. In de wintermaanden zijn onze tafels verwarmd voor een heerlijk comfortabel gevoel.

VOORDELEN VAN MASSAGE OP EEN RIJ:

  • vermindering van stress en spierspanning in het lichaam
  • versterkend voor de innerlijke en fysieke mens
  • spierpijn en veel klachten door oververmoeidheid, stress of een verkeerde zit- en stahouding verdwijnen snel en blijven langer weg
  • het geeft nieuwe energie en zorgt voor een prettig gevoel in het algemeen
  • De belangrijkste reden: het is gewoonweg heerlijk om een massage te krijgen je wilt eigenlijk niet meer weg na je behandeling! TIJD IS KOSTBAAR, BESTEEDT HET AAN IETS WAT JIJ BELANGRIJK VINDT!

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust? Zie hieronder ons aanbod van massages. Door op de behandeling te klikken kan je vervolgens eenvoudig een afspraak maken.

De voordelen van 100% natuurlijke huidverzorging

Onze producten zijn natuurlijk en biologisch, dat wil zeggen dat bij de productie vooral natuurlijke grondstoffen worden gebruikt en geen chemische conserveringsmiddelen, minerale oliёn en PEG’s. Daarnaast zijn onze producten dierproefvrij en zijn veel producten geschikt voor gebruik door veganisten. 

De producten zijn zacht voor je huid en werken goed op diverse vlakken, waaronder anti-age en een gevoelige huid. Meerdere studies hebben bewezen dat natuurlijke producten uiterst effectief werken, ook zonder toevoeging van allerlei chemische en synthetische stoffen. De producten ondergaan altijd diverse werkzaamheids- en verdraagzaamheidstesten voordat ze beschikbaar komen op de markt.