Arrangementen

 

Wij bieden de diverse arrangementen, welke voor één of twee personen geboekt kunnen worden.  Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via info@rebalans.nl of bel ons op 070-212.95.49.

De ultieme verwennerij! 

 

VOETJE & SNOETJE ARRANGEMENT
Inhoud
Het Voetje & Snoetje Arrangement combineert een professionele pedicure van 45 minuten en een Puur Beauty 60 min gezichtsbehandeling.

De pedicure behandeling is vooral geschikt voor het oppeppen van de voeten, het verwijderen van eelt en het verzorgen van de nagelriemen. Daarnaast activeert de gezichtsbehandeling de doorbloeding en zorgt voor de afvoer van alle afvalstoffen  met als resultaat een frisse uitstraling en blozende kleur in het gezicht.

Kortom, een fijne opfrisser voor de lente en zomer en goede verzorging voor in de herfst en winter.

Kosten
Per persoon:

Duur 105 min, kosten € 100

VOETJE & SNOETJE ARRANGEMENT

Bijna Mama Arrangement

een zwangerschapsmassage, gezichtsverzorging en pedicure SPA ineen, lekker ontspannen

Inhoud & Kosten

Het Bijna Mama Arrangement is geschikt voor vrouwen die in verwachting zijn of (nog niet zo lang geleden) bevallen zijn van hun kindje. Even jezelf lekker laten verwennen voordat de kleine er is of er even tussen uit in de eerste hectische periode na je bevalling, tijd voor jezelf en tot rust komen.

Je begint met een overheerlijke ontspannende zwangerschapsmassage van 60 minuten. Daarna een verkwikkende huidreinigende gezichtsbehandeling van 45 minuten en aansluitend een cosmetische pedicure SPA behandeling met lakken van 75 minuten, waarbij je voetjes heerlijk in de watten worden gelegd met voetenbad, scrub, verzorgende voetbehandeling met massage en nagels lakken. Zo heb je er even geen omkijken meer naar en ga je weer op en top verfrist naar huis!

Gedurende de zwangerschap verandert er veel aan je huid, door toedoen van hormonen en alle veranderingen in je lijf. Ook je voeten krijgen het aardig te verduren door het extra gewicht wat je meedraagt en hoe je lopen kan veranderen. Met dit arrangement besteden we volop aandacht voor je lijf om je zo nóg meer te laten stralen in deze mooie, maar soms ook vermoeiende tijd.

 

Duur 180 minuten, Kosten € 180

BIJNA MAMA ARRANGMENT

DUO MASSAGE
Een Duo massage is een massage die gelijktijdig wordt gegeven in een kamer met twee massage tafels. Hierbij geniet je samen van een ontspannende massage in onze mooie praktijk.
Inhoud
Deze massage is gebaseerd op de Relax & Firm massage en kan geboekt worden voor 45 of 60 of 90 minuten. Bij aanvang van de massage kun je aangeven waar je behoefte aan hebt, een stevigere vorm van massage om de spieren losser te maken of klachten te verminderen of een rustige, ontspannende massage om helemaal zen te worden.

Kortom: Combineer ontspanning met gezelligheid!

Kosten
Te boeken twee personen, prijs voor twee personen:

 • Duur 45 min, kosten € 100
 • Duur 60 min, kosten € 120
 • Duur 90 min, kosten € 165

DUO MASSAGE

MASSAGE & BEAUTY ARRANGEMENT
Twee vliegen in één klap!

 

De toppers uit ons aanbod gecombineerd in één arrangement.

Inhoud
Bij dit arrangement krijg je een Relax & Firm massage en geniet je van een gezichtsbehandeling.

 

Dit arrangement kan je boeken voor 2x 45, 2x 60 of 2x 90 minuten en de gezichtsbehandelingen zijn gebaseerd op onze Natuur Beauty van 45 min, Puur Beauty van 60 min en Weelde Beauty 90 min (inhoud van de gezichtsbehandelingen)

 

Kosten
 

Per persoon:

 • Duur 1,5 uur (2 behandelingen van 45 min), kosten € 105
 • Duur 2 uur (2 behandelingen van 60 min), kosten € 125
 • Duur 3,5 uur (2 behandelingen van 90 min), kosten € 165

 

Ook voor twee personen te boeken:

 • Duur ongeveer 2 uur (4 behandelingen van 45 min), kosten € 205
 • Duur ongeveer 2,5 uur (4 behandelingen van 60 min), kosten € 245
 • Duur ongeveer 4 uur (4 behandelingen van 90 min), kosten € 330

MASSAGE & BEAUTY ARRANGEMENT

MASSAGE & PEDICURE ARRANGEMENT
Ontspannen lijf en mooie voeten, een onweerstaanbare combinatie!
Inhoud
Bij dit arrangement krijg je een Relax & Firm massage van 60 minuten met verzorgende sheabutter of heerlijk geurende olie en geniet je van een cosmetische pedicure SPA behandeling van 60 minuten waarbij je voeten compleet in de watten gelegd worden.

Bij de Pedicure SPA is inbegrepen:  Cosmetische voetverzorging met voetbad en scrub, nagels knippen/vijlen, nagelriemen verzorgen en eelt verwijderen, uitgebreide massage van de voeten en onderbenen met verzorgende crème en pakking.

Kosten
Per persoon:

Duur 2 uur (2 behandelingen van 60 min), kosten € 115

Ook voor twee personen te boeken:

Duur ongeveer 2 uur (4 behandelingen van 60 min), kosten € 230

MASSAGE & PEDICURE ARRANGEMENT

ALL IN ONE ARRANGEMENT
Behoefte aan een dagje ontspanning en mooimakerij? En wil je alles gedaan hebben op één dag? Lekkere massage, handen en voeten?

Dan is ons All in One arrangement voor jou.

Inhoud
In dit arrangement zit inbegrepen:

 • Relax & Firm massage van 45 minuten om lekker mee te beginnen aan je me-moment
 • Dan een cosmetische pedicure behandeling van 45 minuten met lakken
 • Hierna aansluitend een Puur Beauty 60 minuten Facial, om je huid op en top te verzorgen
 • Je eindigt met een manicure SPA behandeling met lakken van 75 minuten waarna je heerlijk gepamperd, mooi en volledig ontspannen weer naar huis zult gaan.

 

Kosten
Per persoon:

Duur 3,5 uur, kosten € 230

ALL IN ONE ARRANGEMENT

MIX & MATCH ARRANGEMENT
Wil je graag je eigen arrangement samenstellen? Dat kan!

Wij kunnen in overleg met jou alle behandelingen (o.a. massage, beauty, manicure, pedicure, waxen) in onze praktijk aanbieden binnen een arrangement. Daarbij zorgen we dat de tijd en de behandelingen volledig worden afgestemd op jouw behoefte.

Wij bieden ook Mini Treats aan, waarbij je verschillende 20 minuten behandelingen combineert. Ideaal voor grotere groepen die graag samen een leuk en afwisselend uitje willen samen stellen! Je hebt keuze uit:

 • Mini Massage; De Mini Massage 20 min bestaat uit een nek-, schouders en rugmassage van 20 minuten met verzorgende sheabutter en amandelolie
 • Mini Facial; De Mini Facial 20 min bestaat uit een huidanalyse, reiniging, korte gezichtsmassage en dagverzorging van Naturgeist
 • Mini Hands; De Mini Hands 20 min bestaat uit een scrub en massage van de handen met verzorgende handcrème van Natuurgeist en paraffinepakking
 • Mini Nails; De Mini Nails 20 min bestaat uit nagels knippen en/of vijlen met lakken met Zoya nagellak
 • (met top en basecoat)
 • Mini Feet; De Mini Feet 20 min bestaat uit een ontspannende voetmassage van 20 minuten met verzorgende voetencrème van Naturgeist

De Mini Treats zijn € 20 per behandeling. 

Een eigen arrangement of met de Mini Treats een arrangement samenstellen is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeestje, baby shower, vriendinnendag, jubileum van huwelijk e.d.

Neem hiervoor contact met ons op via info@rebalans.nl of bel 070-212.95.49