ARRANGEMENTEN & MORE

Arrangementen

Arrangementen

Wij bieden diverse arrangmenten om alleen, met zijn tweeën of met meer (maximaal 6-8 personen) om van te genieten. Hieronder zie je onze vaste arrangementen, wij bieden ook met regelmaat wisselende arrangementen aan, passend bij de tijd van het seizoen!

 

Boek je afspraak direct of als je een op jouw situatie afgestemd voorstel wilt ontvangen, mail dan naar natasja@rebalans.nl of bel 06-14 58 83 68

 

Arrangementen

Massage & Beauty

 Bij dit arrangement krijg je een Relax & Firm massage en geniet je van een gezichtsbehandeling, zoals de Natuur Facial, Puur Facial of de Zuiver Facial.

Dit arrangement kan je boeken voor 2x 45, 2x 60 of 2x 90 minuten.

Voor 1 en 2 personen te boeken. Bij twee personen worden de behandelingen om en om gegeven, dat wil zeggen persoon 1 de massage en persoon 2 de facial, even korte pauze en dan persoon 1 de facial en persoon 2 de massage.

Voor 1 persoon:

 • Duur 1,5 uur (2 behandelingen van 45 min) € 105
 • Duur 2 uur (2 behandelingen van 60 min) € 125
 • Duur 3,5 uur (2 behandelingen van 90 min) € 175

Voor 2 personen: 

 • Duur 2 uur (4 behandelingen van 45 min) € 210
 • Duur 2,5 uur (4 behandelingen van 60 min) € 255
 • Duur 4 uur (4 behandelingen van 90 min) € 350

Duo Massage

Een Duo massage is een massage die gelijktijdig wordt gegeven in een kamer met twee massage tafels. Hierbij geniet je samen van een ontspannende massage in onze mooie praktijk.

Deze massage is gebaseerd op de Relax & Firm massage en kan geboekt worden voor 45 of 60 of 90 minuten. Bij aanvang van de massage kun je aangeven waar je behoefte aan hebt, een stevigere vorm van massage om de spieren losser te maken of klachten te verminderen of een rustige, ontspannende massage om helemaal zen te worden.

De Duo Massage kan ook voor zwangeren geboekt worden. 

Kortom: Combineer ontspanning met gezelligheid!

Voor 2 personen:

 • Duur 45 min € 105
 • Duur 60 min € 125
 • Duur 90 min € 175  

Voetje & Snoetje

Dit arrangement combineert een professionele pedicure van 45 minuten en een Puur Facial 60 min gezichtsbehandeling.

De pedicure behandeling is vooral geschikt voor het oppeppen van de voeten, het verwijderen van eelt en het verzorgen van de nagelriemen. Daarnaast activeert de gezichtsbehandeling de doorbloeding en zorgt voor de afvoer van alle afvalstoffen  met als resultaat een frisse uitstraling en blozende kleur in het gezicht.

Kortom, een fijne opfrisser voor de lente en zomer en goede verzorging voor in de herfst en winter.

Voor 1 persoon:

Duur 105 min € 105

Bijna Mama

Het Bijna Mama Arrangement is geschikt voor vrouwen die in verwachting zijn of (nog niet zo lang geleden) bevallen zijn van hun kindje. Even jezelf lekker laten verwennen voordat de kleine er is of er even tussen uit in de eerste hectische periode na je bevalling, tijd voor jezelf en tot rust komen.

Je begint met een overheerlijke ontspannende zwangerschapsmassage van 60 minuten. Daarna een verkwikkende huidreinigende gezichtsbehandeling van 45 minuten en aansluitend een cosmetische pedicure SPA behandeling met lakken van 75 minuten, waarbij je voetjes heerlijk in de watten worden gelegd met voetenbad, scrub, verzorgende voetbehandeling met massage en nagels lakken. Zo heb je er even geen omkijken meer naar en ga je weer op en top verfrist naar huis!

Gedurende de zwangerschap verandert er veel aan je huid, door toedoen van hormonen en alle veranderingen in je lijf. Ook je voeten krijgen het aardig te verduren door het extra gewicht wat je meedraagt en hoe je lopen kan veranderen. Met dit arrangement besteden we volop aandacht voor je lijf om je zo nóg meer te laten stralen in deze mooie, maar soms ook vermoeiende tijd. 

Voor 1 persoon:

Duur 180 minuten € 185

Mix & Match

Wil je graag je eigen arrangement samenstellen? Dat kan!

Wij kunnen in overleg met jou alle behandelingen (o.a. massage, beauty, manicure, pedicure, waxen) in onze praktijk aanbieden binnen een arrangement. Daarbij zorgen we dat de tijd en de behandelingen volledig worden afgestemd op jouw behoefte.

Een eigen arrangement samenstellen is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeestje, baby shower, vriendinnendag, jubileum van huwelijk e.d.

Mix & Match arrangement biedt plaats voor maximaal 4-6 personen tegelijk. Wil je met een grotere groep komen, dan raden wij je aan te kiezen voor de Mini Treats.

Neem hiervoor contact met ons op via info@rebalans.nl of bel 070-212.95.49 of 06-14 58 83 68

 

Mini Treats

 Wil je een arrangement proeverij? Wij bieden Mini Treats aan, waarbij je verschillende 20 minuten behandelingen combineert. Ideaal voor grotere groepen die graag samen een leuk en afwisselend uitje willen samen stellen! Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit:

 • Mini Massage; bestaat uit een nek-, schouders en rugmassage van 20 minuten met verzorgende sheabutter en amandelolie
 • Mini Facial;  bestaat uit een huidanalyse, reiniging, korte gezichtsmassage en dagverzorging van Naturgeist
 • Mini Hands; bestaat uit een scrub en massage van de handen met verzorgende handcrème van Natuurgeist
 • Mini Handcare: bestaat uit aanbrengen van handcrème op de handen met verzorgende handcrème van Natuurgeist en een paraffine pakking
 • Mini Nails; bestaat uit lakken met Zoya nagellak (met top en basecoat)
 • Mini Feet; bestaat uit een ontspannende voetmassage van 20 minuten met verzorgende voetencrème van Naturgeist
 • Mini Wax;  heb je keuze uit 2 waxzones in het gezicht, als bovenlip, kaaklijn, kin, neus, wangen of je wenkbrauwen modelleren

De Mini Treats zijn € 22,50 per behandeling en voor een proeverij kies je minimaal 3 verschillende soorten Mini Treats uit met minimaal 2 personen. 

Een eigen arrangement met de Mini Treats samenstellen is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeestje, baby shower, vriendinnendag, jubileum van huwelijk e.d.

Neem hiervoor contact met ons op via info@rebalans.nl of bel 070-212.95.49 of 06-14 58 83 68

reviews

Wat anderen vinden

“ReBalans is een rustgevende, schone en ontspannende plek voor heerlijke massages. Wij reizen er specifiek heen voor de duomassages, waarbij je heerlijk samen gemasseerd wordt, door altijd prettige masseuses. Alles moet altijd kloppen bij een massagepraktijk om écht te kunnen ontspannen en dat is zeker het geval bij ReBalans.

Ik heb zo genoten van mijn Relax & Firm Massage & Puur Beauty gezichtsbehandeling arrangement. Ik voelde als nieuw daarna. Ik was in goede handen verzorgd in een rustige sfeer.
– Yasmin

Na een behandeling bij ReBalans kom ik altijd helemaal relaxed thuis. Erg vriendelijk, kundige dames, goede behandelingen. Zeer de moeite waard om eens langs te gaan! Een goede professionele salon!

Fijne en professionele behandeling gehad bij een heel prettig persoon tegen een redelijke prijs. Mooie en hygiënische salon, waar meerdere soorten behandelingen worden uitgevoerd.

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Moment