Reviews

Review schrijven

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

pedicure bij Arresiena

★★★★★
weer helemaal te gek!
- Ton vd Meij en Ria Goeman

Massage

★★★★★
ik heb een afspraak gemaakt bij Rebalance omdat ik een lange tijd met Rug klachten loop en gevraagd of Andrea er een goede Massage op mijn rug kon doen dit heeft zij perfect gedaan ik ging als herboren naar huis. ik heb dan ook gelijk weer een nieuwe afspraak gemaakt om de klachten te laten verminderen ze vertelde mij dat het echt nodig was alles zat vast. voor een goede behandeling is Rebalance zeker aan te raden Richard.
- Richard van leeuwen

Waxing

★★★★★
Very good treatment. I will come back. Thank you!
- Agnieszka

Behandeling voeten

★★★★★
Fijne medewerkers en fijn e sfeer, zeker een bezoekje waard.
- CJ

Klaar voor de bevalling

★★★★★
Wat een fijne zwangerschapsmassage weer gehad van Andrea. Ik heb tijdens mijn zwangerschap een paar keer ervan mogen genieten en elke keer pakte ze de gebieden aan die de meeste aandacht nodig hadden. Wederom bedankt!!
- T. Chao

Wonderful!

★★★★★
I always feel so much relaxed and lighter after a massage by Andrea. Thank you, Andrea!
- Alex

Prima massage

★★★★☆
Afgelopen zondag een heerlijke massage van Maaike gehad. Een paar weken gelden heeft ze mij ook van mijn schouder probleem afgeholpen.
- Remie Spanjerberg

Sensipeel Skin

★★★★☆
Ik heb heerlijk genoten van de gezichtsbehandeling door Lois, het is zeker voor herhaling vatbaar, ook de producten vind ik erg fijn die jullie gebruiken, ik voel me weer een stuk jonger.
- Wilma

Weer genoten

★★★★★
Weer genoten van het arrangement voetje en snoetje! En de gezelligheid van Arresiena. Een aanrader!
- Erina van de Graaf

Sfeer

★★★★☆
Fijne sfeer en kundig geholpen
- Fleur Kwak

Waxing

★★★☆☆
Face waxing by Daniele. i have noticed day after the treatment that around 2cm of left jawline was left untreated. I am on holidays now and unfortunately I can not come for a small correction. (Reaction ReBalans: We offered a discount for the next appointment and the client was happy with this solution and already made a new appointment)
- Agnieszka

Goede massage

★★★★★
Ik heb een massage gehad bij Andrea. Ze weet duidelijk wat ze doet en kon goed klachtgericht behandelen. De sfeer is altijd super en het ontvangst erg hartelijk.
- Janneke

Massage voor klachten

★★★★★
in de afgelopen drie weken heb ik zes keer een volledige lichaamsmassage mogen ondergaan om klachten, die in de afgelopen jaren waren ontstaan, te verhelpen. Het is nu een paar dagen na de laatste behandeling en ik voel me een totaal ander mens! Ik ben vijf keer door Andrea geholpen en zij is geweldig. Ik raad ReBalans bij iedereen van harte aan.
- Rene

Stralend gezicht weer

★★★★★
Arresiena heeft het bindweefsel van mijn gezicht weer een boost gegeven om de doorbloeding te stimuleren. Ik heb weer een stralend gezicht en kan er weer even tegenaan. Heerlijk ontspannen uurtje en altijd gezellig met Arresiena!
- Ilse

Altijd weer fijn

★★★★★
Gisteren bij Arresiena geweest: zij heeft mijn wimpers en wenkbrauwen weer perfect geverfd. Blij mee!
- Fleur

Gezichtsbehandeling Puur Facial

★★★★☆
Fijne en ontspannende gezichtsbehandeling Puur Facial gehad van Daniela. Voor herhaling vatbaar!
- Anna

Heerlijk

★★★★★
1e kennismaking bij Andrea voelde meteen goed en de massage was heerlijk. Met een paar knopen minder in mijn rug ging ik naar huis. Tot een volgende keer!
- Irmie Corder

Alle spanning uit mijn zwangere lijf

★★★★★
Het was weer heel gezellig en natuurlijk ook heerlijk ontspannend. Andrea heeft alle spanningen uit mijn vermoeide, groeiende lijf gemasseerd, ik kan er weer even tegenaan!
- T. Chao

Goed advies

★★★★★
In de coronatijd dankzij goede tips van Andrea mbt een beenblessure en daardoor vastzittende spieren het sporten weer snel kunnen oppakken. Nog steeds heel blij mee!
- Anita

altijd genieten

★★★★★
Een massage van Jane is altijd genieten - afhankelijk van je wensen past ze zich aan. Ik kom snel weer!
- Annemarie

Pedicure

★★★★★
Een heerlijk voetbehandeling gehad van Arresiena. Met wat nuttige tips kunnen we weer een tijdje van onze goed verzorgde voeten genieten.
- M. Hofland-Rocha

Voetje en snoetje arrangement

★★★★★
Weer heerlijk genoten van het voetje en snoetje arrangement. Steeds weer een relaxte behandeling door Arresiena. Een aanrader!
- Erina van de Graaf

Pedicure en manicure bij Arresiena

★★★★★
Super goed en fijn zoals altijd! :)
- Victoria

massage

★★★★★
Top
- Rachid

Heerlijk ontspannende massage

★★★★★
Maaike heeft erg goed naar mijn woorden én naar mijn lichaam geluisterd. Ik had al tijden ontzettend last van spanningen op sommige plekken en kwam daar met yoga en foam rollen maar niet vanaf. Na de zwangerschapsmassage waren die spanningen weggesmolten. Daarnaast was het ook een gezellige massage :-)
- T. Chao

Behandeling

★★★★★
Ik ben heerlijk behandeld, (gezichtsbehandeling) door Arresiena. Super.
- Maria Postma

Heerlijk ontspannen

★★★★★
Massages van Arresiena zijn altijd heerlijk! Of ik nu een stevige wil om de spieren goed los te krijgen, of een keer alleen maar wil ontspannen, ze weet precies hoe ze dat op feilloze manier kan doen. Ik ga altijd met een heerlijk gevoel weg.
- Evelien

Zaligheid

★★★★★
Zelf met de Corona maatregelen gewoon een hartelijk ontvangst en een perfecte behandeling. Een waar verwenmoment waar ik nog dagen op kan teren. Puur Genieten!
- Chantal Linnemann

pedicure door Arresiena

★★★★☆
Na ruim 12 weken zijn mijn voeten weer verzorgd. Als senior, besef ik nu: sinds de lock_down: voor't eerst weer door iemand aangeraakt. Nog even geen verre wandeling, het eelt is weg. Dat hoop ik binnenkort weer te doen. Het voelt goed en staat verzorgd. Laten we hopen, dat iedere burger solidair is. Samen kunnen we dit voor en met elkaar. Tot de volgende afspraak.
- Greet

Fantastisch (Maaike)

★★★★★
Ik heb net een massage van Maaike gehad. Ik had heel erg last van mijn schouders en nek, en ze heeft heel veel tijd aan juist die plekken besteed. Haar manier van masseren was ook heerlijk: lekker no-nonsense met volle aandacht. Ik heb al heel veel massages gehad in mijn leven, en dit was zeker een van de allerbeste.
- Susanna

Fijne plek

★★★★★
Ik heb het geluk dat ReBalans bij mij verderop in de straat zit. Het is een fijne kleine salon met een frisse en gezellige look en een vriendelijk team. Ik ben er weleens geweest voor een waxbehandeling, pedicures bij Arresiena of een massage bij Isabelle. Ik vind het inmiddels fijner om bij Isabelle een massage te boeken dan bij mijn saunadag. Zij pakt het wat holistischer aan zonder zweverig te zijn en voelt goed aan welke stevigheid voor mij past. Kortom, een fijne plek en blij dat ze weer kunnen doordraaien na de hele Corona sluiting.
- Esther

Support your local

★★★★★
Bij Rebalans en dan vooral bij Andrea kom ik met veel plezier, alhoewel ik nooit echt ontspannen lig op de tafel. Het zit meestal erg vast... ;-) Het is er schoon, netjes en is centraal gesitueerd in het Bezuidenhout. Tot gauw!
- M.A. van E.

ouderwets genieten

★★★★★
Na even niet ...was het weer als vanouds genieten van de professionele gezichtsbehandeling met Arresiena, heerlijk en schoon als altijd. Tot snel weer...
- Ellen

Weer losse spieren

★★★★★
Gespannen en pijnlijke spieren weer los. Beetje beurs maar kan weer normaal bewegen zonder pijn.
- Dennes Dille

Heerlijk

★★★★★
Massage van Andrea. Totale ontspanning, heerlijk! Een aanrader!
- Kyra

Gezichtsbehandeling

★★★★★
Ik heb voor het eerst een gezichtsbehandeling ondergaan bij ReBalans. De "Sensi peel''. Wat een heerlijke behandeling met direct zicht- en voelbare veranderingen in mijn huid. Ik ben behandeld door Lois en dat heeft ze heel fijn gedaan. Tijdens de behandeling heeft zij mij goed uitgelegd wat ze ging doen, waarom en welk effect het heeft op de huid. Dat vind ik zelf erg prettig. ReBalans heeft er een vaste klant bij!
- Amparo

Ontspannend

★★★★★
Heerlijk, om na lockdown weer de vaardige handen van Arresiena over gezicht en voeten te voelen. En alles was weer superschoon, zoals altijd, met nu een schepje er boven op i.v.m. alle coronamaatregelen.
- Dini

Voetje en snoetje

★★★★★
Gelukkig mogen jullie weer open! Heerlijke voet- en gezichtsbehandeling gehad (voetje en snoetje-arrangement). Was genieten en gezellig. Bedankt Arresiena voor de behandeling en gezelligheid!
- Erina van de Graaf

Heerlijke massagr

★★★★★
Eindelijkwas het weer mogelijk om gemasseerd te worden. Volkomen Corona-proof heb ik een heerlijke en professionele 90 massage gehad en ben ik heerlijk ontspannen weer naar huis gegaan. Een echte aanrader.
- Kees

Beste massage ooit!

★★★★★
Samen met mijn zwangere vriendin een heerlijk duo massage gehad. Ik een heerlijk 90 minuten durende massage van Isabelle en mijn vriendin een zwangerschapsmassage van Grace. Zelf vond ik dit echt veruit de beste massage die ik ooit gehad heb. Vooraf veel spanning in mijn hoofd, nek, rug en en schouders. Na deze geweldige massage voelde ik mij heerlijk zen en verlost van alle spanning in o.a. mijn nek, rug en schouders. Dankbaar dat wij deze massage mochten ervaren! Krijg er nog kippenvel van als ik er aan terug denk. Hartelijk dank.
- Ingmar

Massage

★★★★★
Ik was helemaal verzonken in positieve gedachten dankzij n wederom heerlijke en effectieve behandeling!
- Maggie

Pedicure en gezichtsverzorging

★★★★★
Weer genoten van een pedicure en een ontspannende gezichtsbehandeling door Arresiena. Altijd een heerlijk moment.
- Erina

Relax & Firm 90 min bij Andrea

★★★★★
Heerlijke, ontspannen massage. De 90 minuten vlogen voorbij, en daarna voelde ik me weer een stuk jonger!
- Romain

Voetreflexmassage

★★★★★
Veel baat bij mijn wekelijkse half uurtje. Maaike is kundig en het effect is bijzonder weldadig. Aanrader!
- Klaartje

Massage

★★★★★
Fantastische massages zowel ontspannend als stevig en effectief
- Maggie

Pedicure SPA Gift for You

★☆☆☆☆
Behandeling op zich goed alleen niet de tijd die er voor stond, 45 minuten i.p.v . 60 minuten. Ook de butter was er niet daarvoor in de plaats voetcreme in een heel klein potje. Dus in het totaal vond ik het niet waar voor je geld. Reactie & oplossing ReBalans: Beste Yolanda, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wij waarderen het als klanten met ons meedenken en suggesties geven. Ik heb navraag gedaan bij het personeel en zij gaf aan dat je om 13.00 uur aanwezig was, waardoor de behandeling niet om 13.15 uur startte, maar al om 13.00 uur wat het verschil van 15 minuten verklaard. De bodybutter was inderdaad al een tijd niet meer beschikbaar, en het besluit is genomen ter plekke een kleinere verpakking dan maar mee te geven van onze voetenbalsem. Excuus dat dit een kleinere verpakking was, je bent van harte welkom een setje handcrème en voetbalsem van 25 ml per stuk te komen ophalen om je te compenseren. Hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
- Yolanda Witmer

Cadeautje

★★★★★
Loïs heeft mij een heerlijke gezichtsmassage gegeven en mijn wenkbrauwen weer netjes in model gebracht. Het is een mooie, schone ruimte en ook door de muziek een rustgevende ervaring. Kortom: een cadeautje!
- Corrie

Relax and Firm massage

★★★★★
ReBalans is een prima professionele salon. Ik word netjes gebeld bij wijzigingen en je wordt hartelijk ontvangen bij binnenkomst. Ik heb een massage gehad van Isabelle, dit was echt heel rustgevend. Ik was nieuw bij de salon. Ze legt netjes uit hoe ze te werk gaan en vraagt mij naar mijn bijzonderheden. De massage zelf was heel relaxt en daarnaast ook goed op de pijnpunten. Het is een salon waar ik vaker verschillende massages zal nemen.
- LM

Massage bij Andrea

★★★★☆
Vond het heerlijk. Vooral de warme olie. Tot ziens!
- O. Izaaks

Gezichtsbehandeling

★★★★★
Net weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad en wenkbrauwen laten verven door Arresiena. Kwam er voor het eerst met een erg droge huid en toegetakelde wenkbrauwen (was niets meer van over, ze waren ooit gedaan door iemand die dacht dat ze er verstand van had). Maar nu, mijn huid straalt en krijg complimentjes over mijn wenkbrauwen. Arresiena je bent een topper !!!
- Chantal

Pedicure en gezichtsbehandeling

★★★★★
Weer een heerlijke en ontspannende gezichtsbehandeling gehad bij Arresiena.
- Erina van de Graaf

Massage

★★★★★
Een goede massage gehad. De verkramping in mijn nek en rugspieren zijn er uit. Kan weer goed bewegen.
- Dennes

Relax and firm massage

★★★★☆
Het was weer goed zoals altijd eigenlijk. Andrea is een meesteres in de nare spierspanning flink te lijf gaan. Zij krijgt de knoppen uit mijn spieren die niemand anders aan lijkt te kunnen. Verder is de hele ruimte heringericht. Het is heel ruimtelijk geworden en met sfeervolle details. Ik blijf vaste klant hier.
- Franka

perfecte pedicure

★★★★★
Na lange tijd weer eens een pedicure behandeling ondergaan, deze was wel heel goed, vriendelijke pedicure. Ga nu vaker
- Marilou de Jong

Massage

★★★★★
Van Julia een gezichtsmassage gekregen heerlijk. Was heel ontspannend en wat een warme energie uit haar handen.
- Vandana

pedicuere behandeling

★★★★★
Aressiene werkt heel secure , erg vriendelijk en bekwam.
- Gerdi Leibig

40 min massage

★★★★★
Massage gehad bij Jane. Aardig, vroeg regelmatig naar mijn wensen en hoe het voelde en was aardig. Fijne massage,!
- Caroline

Pedicure

★★★★★
Professionele behandeling door een zeer aardige, klantgerichte dame.
- Francesca

Massage

★★★★★
Fijne behandeling!
- Monic

Duomassage

★★★★★
De duomassage was - een verlaat - verjaardagscadeau voor mijn dochter. (Ikzelf was mee als bonus ...). Rebalans is een fijne plek, de masseuses zijn vakbekwaam. Mijn dochter en ik hebben erg genoten van de massage. Het was een heerlijke, ontspannende ervaring.
- Anneke Stil

Erg prettig

★★★★★
Een erg prettige massage, mijn lichaam heeft het zwaar te verduren onder een hernia en Grace heeft me van de nodige spierpijn afgeholpen.
- Barbera

massage

★★★★★
Weer een geweldige massage van Andrea gekregen. Een perfecte combinatie van hard en zacht. Bedankt!
- Susanna Rantahalvari

Massage

★★★★★
Weer een fantastische massage gehad. Manuela was heerlijk no-nonsense en heeft gewoon hard aan mijn nek en schouders gewerkt. Top!
- Susanna

Brazilian Wax

★★★★★
I had Brazilian wax with Julia and I am beyond satisfied. I am usually a very difficult client who cannot stand pain. I scream and make it difficult for the beautician performing the treatment. With Julia it was very different. She made me relax, the procedure was painless and I did not realise when I was ready to go. Julia is very knowledgeable and even gave me some tips. I would certainly recommend Rebalans to my friends and colleagues. Thank you.
- Romina

Gezichtsbehandeling

★★★★☆
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad van Julia. Fijn om zo verwend te worden.Ze nam uitgebreid de tijd en gaf nog wat welkome tips.Aanradeer!
- Ester

Fijne massage

★★★★★
Een fijne massage! Ik had last van mijn schouder en dat is na de massage volledig verdwenen. Dank!
- Barbera

Duomassage

★★★★★
ReBalans is een rustgevende, schone en ontspannende plek voor heerlijke massages. Wij reizen er specifiek heen voor de duomassages, waarbij je heerlijk samen gemasseerd wordt, door altijd prettige masseuses. Alles moet altijd kloppen bij een massagepraktijk om écht te kunnen ontspannen en dat is zeker het geval bij ReBalans.
- Jeanine

Relax & firm massage 60 min bij Jenny

★★★★★
Heerlijke massage gehad. Precies goed qua stevigheid. Had last boven schouderblad door verkeerd slapen. Was na de massage helemaal verdwenen. Bedankt Jenny!
- MT

Facial bij Andjala

★★★★★
Weer een prima facial. Gezellig & professioneel. Met uitgebreide toelichting en uitleg op verzoek maakt ze er een ontspannen moment voor jezelf van. Mijn complimenten!
- Franka de Jong

kobido massage bij Julia

★★★★★
Heb de kuur van 6x geboekt, de Kobido massage, bij Julia, echt een cadeau voor jezelf! Ontspannend en snel resultaat! De massages hebben een liftend effect, en bevorderen de doorstroming in het gezicht, waardoor ik er een stuk gezonder van uit ben gaan zien, en mijn rimpeltjes vervaagd zijn.... echt een aanrader! N. te Den Haag
- Noor

Dit was weer genieten....

★★★★★
Helemaal super, Maaike voelde precies goed aan daar waar ik ff iets meer ontspanning of druk nodig had in de massage... zeer tevreden.
- Ellen

Heerlijk!

★★★★★
Iedere keer is het weer top! Arresiena is bekwaam in haar vak en daarnaast een lieve en gezellige dame om mee te kletsen tussen de behandeling door. Ik kom hier nu al ruim een jaar en mijn huid wordt iedere keer weer beter! Zou een behandeling bij Arresiena iedereen aanraden!
- Lizzy

Massage & gezichtsbehandeling door Julia

★★★★★
Een 90 min. Relax & firm massage gevolgd door een 90 min. gezichtsbehandeling door de GE-WEL-DIGE JULIA is een echte aanrader!!! Ze luistert aandachtig naar de lichamelijke klachten en masseert op zeer vakkundige wijze, alle spanningen weg uit je lijf. Ik voelde me als herboren daarna... Na een rustgevende kopje thee, ging ze nog onvermoeid door met een 90 min. Intensive beauty treatment voor de rijpere huid, incl. korte massage (handen of voeten naar wens) + gezicht en décolleté. Ik heb dezelfde nacht maar liefst 11 uren diep geslapen! Dank je wel, Julia voor deze ervaring en ik kan niet wachten om nog meer behandelingen op maat bij jou te boeken.
- Cécile Peyre

Professionele Pedicure behandeling

★★★★★
Fijne behandeling van mijn voeten door Andjala
- Bas

manicure

★★★★★
Wat een leuke vrouw ben jij, Andjala ! Bedankt voor mijn mooie nagels, schoonmaken doe ik met handschoenen :-)
- Marianne Aeijelts Averink

Massage en facial

★★★★★
Julia heeft me goed verwent! Beide behandelingen met heel veel aandacht.
- Susanna

Duo behandeling

★★★★★
Wat hebben we heerlijk genoten. We deden een duo behandeling (mijn man en ik) en beide toch verschillend behandeld. Dit doen zij zodat ze per individu kijken wat de wens is, wat voor de een lekker is is voor ander niet fijn. Super dagje gehad. Heerlijk genoten.Dames bedankt!
- Sharon

Facial cleaning

★★★★★
Service was excellent as always!!
- Marina Weinberg

Pedicure bij Andjala

★★★★★
Mijn voeten zijn weer helemaal blij. Altijd gezellig en een hartelijke ontvangst!
- Erina

Massage en gezichtsbehandeling

★★★★★
Heerlijk ontspannen massage, Daarna een gezichtbehandeling,. Met een loom en schoon gevoel liep ik de deur weer uit.
- Monique

Bindweefselmassage

★★★★★
Op maat gegeven massage, zeer effectief en zeer vriendelijk personeel. Zeer tevreden!
- Debora Verhoef

Relax & Firm massage

★★★★★
Julia was friendly and professional, and I felt extremely relaxed after my treatment. I would not hesitate to book with her again!
- Emily

Ontspanning

★★★★★
Eindelijk een massage op maat bij mijn vraag. Andrea heeft een goed gevoel voor je lichaam. Al mijn pijntjes zijn weg en mijn lichaam is weer ontspannen.
- Michelle

Pedicure

★★★★★
Zeer vriendelijke dame en prima behandeling gehad. Aanrader en de prijs is ook ok.
- Francesca

pedicure behandeliing

★★★★★
Arresiena is heel kundig en helpt me enorm met een gemene likdoorn. Hele fijne behandeling.
- Eliz van Kampen

Facial

★★★★★
I had a wonderful, relaxing facial by Julia, and she made sure I was comfortable during the entire process. I would definitely recommend the hour-long facial for anyone looking for the perfect facial.
- Katrina

30 min Relax & Firm massage

★★★★★
Andrea, je bent top, wat ben ik blij met jou!
- Johannes

Waxing bij Andjala

★★★★★
Ik ga nu al een aantal keer voor waxing bij Andjala en wat een top behandelingen geeft zij! Ze werkt snel, zo pijnloos als mogelijk en met zorg en aandacht voor de klant. Ik ben heel tevreden en blijf terug komen.
- Dionne Hooijmans-Scholtze

Facial 60 min

★★★★★
Een heerlijke gezichtsbehandeling g gekregen van Andjala. Zo relaxed en ontspannend. Zeker een herhaling waard!
- Erina

Excellent service

★★★★★
It was a great experience. Everything was perfectly clean and attention impecable.
- Marina Weinberg

pedicure basis 30 min bij Arresiena

★★★★★
Fijne behandeling, en prettig om bij haar te komen.
- karin

Waxing

★★★★★
Voor het eerst een Brazilian wax laten doen en ben echt super goed geholpen. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Kom hier zeker nog een keer terug!
- Anne

Duomassage

★★★★★
Top massage gehad! Wij voelden ons erg op ons gemak.
- Danique

Gezichtsmassage

★★★★★
Ik had een gezichtsmassage van 20 minuten en was zeer tevreden. Mooie loktaie en alles schoon en goeie massage. Ik was voor de eerste keer bij Re balans maar ga zeker terug.
- Nettie van der Waard

Duomassage

★★★★★
Heerlijke rustige omgeving zodra je bij ReBalans binnen stapt. Lekker genoten en ontspannen.
- Jeanine

30 min massage rel;ax & firm

★★★★☆
Ik had erg veel last van nek/schouders en al na 1 behandeling was het bijna helemaal weg! Andrea masseerde mij, ze is heel vriendelijk en legt ook uit wat je kunt doen om te voorkomen dat je schouders/nek de volgende keer weer zo vast komen te zitten.
- Patty

Nice shape

★★★★★
I really liked my eyebrows after the treatment!
- Mary

Pedicure basis

★★★★★
De pedicure bij Arresiena is altijd prettig en ze geeft veel tips, heel fijn. En daarnaast is het ook nog eens gezellig!
- Sonja

Duo masssge

★★★★☆
Heerlijke duomassage gehad, echt een aanrader!
- Vissers

Relax & Firm Massage

★★★★★
Hele goede massage gehad van Julia. Zij is echt een professionele en toegewijde masseur!
- M.A. van Emmerik

facial

★★★★★
GEWELDIG! Ik ben zo blij, zie er geweldig uit. Ik voelde me op mijn gemak, dank je wel Andjala!
- emilie

Spa pedicure

★★★★★
Voeten zijn weer heerlijk verzorgd en ging vol energie de deur uit. Kan er weer even tegenaan :)
- Majella

Vakkundig en ontspannen

★★★★★
Zeer nette ruimte en attente masseuse die haar vak goed verstaat en daarnaast oog had voor details om.n harmonieuze omgeving te creeren. Dank je Jane!
- Mariska

Relax & firm

★★★★★
Heel professionele salon met uitstekende massage mogelijkheden
- Estée Fennemann-Nijhof

Andrea

★★★★★
Heerlijk , afgestemd ,en persoonlijk, Nogmaals dank je wel!
- Hans de Rijke

Pedicure bij Arresiena

★★★★★
ik vind haar gezellig en ik vind dat ze goed haar werk doet, altijd blij als ik geweest ben.
- Karin

Arrangement Massage & Beauty

★★★★★
Ik heb zo genoten van mij Relax Massage en het Puur Beauty gezichtsbehandling. Ik voelde als nieuw daarna. Ik was in goede handen verzorgd in een rustige sfeer.
- Yasmin Hager

Helemaal lekker na massage

★★★★★
Ik ben vaste klant bij ReBalans, maar afgelopen keer met een flinke spierpijn na overmoedig sporten weer als nieuw van de behandeltafel af. Uitstekende schone praktijk met vriendelijke mensen.
- Peter

Pedicure

★★★★★
De voeten zijn weer heerlijk verzorgd door Arresiena
- Erina van de Graaf

ayurvedische massage

★★★★★
heerlijke massage. heel liefdevol en verzorgend.
- Erna

Lomi Lomi massage een heerlijke weldaad

★★★★★
Eindelijk een heerlijke Lomi Lomi massage gevonden. Echt een weldaad voor body en mind. De salon ziet er goed en schoon uit. De dames ontvingen mij vriendelijk en geïnteresseerd. De masseuse zorgde goed voor me en nam mijn wensen serieus. Sylvia beheerst de Lomi massage heel goed. Het was een super ervaring en ik raad de salon en massage dan ook zeker aan!
- Babette

erg fijne plek, zeer goede behandelingen

★★★★★
Na een behandeling bij Rebalans kom ik altijd helemaal relaxed thuis. Erg vriendelijk, kundige dames, goede behandelingen. Zeer de moeite waard om eens langs te gaan! Een goede professionele salon!
- Janneke

Zwangerschapsmassage

★★★★★
Heerlijke zwangerschapsmassage gehad van Julia. Echt een aanrader! Zelf met 37,5 weken gedaan. Ontspannen voor jezelf en de baby
- Desiree

Voetreflexmassage

★★★★★
Elke keer weer ben ik onder de indruk van ReBalans. Voor het eerst een voetreflexmassage laten doen door Julia en merkte een dag later dat bepaalde druk punten hadden geholpen. Julia heeft me uitstekend geholpen en veel kennis van het vak. Dit was zeker voor herhaling vatbaar.
- Mandy

Top ervaring!

★★★★★
ReBalans is een mooie, professionele salon met vriendelijk personeel.
- Colleen

Heerlijke zwangerschapsmassage

★★★★★
Heerlijke massage gehad, lichamelijke klachten verdwenen of werden echt beduidend minder. Dank jullie wel!
- Barbera

Pedicure Spa

★★★★★
Weer een geweldige Pedicurebehandeling gehad. Was ook te langgeleden. Dank je Arresiena
- Erina van Graaf

Genoten

★★★★★
Andrea, even namens Johannes: hij heeft genoten van de massage. Zo fijn hoe jij, en jullie allemaal, mijn zoon Johannes in staat stellen van een massage te genieten. Echt heel bijzonder, en waanzinnig gewaardeerd, niet in de laatste plaats door mij, zijn moeder! Wat een geluk dat we jullie gevonden hebben, en nog zo dichtbij ook. Super bedankt en een mooi nieuwe jaar gewenst. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, jantie
- Jantie de Roos

Massage

★★★★★
Stevige, maar gecontroleerde massage, precies wat ik nodig had. Kom binnenkort weer even voor een vervolg behandeling!
- Monique

pedicure

★★★★★
behandeling geweldig! goed advies gekregen, en kom binnenkort terug voor gezichtsbehandeling, TOP!
- maria van musscher

Nagels lakken

★★★★★
Andjala heeft mijn nagels perfect gelakt. Ze is ook aardig en aandachtig. Heel fijne salon!
- Greta

Pedicure

★★★★★
Fijne en professionele behandeling gehad bij een heel prettig persoon tegen een redelijke prijs. Mooie en hygiënische salon, waar meerdere soorten behandelingen worden uitgevoerd.
- Francesca

Gezichtsbehandeling en massage

★★★★★
Was weer super fijn. En altijd gezellig met Aresienna. Ze is heel vriendelijk en deskundig.
- Frouckje

Stralend de deur uit!

★★★★★
Claudia heeft mijn gezicht heerlijk verwend. Wat een ontspannen behandeling zonder dwingende verkooppraatjes over de gebruikte producten. Wel twee aangeschaft, maar op eigen initiatief. Ik kom zeker weer! Claudia bedankt!!
- Melissa

Heerlijke zwangerschapsmassage

★★★★★
Genoten van een fijne massage, mijn lichaam voelde daarna weer een stuk prettiger. Bedankt!
- Barbera

Relax and Firm 45 minuten

★★★★★
Fijne ontspannende behandeling, super aardige mensen.
- Sigourney

Fijne salon!

★★★★★
Ook als ik straks ga verhuizen zal ik in deze salon blijven komen. Fijne salon met een rustige sfeer. Behandelingen worden met aandacht voor de persoon uitgevoerd!
- Wieke Visser

60 min relax & firm

★★★★★
Heerlijk, de tijd was voorbij gevlogen! Ben zeker van plan dit vaker te doen.
- MT

90 min Relax & Firm

★★★★★
Professionele, ontspannen massage in een goede setting. Erg fijn!
- Roy

Eyebrows shaping

★★★★☆
Well-made shape and good cleaning around it. Andjala spoke good English and we could easily communicate. She was also very friendly.
- Mary

60 min relax & firm

★★★★★
Heerlijke, ontspannende massage. Ruime openingstijden, ook na kantooruren. Fijne mensen.
- Kyra

30 min Relax and firm

★★★★★
Andrea was excellent. It was my first massage and I will definitely be a repeat customer.
- Bruce LeBlanc

Pure verwennerij

★★★★★
Altijd heerlijk genieten en nog fijner dat ik op het laatste moment een ander mocht laten mee genieten "duo massage" hartelijk dank voor jullie professionaliteit en flexibiliteit. Tot de volgende...
- Ellen

Altijd weer genieten

★★★★★
De lekkerste massages, op tijden die voor mij goed uitkomen en fijn om de hoek- ik ben en blijf vaste klant :) De relax & firm geeft mij alles waar ik behoefte aan heb, een focus op plekken die echt aandacht nodig hebben maar ook ontspanning. Afgelopen maandagavond voor het eerst bij Jane geweest, heerlijk begin van de week !
- Annemarie

45 min Relax & Firm Massage

★★★★★
Andrea took time to understand what I wanted and focuses on my 'problem' area. The massage was wonderful with the perfect pressure. My only complaint: I wished I had opted for the 90 minute session :).
- Maya Bosha

Massage bij nekklachten

★★★★★
Ik had al een maand forse nekklachten, en voor mijn gevoel één of meerdere wervels die uit het lood stonden, die zijwaartse buiging van het hoofd beperkten. Andrea heeft geweldig werk gedaan, en met een hele gerichte, stevige massage mijn nekklachten verholpen!! Super!!
- Kimm Boum Bletterman

massage (door Andrea)

★★★★★
Met pijn bij ReBalans gekomen en ontspannen en vrij van pijn weer vertrokken. Super!
- Jacqueline

Rebalans is zeker puur genieten

★★★★★
Of het nu een massage, een gezichtsbehandeling of een wax behandeling Is. Bij Rebalans is het prettig vanaf het moment van binnenkomst. Professioneel opgezet en uitgevoerd door bekwame mensen. Ik kan het zeker aanraden!
- Florence

Pedicure door Claudia

★★★★★
Prettige, goede behandeling. Eerder had ik een massage en daar was ik ook heel tevreden over. Fijne salon, ik heb al 2 nieuwe afspraken staan!
- Marjolein

45 minuten ontspannen

★★★★★
Angela was degene die mij behandelde. De laatste keer dat ik naar een schoonheidsspecialiste ging was 6 jaar geleden voordat ik ging trouwen, daarna is het er altijd bij ingeschoten. Maar ja ik word bijna 40 en af en toe voor jezelf zorgen is belangrijk. Angela is een gezellige dame die me helemaal op mijn gemak stelde. Vakkundig, no-nonsens, vriendelijk, humoristisch en goed in haar werk. Mijn moeder is al een aantal jaren ook op zoek naar een specialiste en op mijn aanraden heeft ook zij eerdaags haar afspraak. Aanrader voor iedereen met die ene haar (jullie weten waarover ik het heb) Mvg Angélique
- Angelique

Gezichtsbehandeling door Arresiena

★★★★★
Heerlijk en goede tips gehad over voeding!
- Liesbeth

Perfect

★★★★★
Ontspannend,leuk,met veel aandacht van Bibi. Hartelijk dank!
- Aleksandra

massage

★★★★★
Zoals altijd een massage met aandacht. Dank Andrea.
- Susanna

Schoonheidsbehandeling

★★★★★
Gezellig en lekker!
- Frouckje

massage

★★★★★
Heerlijk, fijne omgeving
- C P

Massage van Julia

★★★★★
Net een heerlijke massage van Julia gehad. Erg kundig en professioneel. Helemaal ontspannen weer naar huis gegaan.
- Annemarie

choices superior

★★★★☆
Arresiena is vriendelijk en heel behulpzaam, fijne handmassage en paraffine verpakking beleeft. Jullie verdienen een grote PLUIM. Bravo!!
- MD

Eyebrow shaping

★★★★★
My eyebrows look fantastic! Thank you Danielle!
- Mary

Een bijzondere ervaring!

★★★★★
Ik was bijzonder onder de indruk van de vriendelijkheid, de klantgerichtheid, en de gastvrijheid, al bij het eerste telefonische contact. De massage die mijn 'bijzondere' zoon bij Tamara genoot, was in één woord super. Hij heeft daarvan genoten, en wil graag bij Tamara terugkomen. Dat zegt toch alles heel veel, over ReBalans, en over Tamara.
- Jantie de Roos

Massage

★★★★★
Isabelle is an amazing masseur, she paid extra attention to my sore legs and I really felt superb the following day! Big thanks!
- Klara Prochazkova

Genieten!

★★★★★
Andjala is een topper! Een heerlijke beautybehandeling gehad met aandacht voor persoonlijke voorkeuren.
- Wieke Visser

Massage

★★★★★
Ik heb een massage van Arresiena gekregen. Ze is heel vriendelijk, rustig en heeft speciaal aandacht gegeven aan de plekken die bij mij nodig waren. De korting van augustus is een goede stimulans geweest om de massage van 1 uur te proberen.
- Aurora

Relax & Firm massage 45 min

★★★★★
Very, very good massage. Sylvia really concentrated on me and my problems and did not just perform a massage choreography.
- Susanna

Massage

★★★★★
Prettige rustige sfeer en precies de behandeling die helpt. Dank aan Jenny.
- Ton

Fantastic massage

★★★★★
ReBalans is the only place to go for a massage in the Hague - the staff are wonderful, friendly and welcoming, the location great, and you come out feeling like a whole new person. I can't recommend it highly enough!
- Emma

Relax & Firm 60 min

★★★★☆
Heerlijke, zorgvuldig uitgevoerde, ontspannende massage met persoonlijke aandacht
- Romain Rijk

Heerlijk

★★★★★
Heel spontaan ontvangen door Alexandra, en een overheerlijke behandeling gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!
- Leyla

Heel ontspannende zwangerschapsmassage

★★★★★
En het was weer top, bedankt Alexandra!
- T. Chao

Massage

★★★★★
I've had a chronic backpain for ages. Julia managed to quickly locate the troubled spots and treat them with an excellent deep massage. Looking forward to my next appointment!
- Laz

Massage

★★★★★
Hele fijne bindweefselmassage bij Julia gehad; echte vakvrouw en heel aardig
- Elisabeth

Heerlijk genoten

★★★★★
Heb me voor het eerst laten masseren bij rebalans, bij Julia om precies te zijn. een hele relaxte ervaring vanaf het ontvangst tot afscheid toe. de massage was zeer ontspannend. zeker voor herhaling vatbaar.
- Gokhan

Massage

★★★★★
Ik heb weer heerlijk mogen genieten van een massage van Andrea. Zij is professioneel en heeft hele fijne energie. Ze voelt ook altijd aan wat ik op dat moment nodig heb haar massages zijn nooit hetzelfde !Ik knap er altijd weer van op. Een aanrader dus
- Gina

French manicure

★★★★★
Erg blij met de French manicure, zorgvuldig aangebracht en een gezellig uurtje gehad.
- Mei Lin

pedicure

★★★★★
Fijne behandeling, zeer tevreden, leuke medewerkers.
- karin

Gezichtsbehandeling

★★★★★
Netjes en secuur gewerkt. Nam echt de tijd voor alles.
- Roos

Massage

★★★★★
Wederom een uitstekende relax & firm massage gehad van Andrea.Van haar stevige en toegewijde aanpak knapt mijn lichaam altijd weer op!
- Frits

Beste massage in Den Haag

★★★★★
Ik heb verschillende massagepraktijken uitgeprobeerd, maar nergens werd ik zo vriendelijk te woord gestaan, werd er helder uitgelegd hoe ik klachten kan voorkomen en werd met goede producten en massagestoel gewerkt. Ik ga aan mijn tweede strippenkaart beginnen bij Shirin.
- Dominique

Massage

★★★★★
Ik ben altijd heel tevreden over de massages van Andrea. Ik heb in mijn lange leven veel massages mogen ondergaan, maar wat zij doet dat spant de kroon! Hulde voor de persoonlijke en stevige aanpak van mijn lijf.
- Hans de Rijke

gezichtsbehandeling

★★★★☆
Fijn ontvangst, duidelijke en heldere uitleg. Kortom lekker ontspannen en goed gereinigd naar huis.
- Angelique

Massage review

★★★★★
Plezierige zorg. Prettig contact.!
- Ton

Helemaal ontspannen

★★★★★
Ik ben zwevend weggegaan na een hele fijne massage van Alexandra. Binnenkort weer!
- T. Chao

Top

★★★★★
Absolute aanrader. Bij toeval gevonden toen ik 2 jaar gelden naar deze wijk verhuisde en erg blij dat er zulke goede massages worden gegeven op steenworp afstand. Goede massages die worden afgestemd op waar je behoefte aan hebt. Shirin & Alexandra zijn toppers.
- Sheila

Fijne massage

★★★★★
Weer genoten van een fijne massage door Andrea in een prettige en gezellige sfeer. Echt een aanrader!
- Michiel

Gezichtsbehandeling review

★★★★★
Was heerlijk!
- Sita

Massage

★★★★☆
Gemoedelijk en ongedwongen sfeer. Ik wilde een wat stevigere massage en die was super!
- Pieter

Gezichtsbehandeling

★★★★★
Heerlijke gezichtsbehandelingen ondergaan door Andjala en Arresiena. Aanrader!
- Patricia

Gezichtsbehandeling

★★★★☆
goede behandeling in een prettige sfeer.
- G. v.d. Togt

Altijd genieten

★★★★★
Ik kom regelmatig voor een ontspanningsmoment en die vind ik absoluut bij Shirin en Alexandra. Geweldige masseuses, niet te zacht, vragen altijd waar ik behoefte aan heb en pakken de pijnlijke/stijve plekken goed aan! Absolute aanrader
- Annemarie

good service!

★★★★★
Very nice shape in eyebrows and very good service by the ladies there!
- Mary

Massage en gezichtsbehandeling

★★★★★
Heerlijke massage en gezichtsbehandeling gehad. Super leuke,vriendelijke meiden. Erg fijne ervaring!
- Danielle

Massage

★★★★★
Zoals altijd weer heerlijk genoten vd massage van Andrea!zij voelt altijd exact aan waarzij iets meer aandacht aan moet schenken. Verder is zij een lief en warm persoon Ik kan het iedereen aanbevelen. Thx Andrea X
- Gina

Massage ervaring

★★★★★
Ik kom dikwijls bij Andrea voor een massage. Niet alleen voor ontspanning, maar ook als je bepaalde klachten hebt, kan zij die voor je verlichten. Ze is heel kundig en ervaren. Daarnaast is ze ook een heel geaard en warm persoon, die mensen goed aanvoelt en zich inleeft. De gezichtsbehandelingen en producten van Rebalans zijn ook echt verwennerij. Ik kan Rebalans van harte aanbevelen!
- Marja

Heerlijk

★★★★☆
Een fijn middagje heerlijk genieten samen met mijn zus. Lieve meiden en we komen zeker een keer terug.
- Marianne

Massage

★★★★☆
Friendly, professional and fantastic massage (relaxing but strong nice touch!).
- Federica

Top!

★★★★★
Erg genoten! kwam helemaal relaxed thuis na een fijne gezichtsbehandeling
- Wendy

Na gezichtsbehandeling

★★★★★
Heel lief dame, deed met veel geduld en heel goed! Je komt helemaal tot rust. Erg ontspannen!
- Sefieda

Gezichts behandeling

★★★★★
Na eerst via social deal een behandeling geprobeerd te hebben, nu aantal weken later dezelfde behandeling geboekt. Wederom heel erg tevreden. Arresiena is professioneel, rustig,vriendelijk,en geeft goed advies. De producten van elements gebruik ik nu dagelijks en zichtbaar effect! Binnenkort ook de zonnecrème lijn proberen. Bedankt!
- Martine

Review massage

★★★★★
Mijn aller eerste massage en ik kom zeker terug. Er hing een hele fijne relaxte sfeer. De massage was erg goed, ze gaan heel fijn om met hun klanten. Heel erg bedankt voor de inleiding van een hele relaxte zaterdag.
- Eveline

Heerlijk ontspannen

★★★★★
Het was heerlijk om een uur lang professioneel gemasseerd te worden! Julia was heel vriendelijk en zorgde voor een ontspannen sfeer. Echt een aanrader!
- Tim

Fijn zo dichtbij huis

★★★★★
Rebalans zit heel dichtbij en dat maakt het extra fijn! Na een kennismakingsbehandeling voor het gezicht, twee behandelingen geboekt en nog eens 5 behandelingen erbij gedaan, met als kado de 6e behandeling! Mijn huid ziet er mooier uit. Een waar kadootje voor mezelf zo'n behandeling.
- Yuen

Heerlijk een moment voor jezelf!

★★★★★
heerlijk een moment voor jezelf is bij Rebalans zeker van toepassing.
- Ellen

Heel fijn en professioneel

★★★★★
Het was super fijn om samen met mijn man in een moeilijke tijd op deze manier te ontspannen. De dames waren meelevend en professioneel. Heel fijn.
- Frouckje
Supported By: Starfish Reviews

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Moment 

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoi, kunnen we je helpen?
%d bloggers liken dit: