Zwanger! Een mooie maar ook intensieve tijd voor jou en je lichaam komt je tegemoet. Het is belangrijk om rust te nemen en te ontspannen wanneer je kunt.

De plots groeiende buik en borsten, de vermoeidheid en emotionele rollercoaster waar je soms in kunt zitten zorgen ervoor dat je lijf extra aandacht kan gebruiken. Ook kan je lichaam meer vocht vast houden, de massage kan ervoor zorgen dat het vocht wat makkelijker wordt afgedreven.

Wij masseren de delen waar jij het meest behoefte aan hebt. Je rug, het bekken (met uitstraling naar eventueel je benen en kuiten) en je schouders krijgen meer aandacht als zwangere, je spieren en gewrichten krijgen meer te verduren tijdens de zwangerschap. 

Natuurlijk, ook als je geen klachten hebt is het fijn om een massage te ondergaan, je kunt zo vaak als je wilt een massage nemen tot aan je uitgerekende datum. Zolang jij je er prettig en ontspannen bij voelt, is dat geen probleem.

Ook bieden wij Duo Massages aan waarbij één of twee zwangere dames gemasseerd kunnen worden! Leuk én ontspannend met je partner of samen met een vriendin te doen.

€ 72,50 – 60 min

€ 99,50 – 90 min

Zwangerschap Duo Massage

€ 145 – 60 min

€ 199 – 90 min