Wimper wenkbrauw behandelingen den Haag

Bij ReBalans maken wij onderscheid tussen onze ‘standaard’ facials en de huidverbeterende of probleemoplossende behandelingen. Ben je toe aan een ontspannend moment en heeft je huid behoefte aan een professionele behandeling, kies dan uit een van deze behandelingen: Fris Facial, Sothys Organic, Natuur Facial, Puur Facial of Zuiver Facial. Tijdens alle behandelingen maken wij gebruik van salon producten van de volgende merken: Sothys, Naturgeist en Organic Boost. Deze luxe, hoogwaardige producten kenmerken zich door hun natuurlijke samenstelling, subtiele geuren en huidverbeterende eigenschappen.

Naast deze facials hebben wij meerdere huidverbeterende behandelingen ontwikkeld die per behandeling een specifiek doel nastreven. Hieronder vind je welke dat zijn en wat je van de behandeling kan verwachten. Weet je niet zeker welke behandeling voor jou geschikt is? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Al onze behandelingen zijn geschikt voor dames en heren.

Wil je meteen je behandeling combineren met bijvoorbeeld wenkbrauwen of wimpers verven of een waxbeurt, dat kan natuurlijk.

Ben je voor het eerst bij ons voor een gezichtsbehandeling? Dan nemen wij de tijd voor een intake zodat aan de hand van een aantal vragen inzicht krijgen in jouw wensen en huidconditie.

Wimpers & wenkbrauwen

Epileren

€ 15,50

Epileren en wenkbrauwen verven

€ 32,50

Wenkbrauwen en wimpers verven

€ 29,50

Wimpers verven

€ 17,50

Wimperlifting

€ 57,50

Wimperlifting

€ 57,50

Wimperlifting is het ‘omhoog’ krullen van je wimpers. Er komen geen valse wimpers aan te pas. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. De behandeling geeft een effect voor zo’n 6 weken en kan dan herhaald worden.

Wimperlifting met verven wimpers

€ 69,50

Wimperlifting is het ‘omhoog’ krullen van je wimpers. Er komen geen valse wimpers aan te pas. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. De behandeling geeft een effect voor zo’n 6 weken en kan dan herhaald worden. Bij deze behandelingen worden de wimpers geverfd voor een extra zichtbaar resultaat.

De voordelen van 100% natuurlijke huidverzorging

Onze producten zijn natuurlijk en biologisch, dat wil zeggen dat bij de productie vooral natuurlijke grondstoffen worden gebruikt en geen chemische conserveringsmiddelen, minerale oliёn en PEG’s. Daarnaast zijn onze producten dierproefvrij en zijn veel producten geschikt voor gebruik door veganisten. 

De producten zijn zacht voor je huid en werken goed op diverse vlakken, waaronder anti-age en een gevoelige huid. Meerdere studies hebben bewezen dat natuurlijke producten uiterst effectief werken, ook zonder toevoeging van allerlei chemische en synthetische stoffen. De producten ondergaan altijd diverse werkzaamheids- en verdraagzaamheidstesten voordat ze beschikbaar komen op de markt.