Strippenkaart & Cadeaubonnen

Bij ReBalans kan je diverse strippenkaarten kopen die je kunt gebruiken voor meerdere soorten behandelingen. Hiermee krijg per behandeling korting. 

Kom je regelmatig bij ons voor een behandeling dan is het voordelig om een strippenkaart aan te schaffen.

We hebben voor de massages en de gezichtsbehandelingen verschillende types waar je uit kunt kiezen. Kies je bijvoorbeeld een strippenkaart van 60 minuten voor massage dan kan je dus per massage van 60 minuten elke keer een strip gebruiken. Als je online boekt wordt de strip automatisch verrekend. Annuleer je de behandeling: geen probleem, de strip wordt weer bijgeschreven, hier hoef je niks voor te doen.Wil je bijvoorbeeld een keer een langere massage en toch je strippenkaart gebruiken? Dat kan natuurlijk. Dan wordt dit evenredig met de tijd aangepast per strip. De kaart is 7 maanden geldig.

Voor elke behandeling bieden we strippenkaarten aan, zie hieronder welke behandeling je kunt kiezen met je strippenkaart:

6x 45 min strippenkaart

€ 348,00

6 strippen van 45 minuten 
Strippenkaart: € 348,-
Geldigheidsduur: 7 maanden

Behandelingen die je met de strippenkaart kunt kiezen: Massage 45 minuten (1 strip), duo massage 45 minuten (2 strippen).

PRIJS PER BEHANDELING: € 58,-

6x 60 min strippenkaart

€ 396,00

6 strippen van  60 minuten 
Strippenkaart: € 396,=
Geldigheidsduur: 7 maanden

Behandelingen die je met de strippenkaart kunt kiezen: Massage 60 minuten (1 strip), duo massage 60 minuten (2 strippen).

PRIJS PER BEHANDELING: € 66,-

6x 75 min strippenkaart

€ 486,00

6 strippen van  75 minuten 
Strippenkaart: € 486,-
Geldigheidsduur: 7 maanden

Behandelingen die je met de strippenkaart kunt kiezen: Massage 75 minuten (1 strip).

PRIJS PER BEHANDELING: € 81,-

6x 90 min strippenkaart

€ 555,00

6 strippen van  90 minuten 
Strippenkaart: € 555,-
Geldigheidsduur: 7 maanden

Behandelingen die je met de strippenkaart kunt kiezen: Massage 90 minuten (1 strip), duo massage 90 minuten (2 strippen).

PRIJS PER BEHANDELING: € 92,50

6x 90 min strippenkaart plus

€ 600,00

Koop 6 behandelingen ineens en betaal minder per behandeling! Met deze strippenkaart kan je de volgende behandelingen bij ons ondergaan:

  • Alle massages van 90 min specialiteiten (1 strip)

6 behandelingen

(€ 100,– per behandeling) 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Zoek jij een lekker ontspannend en origineel cadeau? Voor mensen die het nodig hebben om eens lekker te ontspannen met een massage, die broodnodig een pedicure behandeling hebben of een verzorgende gezichtsbehandeling?

Schaf dan nu een cadeaubon aan bij ons! Dit kan in drie simpele stappen:

  1. Kies het gewenste bedrag (€ 20, € 30, € 50, € 70 of € 100)
  2. Betaal en ontvang de cadeaucode per e-mail direct in jouw inbox
  3. Geef deze code aan diegene die je het cadeau wilt doen

Daarna kan diegene die de code heeft ontvangen op twee manieren zijn/haar cadeau inwisselen:

  1. Direct bij het online boeken de code inwisselen
  2. Bij de afspraak de code aan de balie afgeven (als je een hoger bedrag hebt staan op je cadeaubon dan de behandeling kost, geven wij geen geld terug, maar krijg je een herziene cadeaubon van ons)

Natuurlijk is het ook mogelijk een fysieke cadeaubon te krijgen, deze koop je aan de balie of kan verzonden worden tegen € 2,50 verzend/portokosten. Bel of mail ons voor de mogelijkheden, 070-212 95 49, 06-14 58 83 68 of info@rebalans.nl

Ideaal voor verjaardagen, Kerst of andere feestelijke dagen!

Massagebon.nl

Wij accepteren de massagebon van https://www.massagebon.nl/

Je kunt de bon bij ons inwisselen door het e-ticket mee te brengen bij je afspraak. Graag vooraf bij je boeking vermelden via ‘aanvullende informatie’ dat je een massagebon.nl meebrengt en voor welke bedrag.

Je kunt de bon inleveren voor alle behandelingen die wij bieden. Wij geven geen geld terug als de waarde van de massagebon.nl hoger is dan de behandeling die je kiest. Je ontvangt een waardebon welke je bij ons weer kunt inleveren voor een volgende afspraak.

De voordelen van 100% natuurlijke huidverzorging

Onze producten zijn natuurlijk en biologisch, dat wil zeggen dat bij de productie vooral natuurlijke grondstoffen worden gebruikt en geen chemische conserveringsmiddelen, minerale oliёn en PEG’s. Daarnaast zijn onze producten dierproefvrij en zijn veel producten geschikt voor gebruik door veganisten. 

De producten zijn zacht voor je huid en werken goed op diverse vlakken, waaronder anti-age en een gevoelige huid. Meerdere studies hebben bewezen dat natuurlijke producten uiterst effectief werken, ook zonder toevoeging van allerlei chemische en synthetische stoffen. De producten ondergaan altijd diverse werkzaamheids- en verdraagzaamheidstesten voordat ze beschikbaar komen op de markt.

Lycon Waxing, Reviews, Strippenkaart,