Team

Maak kennis met ons team

Natasja Klein

Eigenaar | Manager

Mijn naam is Natasja Klein en ik ben de trotse eigenaar van ReBalans Beauty & Wellness. Als manager is mijn eerste prioriteit dat ReBalans een fijne omgeving is voor onze fijne klanten en vakkundige medewerkers. Een plek waar je kan genieten van een super ontspannende behandeling en als herboren de deur weer uitgaat. Als je vragen hebt over je afspraak of de behandeling ben ik het eerste aanspreekpunt en telefonisch of per mail bereikbaar. En natuurlijk ben ik fysiek aanwezig bij ReBalans in de salon! Als je direct naar mij wilt mailen kan dat via Natasja@rebalans.nl

Carlijn

Schoonheidsspecialiste

Carlijn is een gepassioneerde, zeer ervaren schoonheidsspecialiste die huidverbetering op nummer 1 heeft staan. Je voelt je meteen thuis bij haar, ze is enthousiast en positief waardoor je opgeladen de salon verlaat. In de afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd in een bijzondere gezichtsmassage, de zogenaamde Skin-Gym. Uiteraard kan je bij haar terecht voor alle gezichtsbehandelingen, peelings en wax behandelingen. Je wenkbrauwen shapen, verven of wimpers liften? Carlijn zorgt ervoor dat je prachtig de deur uitgaat.

Sita

Schoonheidsspecialiste

Sita heeft na een carrière in het bedrijfsleven gekozen voor het mooie beroep van schoonheidsspecialiste. Intussen heeft ze al vele fijne behandelingen in haar eigen salon mogen geven in Leiden en is ze nu ook werkzaam bij ReBalans. Sita is helemaal thuis in alle behandelingen van het internationale merk Sothys en geeft hiermee prachtige, huid verbeterende behandelingen.  Ook kan je de Bio-Peeling van Neoderma bij haar boeken.

Cherstin

Pedicure

Gediplomeerd pedicure Cherstin is het team van ReBalans komen versterken. Haar behandelingen worden uiterst zorgvuldig, hygiënisch en deskundig uitgevoerd. Ook kan zij advies geven over de verzorging of behandeling van je voeten. Gezonde voeten dragen bij aan je welzijn, aarzel dus niet om een afspraak te maken met Cherstin.

Tulip

Masseur

Tulip is Mexicaanse en woont tegenwoordig in Den Haag, ze is voor de liefde naar Nederland gekomen. Ze spreekt uiteraard Spaans, daarnaast Engels en is bezig ook de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. In Mexico, dat in bepaalde delen bekend staat om de wellness en yoga cultuur heeft zij heel veel ervaring opgedaan als masseur en (yoga)docent. Ook ontwikkelde zij concepten voor de wellness branche. Haar massages zijn zeer professioneel en geven een diepe, weldadige ontspanning. Naast de Relax en Firm massage geeft zij bindweefsel (deep-tissue), sportmassage, hotstone en lymfdrainage massage. Haar visie op het leven is om mee te bewegen met alles wat er continu in de wereld verandert. Deze positieve inbreng kan zij goed bij de massages inzetten, na afloop ben je als herboren! Tulip heeft een innemende persoonlijkheid, is erg vriendelijk en rustig.

Fox

Masseur

Als je op zoek bent naar een professionele massage maar ook op herstel na bijvoorbeeld ziekte of zware inspanning kan Fox je hierbij goed op weg helpen. Met haar achtergrond in sport en sport management heeft zij gedegen kunde opgedaan om je vooruit te helpen. Daarnaast heeft zij veel massage ervaring opgedaan in diverse massagesalons en Spa’s. Naast de heerlijk ontspannende Relax en Firm massage kan je bij Fox terecht voor de bindweefsel (deep-tissue), voetmassage en sportmassage. Naast masseur is Fox ondernemer en dit zet zij ook in bij haar pro-actieve benadering om jou de beste ervaring te geven. Ze stelt je meteen op je gemak, is erg vriendelijk en ontspannen in de omgang.

Merel

Masseur

Merel is een ervaren masseur die al vele klanten een heerlijke ontspanningsmassages heeft gegeven met mooie reviews als resultaat. Zij heeft diverse opleidingen gevolgd en is naast masseur ook medewerker in de zorg. Haar opgewekte en zorgzame karakter maken dat je je meteen thuis voelt en je kan overgeven aan de massage om hier optimaal van te genieten en te herstellen bijvoorbeeld na inspanning. Naast de Relax en Firm massage geeft zij ook de populaire Lomi Lomi massage, Ayurvedische massage, voetmassage en massage met hotstones die dan als ondersteuning worden gebruikt om de spieren te verwarmen. (Sebas: bij alle massages een link naar de pagina met de info over de massages)

Merel is een heerlijke collega en warm en hartelijk van aard. Door haar gastvrijheid voel je je meteen thuis bij ReBalans.

Jane

Masseur

Ben je op zoek naar een super ervaren masseur die je een heerlijke en verkwikkende massage kan geven boek dan bij Jane. Zij heeft krachtige handen en een hele vriendelijke uitstraling waardoor je je compleet kan ontspannen, precies wat je nodig hebt! Zij geeft de Relax en Firm massage (30, 45, 60 en 90 minuten) en voetmassage. Regelmatig boeken klanten voor een duomassage bij Jane (en een collega natuurlijk;-) zodat ze samen van een mooie massage kunnen genieten. Jane is opgewekt en heel natuurlijk.

Sheila

Masseur

Vanuit haar persoonlijke en rustige benadering geeft Sheila  een variëteit aan heerlijke massages zoals hotstone-, bamboe-, bindweefsel en yogamassage.  Natuurlijk kan je ook terecht voor de klassieke Relax & Firm massage.

Na een massage van Shiela ga je uitgerust en opgeladen de deur uit.

Carola

Masseur

Carola is een enthousiaste, positieve en een betrokken persoon heeft oprecht aandacht voor de medemens en legt zeer makkelijk contact. Haar slogan: “Mensen het gevoel te geven dat ze oprecht welkom zijn”

Haar warme en zorgzame karakter geeft je een vertrouwd gevoel en je kan daardoor direct optimaal genieten van jouw massage. Zij geeft de heerlijke ontspanningsmassage, rug/nek en schouder massage en je kan bij Carola ook terecht voor een Duo Massage, Ayurvedische massage en tevens een Stoelmassage. 

Naast masseur is ze werkzaam als mantelzorgster in de ouderenzorg en host van haar Airbnb. Met haar achtergrond als coach in het bedrijfsleven, stelt ze je meteen op je gemak en heeft een positieve benadering.

De voordelen van 100% natuurlijke huidverzorging

Onze producten zijn natuurlijk en biologisch, dat wil zeggen dat bij de productie vooral natuurlijke grondstoffen worden gebruikt en geen chemische conserveringsmiddelen, minerale oliёn en PEG’s. Daarnaast zijn onze producten dierproefvrij en zijn veel producten geschikt voor gebruik door veganisten. 

De producten zijn zacht voor je huid en werken goed op diverse vlakken, waaronder anti-age en een gevoelige huid. Meerdere studies hebben bewezen dat natuurlijke producten uiterst effectief werken, ook zonder toevoeging van allerlei chemische en synthetische stoffen. De producten ondergaan altijd diverse werkzaamheids- en verdraagzaamheidstesten voordat ze beschikbaar komen op de markt.