Team

Maak kennis met ons team

Yulia Sukenik

Masseur | Manager

Mijn naam is Yulia Sukenik en mijn grote passies zijn de wellness branche en het geven van vakkundige, heerlijke massages. Daarnaast, als manager is het mijn eerste prioriteit dat ReBalans een fijne omgeving is voor onze fijne klanten en de medewerkers. Een plek waar je kan genieten van een super ontspannende behandeling en als herboren de deur weer uitgaat.

Als je vragen hebt over je afspraak of de behandeling ben ik het eerste aanspreekpunt en per mail en per Whatsapp te bereiken. En natuurlijk ben ik fysiek aanwezig bij ReBalans in de salon! Als je direct naar mij wilt mailen kan dat via yulia@rebalans.nl

Tot ziens bij ReBalans Beauty & Wellness

Tulip

Masseur

Tulip is Mexicaanse en woont tegenwoordig in Den Haag, ze is voor de liefde naar Nederland gekomen. Ze spreekt uiteraard Spaans, daarnaast Engels en is bezig ook de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. In Mexico, dat in bepaalde delen bekend staat om de wellness en yoga cultuur heeft zij heel veel ervaring opgedaan als masseur en (yoga)docent.

Ook ontwikkelde zij concepten voor de wellness branche. Haar massages zijn zeer professioneel en geven een diepe, weldadige ontspanning. Naast de Relax en Firm massage geeft zij bindweefsel (deep-tissue), sportmassage, hotstone en lymfdrainage massage. Haar visie op het leven is om mee te bewegen met alles wat er continu in de wereld verandert. Deze positieve inbreng kan zij goed bij de massages inzetten, na afloop ben je als herboren! Tulip heeft een innemende persoonlijkheid, is erg vriendelijk en rustig.

Tulip, Team,

Sita

Schoonheidsspecialiste

Sita heeft na een carrière in het bedrijfsleven gekozen voor het mooie beroep van schoonheidsspecialiste. Intussen heeft ze al vele fijne behandelingen in haar eigen salon mogen geven in Leiden en is ze nu ook werkzaam bij ReBalans. Sita is helemaal thuis in alle behandelingen van het internationale merk Sothys en geeft hiermee prachtige, huid verbeterende behandelingen.  Ook kan je de Bio-Peeling van Neoderma bij haar boeken.

Carola

Masseur

Carola is een enthousiaste, positieve en een betrokken persoon heeft oprecht aandacht voor de medemens en legt zeer makkelijk contact. Haar slogan: “Mensen het gevoel te geven dat ze oprecht welkom zijn”

Haar warme en zorgzame karakter geeft je een vertrouwd gevoel en je kan daardoor direct optimaal genieten van jouw massage. Zij geeft de heerlijke ontspanningsmassage, rug/nek en schouder massage en je kan bij Carola ook terecht voor een Duo Massage, Ayurvedische massage en tevens een Stoelmassage. 

Naast masseur is ze werkzaam als mantelzorgster in de ouderenzorg en host van haar Airbnb. Met haar achtergrond als coach in het bedrijfsleven, stelt ze je meteen op je gemak en heeft een positieve benadering.

Ferhan

Masseur

I’m Ferhan 38 years old. I am from Turkey but I live in The Hague
My experience: Swedish massage, deep tissue massage, relaxation massage, lymphatic drainage massage and sports massage. I like to make people healthier

Merel

Masseur

Merel is een ervaren masseur die al vele klanten een heerlijke ontspanningsmassages heeft gegeven met mooie reviews als resultaat. Zij heeft diverse opleidingen gevolgd en is naast masseur ook medewerker in de zorg. Haar opgewekte en zorgzame karakter maken dat je je meteen thuis voelt en je kan overgeven aan de massage om hier optimaal van te genieten en te herstellen bijvoorbeeld na inspanning. Naast de Relax en Firm massage geeft zij ook de populaire Lomi Lomi massage, Ayurvedische massage, voetmassage en massage met hotstones die dan als ondersteuning worden gebruikt om de spieren te verwarmen. (Sebas: bij alle massages een link naar de pagina met de info over de massages)

Merel is een heerlijke collega en warm en hartelijk van aard. Door haar gastvrijheid voel je je meteen thuis bij ReBalans.

De voordelen van 100% natuurlijke huidverzorging

Onze producten zijn natuurlijk en biologisch, dat wil zeggen dat bij de productie vooral natuurlijke grondstoffen worden gebruikt en geen chemische conserveringsmiddelen, minerale oliёn en PEG’s. Daarnaast zijn onze producten dierproefvrij en zijn veel producten geschikt voor gebruik door veganisten. 

De producten zijn zacht voor je huid en werken goed op diverse vlakken, waaronder anti-age en een gevoelige huid. Meerdere studies hebben bewezen dat natuurlijke producten uiterst effectief werken, ook zonder toevoeging van allerlei chemische en synthetische stoffen. De producten ondergaan altijd diverse werkzaamheids- en verdraagzaamheidstesten voordat ze beschikbaar komen op de markt.