Categories:

Relax momenten inbouwen, vergeet het niet?

Uitgerust op vakantie en nu weer aan de slag? Probeer het vakantiegevoel wat langer vast te houden door wat vaker naar buiten te gaan of nog een plons in onze Noordzee te nemen… En wil je het ontspannen gevoel niet kwijtraken? Maak dan gauw een afspraak bij ons voor een heerlijke behandeling. We hebben een leuke pakketaanbieding voor je dus mis hem niet…. 

Lees meer

Stop!⛔️ Leuke acties, kortingen en nieuwe behandelingen bij ReBalans ☀️?

Wat hebben we al heerlijke warme dagen gehad! Dat dit mag een voorbode zijn voor de zomer …..

Over zomer gesproken….

Ben jij al klaar voor de zonnige dagen en de aankomende vakantie? Plan op tijd je afspraak! Wil je graag met verzorgde voeten en glad en haarloos langs het strand flaneren? Plan dan je pedicure, voetverzorging of wax afspraak op tijd in bij ons. Tijdens de zomervakantie ( die dit jaar valt van 9 juli t/m 21 augustus) is ook bij ons de bezetting minder in verband met de vakanties van de medewerkers. Een wax of hars beurt kan je het beste een paar dagen voordat je op vakantie gaat inplannen. De haartjes blijven zeker een paar weken weg en als je regelmatig komt voor harsen of waxen meestal nog langer. Bij 3 of meer wax beurten achter elkaar krijg je bij ons altijd 10% korting. Lukt het je niet om meerdere afspraken tegelijk in ons online systeem in te voeren? Bel ons, dan maken wij de afspraak voor je compleet.

Lees meer

Nieuwsbrief februari 2022 – nr 7

ALGEMENE INFORMATIE

Wij zijn heel blij dat we na de lockdown weer open mogen zijn (nu ook de avonden) en dat we gelukkig al veel mooie behandelingen en massages hebben mogen geven. Helaas hebben ook wij met ziekte en dus uitval te maken vanwege Corona. Mocht je afspraak door afwezigheid van een van de medewerkers niet door kunnen gaan dan nemen we uiteraard contact met je op. In de salon hebben we natuurlijk ons voortdurende protocol gehandhaafd door met mondkapjes op te werken. regelmatig te luchten, oppervlaktes met alcohol te reinigen en medewerkers en klonten met klachten graag op een ander moment te mogen ontvangen.

(meer…)

Aangepaste Coronamaatregelen en vakantietijd

Vanaf 26 juni komt op de meeste plekken de mondkapjesplicht te vervallen. Dat betekent dat je bij ReBalans geen mondmasker meer hoeft te dragen.

Natuurlijk kun je indien gewenst, alsnog het mondkapje dragen in de salon. Bepaalde maatregelen zoals schermen bij de balie en handgel gebruiken houden we voorlopig aan. Bij (Corona gerelateerde) klachten blijft het advies hetzelfde, niet naar de afspraak komen aub, wij verzetten deze graag voor je 😉

ReBalans blijft de gehele zomer geopend. Wij staan graag voor je klaar voor heerlijke massages en schoonheidsbehandelingen.

Vergeet ook niet om op tijd je waxbeurt in te plannen dan ben je deze zomer verzekerd van een haarloze vakantie! Dit geldt natuurlijk ook voor mooie voeten met gelakte nagels.

Boeken kan online of bel ons op: 070-2129549.

Nieuwsbrief april 2021

We hebben een heerlijke drukke maand achter de rug bij ReBalans. Zo fijn om weer aan de slag te mogen zijn en om je onze mooie behandelingen te kunnen geven!

Nu zitten we weer in de normale routine en hopelijk blijft dat zo. Om jouw en onze gezondheid zoveel mogelijk te beschermen is de salon recent uitgerust met een luchtzuiveringsapparaat dat korte metten maakt met virussen, baceterien, pollen en andere vervuiling in de lucht. Toch een prettig idee!

Nieuws over ons team:

Schoonheidsspecialiste / masseur Lois is terug van zwangerschapsverlof (ze is een trotse moeder van een hele schattige jongenstweeling geworden) en heeft al weer fijne behandelingen mogen geven. Wil je een afspraak bij haar maken? Dat kan via de site (www.rebalans.nl) onder boek nu of via mail info@rebalans.nl of telefonisch 070-2129549.

Andrea is weer aan het werk als masseur na een operatie en herstelperiode. Ook zij heeft al weer haar befaamde massages mogen geven deze week. Uiteraard is zij ook te boeken via www.rebalans.nl

Natasja is sinds 1 april eigenaar en manager van ReBalans. Voor vragen, suggesties of een gezellig praatje is zij regelmatig in de salon te vinden. 

Voorjaarsactie

Kom je regelmatig bij ReBalans en heb je een vriend, vriendin of familielid dat ook wel eens bij ons zou willen komen en een afspraak bij ons inplant in april of mei? Laat dat aan ons weten dan krijg je bij jouw eerstkomende behandeling een korting van 10%. 

Producten

Bij ReBalans werken wij met de natuurlijke producten van Naturgeist, Organic Boost en Officina Naturae. Ook tijdens de gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van deze producten. Wij kunnen ons voorstellen dat gezien het gigantische aanbod op de cosmeticamarkt je door de bomen het bos niet meer ziet. 
Nieuw is daarom bij ons een vrijblijvende, kosteloze afspraak om een huidanalyse te laten doen en daarbij goed en eerlijk advies over producten te krijgen. Deze afspraak kan je ook via www.rebalans.nl reserveren.

Openingstijden

Om je beter van dienst te kunnen zijn hebben we onze beschikbaarheid met betrekking tot behandelingen uitgebreid.

Voor massage en schoonheidsbehandelingen kun je bij ons terecht op:

Maandag van 10.00-21.00 uur
Dinsdag van 10.00-21.00 uur
Woendag van 9.00-14.00 uur
Donderdag van 9.30-21.00 uur
Vrijdag van 10.00-21.00 uur
Zaterdag van 10.00-17.30
Zondag van 10.00-17.30 (alleen massage)

tot snel bij ReBalans en een fijn weekend!

Met warme groet,

Natasja en het team van ReBalans

note; if you like your newsletter in English please let us know by e-mail, info@rebalans.nl 

Nieuwsbrief Maart 2021

Goedemiddag,

Zo blij worden wij van het feit dat we weer aan de slag mogen…

Wij hopen dan ook dat de laatste loodjes van de Coronacrises zijn aangebroken en dat andere beroepsgroepen ook gauw weer aan de slag mogen. En dat iedereen in goede gezondheid is en blijft natuurlijk…

Na de persconferentie van afgelopen dinsdag sloeg ons reserveringssysteem zo’n beetje op hol en was het af en toe lastig om nog een plekje te bemachtigen bij onze schoonheidsspecialistes en masseurs.

Wij hebben gezorgd voor extra capaciteit en op dit moment zijn er voor de komende tijd nog heerlijke behandelingen te reserveren. Als er vragen zijn aarzel niet om contact op te nemen. Soms komt er onverwacht een plekje vrij door een annulering en kan op korte termijn alsnog geboekt worden. 

Nieuw is de mogelijkheid om ook op woensdag (vanaf 17 maart) een massage te boeken. Onze masseur Esther is aanwezig van 10.00 uur tot 14.00 uur voor een heerlijke Relax en Firm Massage. 

Nu de zon weer gaat schijnen is goede huidverzorging (extra) belangrijk. Wij kunnen adviseren wat voor jou het beste product is en vergeet ook niet om zonnebrand te gebruiken (ook als de zon niet schijnt).
Wij hebben hiervoor hele fijne producten van het merk Naturgeist, deze zijn Organic en zijn vrij van schadelijke stoffen. Bij de aanschaf van drie producten of meer ontvang je 10% korting.

Tot gauw ziens bij ReBalans en een fijn weekend gewenst!

lieve groeten van Natasja en Andrea en het ReBalans team

 

Vanaf 3 maart weer geopend!

Vanaf woensdag 3 maart zijn wij weer geopend!

Je kunt meteen al bij ons terecht op deze woensdag, Ester neemt deze dag al op zich om zo de eerste klanten te kunnen verwelkomen.

Daarna kan je bij ons terecht volgens het normale rooster. Wij werken als vanzelfsprekend corona proof, zoals wij dat al deden eind december, lees vooral onze werkwijze nog even na voordat je komt. Wij zien ernaar uit weer jullie te mogen behandelen.

 

Boek nu je afspraak!

 

Aangepaste regeling pedicure behandelingen

Zolang de lockdown maatregelen van kracht zijn geldt dat ook de pedicures hun werkzaamheden niet mogen uitvoeren.

Daar is recent een aanpassing op gekomen.

Indien je te maken heeft met de volgende klachten kun je contact met ons opnemen voor een afspraak.

Het gaat om:

 • Een ingegroeide nagel of traumanagel die zonder behandelingen risico heeft op ontsteken
 • Een likdoorn die zonder behandeling risico heeft op ontsteken
 • Eelt en kloven waarbij zonder behandeling verhoogd risico is op onderhuidse bloedingen of ulcus
 • Een hypertrofische nagel die als gevolg van extreme dikte in de huid drukt en zonder behandeling zal leiden tot ontsteking

Reguliere en cosmetische voetverzorging is nog niet toegestaan, voor versoepelingen van het beleid raden wij je aan de maatregelen die de overheid treft in de gaten te houden.

Uiteraard gelden in de salon de heersende Corona voorzorgsmaatregelen:

 • Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens je bezoek aan de praktijk
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
 • Bij klachten zoals keelpijn, koorts of hoest verzoeken wij je vriendelijk de afspraak af te zeggen. Uiteraard is dit kosteloos.

Wij zijn bereikbaar voor het maken van deze afspraken op info@rebalans.nl of bel 070-212 95 49.

Voordelige combinatiesets voor de huidverzorging

TOTALE HUIDVERZORGING – COMBI SET

Ervaar hoe het is om onze natuurlijk producten van Naturgeist voor uw huid te gebruiken. Vrij van conserveringsmiddelen, PEG’s en minerale oliën. Wel met zeer effectief werkende stoffen. Voor een altijd verzorgde en goed ‘gevoede’ huid  raden wij de volgende set van producten aan. Deze is nu tijdelijk met korting te bestellen! Met name de droge en gevoelige huid vaart hier wel bij. Het gaat om de:

 • Hydrofiele reiningingsolie 150 ml
 • Reiningsmelk met Azuleen 150 ml
 • Propolis Vitamine crème 50 ml
 • Hyaluron oog crème 15 ml
 • Vochtinbrengende dag crème 50 ml

Gun jezelf het beste van de natuur!

De producten los verkocht hebben samen een waarde van € 119,25
Profiteer nu van de voordelige set prijs van € 105,=

ANTI-AGE HUIDVERZORGING COMBI SET

Ervaar hoe het is om onze natuurlijk producten van Naturgeist voor uw huid te gebruiken. Vrij van conserveringsmiddelen, PEG’s en minerale oliën. Wel met zeer effectief werkende stoffen. Voor een jonge en stralende look  (hier weergeven: lees verder)raden wij de volgende anti-age producten aan. Deze mooie set is nu tijdelijk met korting te bestellen. Het gaat om de:
 • Age-bye 24 creme
 • Q10 liposomen eye gel
 • Age-bye power roller
De producten los verkocht hebben samen een waarde van € 119,=
Profiteer nu van de set prijs van € 105,=

Nieuws nav de persconferentie

We zitten allemaal al een tijdje thuis, sommige mensen kunnen thuis werken, anderen niet, maar al met al zitten we met z’n allen in hetzelfde schuitje; de lockdown.

De lockdown is na de persconferentie van gisteren verlengd tot 9 februari 2021. We ontkomen er helaas niet aan, we zijn tot die tijd dan ook gesloten. Daar balen niet alleen wij, maar jullie waarschijnlijk ook van! Wij zijn nu vooral bezig om allerhande klusjes bij ReBalans te verrichten om dadelijk weer helemaal op en top aan de slag te kunnen gaan. 

Wellicht kun je ons helpen, dat kan op de volgende manier:

1. Je afspraak omboeken of nieuwe afspraak maken

Heb je in januari een afspraak bij ons gepland staan? Je kan deze zelf annuleren en direct een nieuwe afspraak inboeken in februari, of maak alvast een afspraak. Zo ben je verzekerd van een afspraak op een tijd die jou uitkomt! (P.s. Je kunt bij het boeken alvast betalen, zo help je ons ook enorm)

2. Steun ons en koop cadeaubonnen en/of producten

Wil je ons financieel steunen? Dat kan door het kopen van producten en/of cadeaubonnen! Deze zijn makkelijk aan te schaffen via de website, producten kunnen we langsbrengen als je jouw adres bij de aanschaf vermeld. Wij bezorgen in Den Haag en omstreken en corona proof!

3. Schrijf een review

Wij zijn actief op meerdere social media kanalen waar je een review achter kunt laten, zo kun je ons ook helpen als je wat minder te besteden hebt. Juist nu een gewaardeerd gebaar! Je kunt een review achter laten op:

Winterarrangement

Voor de maanden februari en maart hebben wij het volgende heerlijke winterarrangement voor je samengesteld als we weer open gaan.

Even de donkere dagen verdrijven….

Deze behandeling bestaat uit een Ko-Bi-Do gezichtsmassage en een rug/nek/schoudermassage en duurt maar liefst 75 minuten in totaal. Ko-Bi-Do is een bindweefselmassage die de huid een krachtige boost geeft. Wij zijn er trots op dat we bij ReBalans deze exclusieve Japanse gezichtsmassage kunnen aanbieden. En natuurlijk een onmisbare rug, nek en schoudermassage voor alle mensen die zo hard thuis aan het werk zijn. 

Normaal gesproken kost deze samengestelde behandeling € 89,=, nu kun je hiervan komen genieten voor € 85,=