Categories:

Ontspanningsmassage Den Haag

Helpt Massage Tegen Rugpijn?

Als je rugpijn hebt, ben je zeker niet de enige. Veel mensen hebben last van rugpijn door verschillende oorzaken, waaronder een slechte houding, zwaar tillen, stress of onderliggende gezondheidsproblemen. Het goede nieuws is dat massagetherapie een zeer effectieve methode kan zijn om rugpijn te verlichten en het algehele welzijn te verbeteren. In dit artikel bespreken we hoe massage rugpijn kan verlichten, welke soorten massages er zijn en wat je kunt verwachten van een sessie bij ReBalans in Den Haag.

Hoe verlicht massage rugpijn?

Massagetherapie werkt op meerdere niveaus om rugpijn te verlichten. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Ontspanning van de spieren: Massage helpt om gespannen spieren te ontspannen, waardoor het ongemak dat wordt veroorzaakt door spierverkramping vermindert. Dit is vooral gunstig voor mensen die rugpijn hebben door overbelasting of stress.
 • Verbeterde bloedsomloop: Door de bloeddoorstroming te verbeteren, helpt massage om zuurstof en voedingsstoffen naar spieren en weefsels te brengen. Deze verhoogde doorbloeding helpt ook bij het verwijderen van metabolische afvalstoffen, die spierpijn en stijfheid kunnen veroorzaken.
 • Verlichting van pijn: Massage stimuleert het vrijkomen van endorfine, natuurlijke pijnstillers die helpen de pijnperceptie te verminderen en een gevoel van welzijn te geven.
 • Verbeterde flexibiliteit: Regelmatige massagetherapie kan de flexibiliteit en het bewegingsbereik verbeteren door spierspanning te verminderen en verklevingen (littekenweefsel) af te breken. Dit is cruciaal voor het behoud van een gezonde wervelkolom en het voorkomen van verdere blessures.
 • Vermindering van stress: Chronische stress kan leiden tot spierspanning en rugpijn verergeren. Massagetherapie bevordert ontspanning en vermindert stress, wat op zijn beurt de pijn kan verlichten.

Soorten massage bij rugpijn bij ReBalans

Bij ReBalans bieden we verschillende massagetherapieën die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Hier zijn enkele van de beschikbare opties:

 • Ontspanningsmassage: Deze zachte, rustgevende massage helpt het hele lichaam en de geest te ontspannen. Het is ideaal bij stressgerelateerde rugpijn en zorgt voor een algemeen gevoel van welzijn.
 • Stevige massage: Met krachtige bewegingen richt deze massage zich op diepere spierlagen. Het is bijzonder effectief voor het verlichten van chronische rugpijn veroorzaakt door spierspanning en knopen.
 • Rug- en schoudermassage: Deze massage richt zich specifiek op de rug en schouders en helpt stijfheid en spanning in deze veelvoorkomende probleemgebieden te verlichten.
 • Diepe weefselmassage: Deze techniek richt zich op diepere lagen van spieren en bindweefsel. Het is vooral goed voor chronische pijn en gebieden met spierspanning of blessures.
 • Hotstone massage: Door ontspanningsmassage te combineren met het gebruik van hete basaltstenen, helpt deze behandeling om gespannen spieren op te warmen, waardoor ze plooibaarder worden en gemakkelijker te bewerken.
 • Ayurvedische massage: Een holistische benadering die massagetechnieken combineert met de stimulatie van marmapunten (Ayurvedische drukpunten) om de energie van het lichaam in balans te brengen en genezing te bevorderen.

Wat kun je verwachten tijdens een massagesessie bij ReBalans

Bij ReBalans, gevestigd in Bezuidenhout, Den Haag, streven we ernaar een serene en gastvrije omgeving te bieden waar je tot rust kunt komen en kunt verjongen. Dit is wat je kunt verwachten tijdens je massagesessie:

 • Consultatie: Je sessie begint met een consult waarin je je specifieke behoeften, medische voorgeschiedenis en eventuele ongemakken bespreekt met je massagetherapeut. Dit helpt ons om de massage aan te passen aan jouw wensen.
 • Comfortabele omgeving: Onze massageruimtes zijn ontworpen om rustig en rustgevend te zijn. Met verwarmde massagetafels en het gebruik van biologische oliën, verzekeren we je comfort en ontspanning tijdens de sessie.
 • Professionele service: Ons team van gecertificeerde massagetherapeuten is bekwaam en deskundig. Of je nu kiest voor een ontspanningsmassage of een diepe weefselmassage, je bent in bekwame handen.
 • Verzorging na de massage: Na je massage kan je therapeut je tips geven over rekoefeningen, oefeningen of veranderingen in je levensstijl om de voordelen van de massage te behouden en toekomstige rugpijn te voorkomen.

Waarom kiezen voor ReBalans?

ReBalans is niet zomaar een massagesalon; het is een holistisch wellnesscentrum dat zich inzet voor een gezonde levensstijl. Hier zijn een paar redenen om voor ReBalans te kiezen:

 • Ervaren therapeuten: Onze therapeuten zijn gecertificeerd en ervaren in verschillende massagetechnieken, zodat je verzekerd bent van de beste zorg.
 • Aanpasbare behandelingen: Wij bieden een scala aan behandelingen die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.
 • Natuurlijke producten: We gebruiken alleen natuurlijke en biologische producten, zodat je huid met de grootste zorg wordt behandeld.
 • Ontspannen sfeer: Onze salon in Den Haag is ontworpen om een kalmerende en ontspannende ervaring te bieden vanaf het moment dat je binnenkomt.

Massagetherapie is een bewezen en effectieve methode om rugpijn te verlichten en het algehele welzijn te verbeteren. Bij ReBalans bieden we verschillende massagebehandelingen op maat. Of je nu te maken hebt met chronische pijn of gewoon wilt ontspannen, onze professionele therapeuten zijn er om je te helpen je op je best te voelen. Maak vandaag nog een afspraak en begin je reis naar een pijnvrij leven.

Professionele Massagetherapeut Den Haag

Hoe zal ik me voelen na een massage bij ReBalans?

Een massage wordt vaak beschouwd als een luxe traktatie, maar het biedt meer dan alleen een uurtje ontspanning. Bij ReBalans, gelegen in het hart van Bezuidenhout, Den Haag, zijn we trots op het bieden van een holistische ervaring die zowel lichaam als geest verjongt. Of je nu verlichting zoekt van spierspanning of gewoon wilt ontspannen, een massage in onze salon belooft een scala aan fysieke en emotionele voordelen.

Fysieke voordelen

 1. Minder spierspanning
  Een massage bij ReBalans, of het nu een diepe weefselmassage is of een zachte ontspanningsmassage, helpt spierspanning te verlichten. Onze gediplomeerde massagetherapeuten werken met vaardige handen om spanning en knopen in je spieren los te maken, wat leidt tot een onmiddellijk gevoel van verlichting. Dit is met name gunstig voor mensen die lijden aan chronische pijn of ongemak als gevolg van een slechte houding of RSI.
 2. Verbeterde bloedsomloop
  Onze massages bevorderen een betere bloedsomloop door je hele lichaam. Een betere doorbloeding verbetert de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar je weefsels, waardoor beschadigde spieren en weefsels sneller kunnen genezen. Dit draagt ook bij aan een gezondere, stralende huid.
 3. Verbeterde flexibiliteit
  Massages bij ReBalans helpen bij het losmaken en ontspannen van je spieren, waardoor je lichaam flexibeler wordt. Dit kan met name gunstig zijn als je stijve gewrichten hebt of een beperkt bewegingsbereik. Regelmatige massages kunnen helpen om je flexibiliteit te behouden en na verloop van tijd zelfs te verbeteren.
 4. Ontgifting
  Massages stimuleren het lymfestelsel, dat verantwoordelijk is voor het verwijderen van gifstoffen uit je lichaam. Dit ontgiftingsproces helpt de ophoping van afvalstoffen in je spieren en weefsels te verminderen, wat leidt tot een gevoel van lichtheid en meer energie.

Mentale en emotionele voordelen

 1. Stressvermindering
  Een van de meest directe effecten van een massage is een aanzienlijke vermindering van het stressniveau. De serene omgeving bij ReBalans, gecombineerd met de kalmerende aanraking van onze therapeuten, helpt je lichaam en geest te kalmeren. Het verzorgd worden kan leiden tot het vrijkomen van endorfine, de natuurlijke ‘feel good’-chemicaliën in je lichaam, die een gevoel van welzijn en ontspanning bevorderen.
 2. Beter slapen
  Veel cliënten melden een betere slaapkwaliteit na een massagesessie. De ontspanning en stressverlichting die een massage biedt, kan je slaappatronen helpen reguleren, waardoor je kunt genieten van een diepere en meer herstellende slaap. Dit kan met name gunstig zijn voor mensen die lijden aan slapeloosheid of andere slaapstoornissen.
 3. Verbetering van de stemming
  Massagetherapie staat erom bekend dat het de niveaus van cortisol, het stresshormoon, verlaagt, terwijl het de niveaus van serotonine en dopamine verhoogt, neurotransmitters die geassocieerd worden met geluk en welzijn. Deze chemische verschuiving kan helpen bij het verlichten van symptomen van angst en depressie, waardoor je positiever in het leven staat.

Persoonlijke ervaring

Bij ReBalans begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft. Ons team van professionele massagetherapeuten is getraind om elke sessie aan te passen, zodat je er maximaal profijt van hebt. Of je nu een stevige massage nodig hebt om diepgewortelde spanning weg te werken of een zachte aanraking om ontspanning te bevorderen, wij passen onze technieken aan jouw specifieke wensen aan.

Tips voor na de massage voor langdurig profijt

Om het meeste uit je massage-ervaring te halen, kun je de volgende tips in overweging nemen:

Blijf gehydrateerd
Drink veel water na je massage om de gifstoffen die vrijkomen tijdens de sessie weg te spoelen. Hydratatie is cruciaal om de voordelen van de massage te behouden en spierpijn te voorkomen.

Massage Den Haag

Rust en ontspan
Doe het rustig aan na je massage. Vermijd inspannende activiteiten en geef je lichaam de tijd om de voordelen van de behandeling volledig te absorberen. Een kalme en rustgevende omgeving kan het gevoel van ontspanning verlengen.

Beauty Den Haag

Zachtjes stretchen
Door zachtjes te stretchen in je dagelijkse routine kun je de toegenomen flexibiliteit en spierontspanning die je tijdens je massage hebt bereikt, behouden. Het helpt ook de opbouw van spanning in de toekomst te voorkomen.

Schoonheid Den Haag

Boek je sessie vandaag

ReBalans is meer dan alleen een schoonheidssalon; het is een toevluchtsoord voor je welzijn. Van onze luxueuze gezichtsbehandelingen tot onze uitgebreide reeks massages, wij helpen je graag om in balans en harmonie te komen. Bezoek ons in Bezuidenhout, Den Haag, en laat je door onze professionele massagetherapeuten begeleiden op een reis van ontspanning en verjonging.

Zien we je binnenkort in onze salon? Boek dan nu en ervaar de ultieme ontspanning en schoonheidstransformatie bij ReBalans.

Neem contact met ons op:

 • Telefoon: 06 84439977
 • E-mail: info@rebalans.nl
 • Adres: Juliana van Stolberglaan 294, 2595 CP Den Haag
 • Website: ReBalans

Door voor ReBalans te kiezen, investeer je in een gezondere, gelukkigere jij. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te helpen je op je best te voelen.

Professional Massage Therapist The Hague

Hoe Kies je de Juiste Massage voor Jouw Behoeften?

Het kiezen van de ideale massage kan je welzijnsroutine veranderen en je helpen stress te beheersen, pijn te verlichten en je algehele welzijn te verbeteren. Er zijn verschillende soorten massages beschikbaar, dus het maken van de juiste keuze kan overweldigend zijn. Bij ReBalans, een toonaangevende schoonheidssalon in Den Haag, Bezuidenhout, bieden we een breed scala aan massagetherapieën die passen bij jouw specifieke behoeften. Deze gids helpt je inzicht te krijgen in de verschillende soorten massages en hoe je de juiste voor jou kunt kiezen.

Inzicht in je behoeften

De eerste stap bij het kiezen van de juiste massage is begrijpen wat je behoeften zijn. Wil je ontspannen, spierpijn verlichten of je algehele gezondheid verbeteren? Als je je doelen kent, kun je de opties beperken.

Ontspanning en stressverlichting

Als ontspanning en stressverlichting je belangrijkste doelen zijn, overweeg dan de volgende massages:

 • Relaxatiemassage: Dit is een zachte massage die ontspanning bevordert en stress vermindert. Bij ReBalans helpt onze ontspanningsmassage de geest te kalmeren en het lichaam te ontspannen, zodat je je verjongd voelt.
 • Massage met warme stenen: Dit combineert de voordelen van massage met de verzachtende eigenschappen van verwarmde stenen. De warmte van de stenen helpt de spieren diep te ontspannen en de bloedsomloop te verbeteren.
 • Aroma Touch Massage: Met behulp van essentiële oliën ontspant deze massagetherapie niet alleen de spieren, maar stimuleert ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam door de therapeutische eigenschappen van de oliën.
Gezichtsbehandelingen Den Haag

Verlichting van pijn en spierspanning

Voor mensen met pijn of spierspanning zijn intensievere massages wellicht geschikter:

 • Deep Tissue Massage: Dit type massage richt zich op diepere lagen van spieren en bindweefsel. Het is vooral effectief bij chronische pijn en spanningsgebieden zoals stijve nek, pijnlijke schouders en pijn in de onderrug.
 • Sport/diepe weefselmassage: Ideaal voor sporters of mensen met fysiek veeleisende routines. Deze massage helpt bij sneller herstel en verlicht spierpijn.
 • Verbindende weefselmassage: Bekend om zijn vermogen om chronische spanningspatronen in het lichaam los te laten, kan deze diepe massagetherapie zeer effectief zijn voor pijnverlichting op de lange termijn.

Specifieke aandoeningen en voorkeuren

Bepaalde massages zijn afgestemd op specifieke aandoeningen of voorkeuren:

 • Zwangerschapsmassage: Deze massage is speciaal ontworpen voor aanstaande moeders en helpt zwangerschapsgerelateerde ongemakken te verlichten. Deze massage wordt alleen aanbevolen na het eerste trimester en tot de achtste maand.
 • Ayurvedische massage: Deze holistische massage combineert verschillende technieken met de stimulatie van marma punten (drukpunten uit de Ayurveda) om de energie van het lichaam in balans te brengen en de algehele gezondheid te bevorderen.
 • Lomi Lomi Massage: Deze massage komt oorspronkelijk uit Hawaï en maakt gebruik van lange, vloeiende bewegingen om het hele lichaam te ontspannen en een gevoel van vrede en harmonie te bevorderen.
Schoonheidssalon Den Haag

Een professional raadplegen

Als je eenmaal een idee hebt welk type massage het beste bij je past, kun je een professionele massagetherapeut raadplegen. Bij ReBalans staan onze gecertificeerde en ervaren massagetherapeuten klaar om je doelen te bespreken en de meest geschikte massagetherapie aan te bevelen.

Persoonlijk advies

Tijdens je eerste bezoek voeren we een grondig consult uit om je gezondheidsgeschiedenis, huidige fysieke conditie en wat je hoopt te bereiken met massagetherapie te begrijpen. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat de massage is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Waarom kiezen voor ReBalans?

ReBalans, gelegen in het hart van Bezuidenhout, Den Haag, biedt een holistische benadering van wellness en schoonheid. Dit is waarom je onze diensten zou moeten overwegen:

 • Ervaren therapeuten: Ons team bestaat uit gecertificeerde massagetherapeuten met uitgebreide ervaring en gespecialiseerde training in verschillende massagetechnieken.
 • Holistische benadering: Wij geloven in een holistische benadering van gezondheid en wellness, waarbij massagetherapie wordt geïntegreerd met andere schoonheids- en wellnessbehandelingen.
 • Premium Producten: We gebruiken alleen de beste huidverzorgingsoliën en -producten, voor een luxueuze en effectieve massage-ervaring.
 • Behandelingen op maat: Elke massage bij ReBalans wordt aangepast aan je individuele behoeften, zodat je maximaal profijt en tevredenheid hebt.

Onze populaire behandelingen

Hier zijn enkele van de populaire massages bij ReBalans:

 • Relax & Stevige Massage: Combineert ontspanning met stevige druk om spierspanning te verlichten en ontspanning te bevorderen.
 • Rug-, Nek- en Schoudermassage: Richt zich op veelvoorkomende spanningsgebieden en biedt verlichting bij alledaagse stress en houdingsgerelateerde ongemakken.
 • Duo Massage: Perfect voor koppels of vrienden, met deze massage kunnen twee mensen tegelijkertijd genieten van hun behandeling in dezelfde ruimte.

Afspraak maken

Klaar om de voordelen van een professionele massage te ervaren? Een afspraak maken bij ReBalans is eenvoudig. Je kunt je sessie plannen via onze website of contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

 • Locatie: Juliana van Stolberglaan 294, 2595 CP Den Haag
 • Contact: info@rebalans.nl | 06 84439977
 • Openingstijden: Maandag t/m zondag, op afspraak

Speciale aanbiedingen

We hebben regelmatig aanbiedingen en kortingen, dus houd onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Conclusie

Het kiezen van de juiste massage kan je fysieke en mentale welzijn aanzienlijk verbeteren. Of je nu behoefte hebt aan ontspanning, pijnverlichting of een specifieke behandeling op maat voor jouw aandoening, ReBalans in Den Haag, Bezuidenhout, biedt een uitgebreid aanbod aan massages om aan jouw behoeften te voldoen. Overleg met onze professionele therapeuten om de perfecte massage voor jou te vinden en geniet van een verjongende ervaring die gezondheid en ontspanning bevordert.

Boek vandaag nog je afspraak en zet de eerste stap naar een evenwichtiger en meer ontspannen jij.

facial massage den haag

Waarom Heb Je een GezichtsMassage Nodig?

Gezichtsmassages worden al lang gekoesterd als een vast onderdeel van schoonheidsroutines vanwege hun opmerkelijke vermogen om de gezondheid van de huid te verbeteren en voor diepe ontspanning te zorgen. Bij ReBalans, gevestigd in Bezuidenhout, Den Haag, zijn we gespecialiseerd in eersteklas gezichtsbehandelingen die zowel je esthetische behoeften als je algehele welzijn bevorderen. In dit artikel gaan we dieper in op de talloze voordelen van gezichtsmassages en waarom je zou moeten overwegen om ze op te nemen in je zelfzorgprogramma.

Verbetering van de gezondheid van de huid

Schoonheid Den Haag
 1. Verbeterde bloedcirculatie: Een van de belangrijkste voordelen van gezichtsmassages is het verbeteren van de bloedcirculatie. Wanneer een professionele massagetherapeut in Den Haag bij ReBalans een gezichtsmassage uitvoert, wordt de doorbloeding van het huidoppervlak gestimuleerd. Deze verhoogde circulatie helpt essentiële voedingsstoffen en zuurstof naar de huidcellen te brengen, wat de celvernieuwing en een gezonde, stralende teint bevordert.
 2. Ontgifting en lymfedrainage: Gezichtsmassages helpen ook bij het ontgiftingsproces door het lymfestelsel te stimuleren. Dit helpt bij het verwijderen van gifstoffen en afvalstoffen uit de huid, waardoor wallen verminderen en het algehele uiterlijk van de huid verbetert. Bij ReBalans zorgen we ervoor dat elke gezichtsbehandeling is afgestemd op een optimale lymfedrainage, zodat je huid fris en verjongd aanvoelt.
 3. Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Regelmatige gezichtsmassages kunnen fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk verminderen. Door de collageenproductie te stimuleren en de huidelasticiteit te behouden, helpen massages de huid gladder te maken en de vorming van nieuwe rimpels te voorkomen. Onze professionele therapeuten gebruiken gespecialiseerde technieken om probleemgebieden aan te pakken, zodat je een jeugdigere en stevigere huid krijgt.
 4. Diepe reiniging en peeling: Een grondige gezichtsmassage kan ook zorgen voor een diepe reiniging. Bij ReBalans omvatten onze gezichtsbehandelingen in Den Haag een zachte peeling om dode huidcellen te verwijderen, poriën te ontstoppen en acne te voorkomen. Dit proces zorgt ervoor dat je huid er helder en glad uitziet en ontvankelijker wordt voor huidverzorgingsproducten.

Ontspanning bevorderen

Relaxation Massage The Hague
 1. Verlichting van stress: In de snelle wereld van vandaag is stress onvermijdelijk. Gezichtsmassages zijn een uitstekende manier om tot rust te komen en te ontstressen. De zachte, ritmische bewegingen tijdens een gezichtsmassage helpen de gezichtsspieren te ontspannen en spanning los te laten, wat zorgt voor een gevoel van rust en kalmte. Onze ontspanningsmassages in Bezuidenhout zijn ontworpen om je mee te nemen naar een staat van zalige ontspanning, waardoor ze een perfecte ontsnapping zijn aan de dagelijkse stress.
 2. Verbeterde slaapkwaliteit: Ontspanning door gezichtsmassages kan leiden tot een betere slaapkwaliteit. Door stress te verminderen en ontspanning te bevorderen, helpen gezichtsmassages bij het reguleren van slaappatronen. Een sessie bij ReBalans kan de perfecte opmaat zijn voor een goede nachtrust, zodat je fris en verjongd wakker wordt.
 3. Verbeterde stemming: Gezichtsmassages hebben ook een positieve invloed op je stemming. De fysieke aanraking en verzorging tijdens een gezichtsbehandeling maken endorfine vrij, de natuurlijke feel-good hormonen van het lichaam. Deze oppepper in de stemming kan blijvende effecten hebben en bijdragen aan het algehele mentale welzijn. Onze ervaren therapeuten in Den Haag doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je onze salon niet alleen goed uitziet, maar je ook geweldig voelt.

Behandelingen op maat bij ReBalans

Professional Massage Therapist The Hague

Bij ReBalans zijn we er trots op dat we een breed scala aan gezichtsbehandelingen kunnen aanbieden die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de huid. Of je nu op zoek bent naar een luxe gezichtsbehandeling in de buurt van Voorburg of een betaalbare schoonheidsbehandeling in Den Haag, wij hebben voor ieder wat wils.

Sothys Huidverzorging: Onze Sothys huidverzorgingsbehandelingen in Bezuidenhout staan bekend om hun effectiviteit en luxe beleving. Deze behandelingen maken gebruik van hoogwaardige producten die de gezondheid van de huid verbeteren en zorgen voor zichtbare verbeteringen.

Neoderma Behandelingen: Voor wie op zoek is naar geavanceerde huidverzorgingsoplossingen zijn onze Neoderma behandelingen in Den Haag een perfecte keuze. Deze behandelingen maken gebruik van innovatieve technieken om verschillende huidproblemen aan te pakken, van anti-aging tot diepe hydratatie.

Gezichtsmassages op maat: Omdat de huid van elk individu uniek is, bieden onze professionele massagetherapeuten in Den Haag gezichtsmassages op maat. Deze zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken, zodat je het maximale uit elke sessie haalt.

Ervaar het beste bij ReBalans

ReBalans is meer dan alleen een schoonheidssalon; het is een toevluchtsoord voor mensen die hun schoonheid en welzijn willen verbeteren. Ons toegewijde team van gediplomeerde massagetherapeuten in Bezuidenhout zet zich in om jou de beste gezichtsbehandelingen in Den Haag te geven. Vanaf het moment dat je onze salon binnenstapt, ervaar je een warme, gastvrije omgeving waar je je op je gemak voelt.

Afspraak maken

Ben je klaar om de transformerende voordelen van gezichtsmassages te ervaren? Bezoek ReBalans in Bezuidenhout voor een holistische en verjongende ervaring op maat van jouw persoonlijke behoeften. Of je nu op zoek bent naar de beste ontspanningsmassage in Den Haag of een luxe gezichtsbehandeling, wij zijn er om je te helpen je schoonheids- en wellnessdoelen te bereiken.

Boek vandaag nog je afspraak en ontdek waarom ReBalans de favoriete schoonheidssalon in Den Haag is voor iedereen die waarde hecht aan hoogwaardige, professionele en persoonlijke zorg.

Sleeping woman massage

Regelmatige Massage kan De Slaapkwaliteit verbeteren

In onze snelle wereld komt de slaapkwaliteit vaak in het gedrang door stress, angst en verschillende levensstijlfactoren. Een effectieve maar vaak over het hoofd geziene oplossing is regelmatige massagetherapie. Bij ReBalans, een schoonheidssalon in Bezuidenhout, Den Haag, bieden we een scala aan massagebehandelingen die niet alleen zijn ontworpen om je lichaam te ontspannen, maar ook om je algehele slaapkwaliteit te verbeteren. Hier lees je hoe een regelmatige massage in je routine kan leiden tot een betere slaap en een beter welzijn.

De wetenschap achter massage en slaap

Massagetherapie heeft een diepgaande invloed op het zenuwstelsel van het lichaam. Het stimuleert het parasympathische zenuwstelsel, ook bekend als het “rust- en verteringssysteem”, dat helpt om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Dit is cruciaal voor de slaap, omdat hoge niveaus van stress en angst kunnen leiden tot slapeloosheid of een slechte slaapkwaliteit.

massage sleeping den haag
 1. Vermindering van stress en angst Een van de belangrijkste voordelen van massage is het vermogen om stress en angst te verminderen. Wanneer je gemasseerd wordt, daalt het cortisolniveau in je lichaam (het stresshormoon), terwijl het serotonine- en dopamineniveau (de feel-good hormonen) stijgt. Deze hormonale balans is essentieel voor een goede nachtrust. Volgens studies kan regelmatige massagetherapie het cortisolniveau aanzienlijk verlagen en het serotoninegehalte verhogen, waardoor een gunstiger slaapomgeving ontstaat.
 2. Verbeterde bloedsomloop Massagetherapie verbetert de bloedsomloop, wat essentieel is voor de algehele gezondheid. Een verbeterde bloedsomloop zorgt ervoor dat je spieren, weefsels en organen voldoende zuurstof en voedingsstoffen krijgen, wat ontspanning bevordert en vermoeidheid vermindert. Dit fysiologische voordeel van massage kan je helpen sneller in slaap te vallen en van een diepere slaapcyclus te genieten.
 3. Verlichting van pijn en ongemak Chronische pijn of ongemak kan de slaapkwaliteit ernstig beïnvloeden. Regelmatige massages, vooral gericht op specifieke probleemgebieden zoals de rug, nek en schouders, kunnen pijn en spierspanning verlichten. Bij ReBalans zijn onze professionele massagetherapeuten in Den Haag gespecialiseerd in verschillende technieken, waaronder diepe weefsel- en ontspanningsmassages, die pijn kunnen verlichten en een betere slaap kunnen bevorderen.
 4. Verbeterde slaappatronen Massagetherapie kan ook helpen bij het reguleren van slaappatronen. Door de productie van serotonine te stimuleren, helpen massages bij de productie van melatonine, het hormoon dat de slaap-waakcycli reguleert. Dit kan met name gunstig zijn voor mensen die worstelen met slaapstoornissen of onregelmatige slaappatronen.

Soorten massages bij ReBalans voor een betere nachtrust

Bij ReBalans bieden we verschillende massagebehandelingen die speciaal zijn afgestemd op het verbeteren van je slaapkwaliteit. Hier zijn enkele van de meest effectieve:

​lavender and chamomile aroma massage
 • Ontspanningsmassage Onze ontspanningsmassage is ontworpen om een rustgevende ervaring te bieden die helpt je lichaam en geest te ontspannen. Deze zachte massage maakt gebruik van soepele, glijdende bewegingen om algehele ontspanning en verlichting van stress te bevorderen, waardoor het een uitstekende keuze is om de slaap te verbeteren.
 • Diepe weefselmassage Voor mensen die te maken hebben met chronische pijn en spierspanning richt onze diepe weefselmassage zich op de diepere lagen van de spieren en het bindweefsel. Deze massage is effectief in het verlichten van spierknopen en het verminderen van ontstekingen, wat je slaapkwaliteit aanzienlijk kan verbeteren.
 • Aroma Touch Massage De Aroma Touch Massage bij ReBalans combineert de voordelen van essentiële oliën met massagetherapie. Etherische oliën zoals lavendel en kamille staan bekend om hun kalmerende eigenschappen, die ontspanning en slaap verder bevorderen.
 • Hot Stone Massage Onze Hot Stone Massage maakt gebruik van verwarmde basaltstenen om gespannen spieren op te warmen, waardoor een diepere ontspanning mogelijk is. De warmte van de stenen helpt om spierstijfheid te verlichten, de bloedsomloop te verbeteren en een gevoel van welzijn te bevorderen, wat allemaal bijdraagt aan een betere slaap.
hot stone massage

Massage integreren in je routine

Om de slaapvoordelen van massage te maximaliseren, is het belangrijk om het regelmatig in je wellnessroutine te integreren. Hier zijn enkele tips:

 • Consistentie is de sleutel: Plan regelmatige massages om de voordelen te behouden. Een maandelijkse massage kan je slaapkwaliteit na verloop van tijd aanzienlijk verbeteren.
 • Creëer een ontspannende routine voor het slapengaan: Vul je massagesessies aan met een rustgevende routine voor het slapengaan. Dit kunnen activiteiten zijn zoals lezen, een warm bad nemen of mediteren.
 • Blijf gehydrateerd: Drink veel water voor en na je massagesessies om gifstoffen af te voeren en spierherstel te ondersteunen.

Conclusie

Regelmatige massagetherapie is een natuurlijke en effectieve manier om de slaapkwaliteit te verbeteren. Door stress te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren, pijn te verlichten en slaappatronen te verbeteren, bieden massages uitgebreide voordelen die je slaap en algehele gezondheid kunnen transformeren. Bij ReBalans zijn onze deskundige therapeuten toegewijd aan het bieden van persoonlijke massagebehandelingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een ontspanningsmassage in Bezuidenhout of een gespecialiseerde diepe weefselmassage, wij zijn er om je te helpen een betere nachtrust en een gezondere levensstijl te bereiken.

Bezoek ReBalans in Den Haag vandaag nog om de diepgaande voordelen van regelmatige massagetherapie te ervaren. Boek nu je afspraak en zet de eerste stap naar beter slapen en welzijn.

a man with a magnifying glass

Wat Veroorzaakt Acne en Hoe Kan Het Worden Behandeld?

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die miljoenen mensen wereldwijd treft en zowel fysiek ongemak als emotioneel leed veroorzaakt. Inzicht in de oorzaken en het onderzoeken van effectieve behandelingsopties kan helpen bij het beheersen en verminderen van de gevolgen. Bij ReBalans bieden we uitgebreide gezichtsbehandelingen die acne aanpakken en een heldere, gezonde huid bevorderen.

Wat veroorzaakt acne?

Acne wordt voornamelijk veroorzaakt door de interactie van verschillende factoren:

 1. Extra talgproductie: Talg is een olieachtige substantie die door talgklieren wordt geproduceerd om de huid gesmeerd te houden. Overproductie kan echter leiden tot verstopte poriën en de ontwikkeling van acne.
 2. Verstopte haarfollikels: Dode huidcellen kunnen zich vermengen met talg en haarzakjes verstoppen. Dit creëert een omgeving waar bacteriën goed gedijen, wat leidt tot ontstekingen en puistjes.
 3. Bacteriële infectie: De bacterie Propionibacterium acnes (P. acnes) komt veel voor op de huid en kan infecties en ontstekingen veroorzaken als ze vastzit in haarzakjes.
 4. Hormonale veranderingen: Hormonale schommelingen, vooral tijdens de puberteit, menstruatie, zwangerschap of door bepaalde medicijnen, kunnen de talgproductie verhogen en leiden tot acne.
 5. Dieet en levensstijl: Hoewel het precieze verband tussen voeding en acne nog steeds wordt bestudeerd, suggereert bepaald onderzoek dat voedsel met een hoog glycemgehalte, zuivelproducten en bepaalde andere voedingsfactoren acne kunnen verergeren.
a cartoon of a man

Effectieve acnebehandelingen

Een effectieve aanpak van acne bestaat uit een combinatie van goede huidverzorgingspraktijken, professionele behandelingen en, in sommige gevallen, medische ingrepen:

 1. Topische behandelingen:
  • Benzoylperoxide: Dit helpt bacteriën te verminderen en verstopte poriën te voorkomen.
  • Salicylzuur: Dit bevordert het afwerpen van dode huidcellen om poriën vrij te houden.
  • Retinoïden: Afgeleid van vitamine A, helpen retinoïden om poriën te ontstoppen en ontstekingen te verminderen.
 2. Orale medicijnen:
  • Antibiotica: Orale antibiotica kunnen bacteriën en ontstekingen verminderen.
  • Anticonceptiepillen: Voor vrouwen kunnen hormonale anticonceptiepillen de hormonen reguleren die acne veroorzaken.
  • Isotretinoïne: Een krachtig medicijn dat wordt gebruikt voor ernstige acne die niet heeft gereageerd op andere behandelingen.
 3. Professionele behandelingen:
  • Chemische peelings: Hierbij wordt een chemische oplossing op de huid aangebracht om de bovenste laag te verwijderen, waardoor de groei van een nieuwe, heldere huid wordt bevorderd.
  • Laser- en lichttherapie: Deze behandelingen pakken bacteriën aan en verminderen ontstekingen.
  • Extractieprocedures: Uitgevoerd door dermatologen om grote cysten of hardnekkige mee-eters en whiteheads te verwijderen.
 4. Natuurlijke en lifestyle remedies:
  • Gezonde voeding: Meer fruit, groenten en volle granen eten en minder suiker en zuivel consumeren.
  • Stressmanagement: Technieken zoals yoga, meditatie en regelmatige lichaamsbeweging kunnen helpen bij het beheersen van stressniveaus, die de hormoonproductie en daarmee acne kunnen beïnvloeden.
a spa beauty salon Rebalans with a glass table and chair

Acnebehandelingen bij ReBalans

Bij ReBalans bieden we een reeks gespecialiseerde gezichtsbehandelingen aan om acne te bestrijden en de gezondheid van de huid te verbeteren:

 1. Neodermiebehandelingen: Onze Bio-Peeling – editie Floreth of Earth is een zeer effectieve gezichtsbehandeling met algen en plantenextracten om de huid te zuiveren, pigmentvlekken te verminderen en rimpels te verminderen. Deze behandeling is uitstekend voor het behandelen van acne en het verbeteren van de algehele huidtextuur.
 2. Sothys huidverzorging: Onze Sothys gezichtsbehandelingen zijn afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. De Sothys Hydra 4HA Super Moisture Booster gezichtsbehandeling, bijvoorbeeld, is ontworpen om de vochtarme huid te behandelen, die soms gepaard kan gaan met een acnegevoelige huid of deze kan verergeren.
 3. Peeling op maat: De Cosmeceutical Peeling AC Pro Peel (Sothys) en Glysalac Pro Peel zijn uitstekende opties voor huidverjonging en de behandeling van acne. Deze peelings helpen bij de dieptereiniging, exfoliëren en verbeteren de uitstraling van de huid.
 4. Regelmatig onderhoud: Regelmatige gezichtsbehandelingen en huidverzorgingsroutines kunnen aanzienlijk bijdragen aan het behoud van een heldere huid. Onze professionele schoonheidsspecialisten bij ReBalans zullen je huid beoordelen en het beste behandelplan voor je aanbevelen.

Jouw weg naar een heldere huid begint hier

Bij ReBalans begrijpen we dat elke individuele huid uniek is. Ons team van gecertificeerde en professionele massagetherapeuten en schoonheidsspecialisten in Den Haag en Bezuidenhout is toegewijd aan het bieden van persoonlijke zorg. Door het gebruik van hoogwaardige producten en geavanceerde technieken willen we je helpen om je beste huid ooit te bereiken.

Voor degenen die acne effectief willen aanpakken, bieden onze behandelingen zowel directe verlichting als oplossingen voor de lange termijn. Bezoek ons bij ReBalans en ervaar een holistische en verjongende benadering van huidverzorging. Jouw reis naar een heldere, gezonde huid begint met één enkele stap – boek vandaag nog je afspraak!

Referenties:

 • Mayo Clinic. (2021). Acne: Overzicht. Opgehaald van Mayo Clinic.
 • Amerikaanse Academie voor Dermatologie. (2022). Acne: Oorzaken. Opgehaald van AAD.
 • Nationaal Instituut voor Artritis en Musculoskeletale en Huidziekten. (2022). Acne. Opgehaald van NIAMS.

a woman with a towel on her head and a mask on her face

De Voordelen van Regelmatige Gezichtsbehandelingen voor De Gezondheid van De Huid

In de snelle wereld van vandaag kan het een uitdaging zijn om een gezonde en stralende huid te behouden. Vervuiling, stress en het natuurlijke verouderingsproces eisen allemaal hun tol van onze huid. Een effectieve manier om deze effecten tegen te gaan, is door regelmatige gezichtsbehandelingen. Bij ReBalans, gevestigd in het hart van Bezuidenhout, Den Haag, zijn we gespecialiseerd in verschillende gezichtsbehandelingen om de gezondheid en het uiterlijk van je huid te verbeteren.

Gezichtsbehandelingen begrijpen

Een gezichtsbehandeling is een uit meerdere stappen bestaande huidbehandeling die bestaat uit reiniging, peeling, extractie, massage en maskers. De exacte stappen en producten die worden gebruikt, kunnen variëren op basis van je huidtype en de specifieke behoeften van je huid. Een gezichtsbehandeling is geen luxe, maar een essentieel onderdeel van een uitgebreide huidverzorgingsroutine.

Voordelen van regelmatige gezichtsbehandelingen

 1. Diepere reiniging: Gezichtsbehandelingen zorgen voor een diepere reiniging dan je thuis kunt bereiken. Professionele behandelingen kunnen vuil, olie en onzuiverheden verwijderen die de poriën verstoppen, waardoor acne en mee-eters minder voorkomen.
 2. Exfoliëren: Regelmatig scrubben verwijdert dode huidcellen die je huid er dof uit laten zien en bijdragen aan verstopte poriën. Door de regeneratie van nieuwe huidcellen te bevorderen, laat een gezichtsbehandeling je huid er frisser en levendiger uitzien.
 3. Verhoogde circulatie: De massagecomponent van een gezichtsbehandeling verhoogt de doorbloeding van de huid, wat helpt om zuurstof en voedingsstoffen naar je cellen te brengen. Dit kan de gezondheid en het uiterlijk van je huid verbeteren, waardoor je een natuurlijke gloed krijgt.
 4. Anti-aging: Gezichtsbehandelingen kunnen specifieke behandelingen bevatten zoals collageenmaskers, peelings en andere anti-aging producten die rimpels, fijne lijntjes en een verslapte huid aanpakken. Regelmatige gezichtsbehandelingen helpen de collageenproductie te stimuleren, wat essentieel is voor het behoud van de elasticiteit en stevigheid van de huid.
 5. Ontspanning en stressvermindering: De rustgevende omgeving en de zachte aanraking van een professionele estheticus kunnen stress verminderen en ontspanning bevorderen. Dit is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je algehele welzijn.
 6. Huidverzorging op maat: Bij ReBalans beoordelen onze professionele schoonheidsspecialisten de conditie van je huid en passen ze behandelingen aan om specifieke problemen zoals droogheid, gevoeligheid of hyperpigmentatie aan te pakken. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je de meest effectieve zorg krijgt voor jouw huidtype.
interior of SPA beaty salon Rebalans

Populaire gezichtsbehandelingen bij ReBalans

Bij ReBalans bieden we een reeks gezichtsbehandelingen die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften:

 • Sothys gezichtsbehandeling: Deze behandeling maakt gebruik van hoogwaardige, natuurlijke producten van Sothys en zorgt voor een diepe reiniging en hydratatie, perfect voor de gevoelige huid.
 • Neoderma Bio-Peeling: Deze behandeling maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals algen en plantenextracten om de huid te zuiveren, pigmentatie te verminderen en rimpels te minimaliseren.
 • Detox Energie Anti-Stress gezichtsbehandeling: Deze gezichtsbehandeling is ideaal om de vermoeide huid te revitaliseren en bevat anti-stresstechnieken en -producten om je teint te verhelderen en te verjongen.

Onze behandelingen bevatten ook natuurlijke en biologische producten van hoge kwaliteit, zodat je huid de best mogelijke verzorging krijgt zonder agressieve chemicaliën of irriterende stoffen.

Waarom kiezen voor ReBalans?

ReBalans is niet zomaar een schoonheidssalon; het is een toevluchtsoord voor uw welzijn. Centraal gelegen in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, bieden wij een serene en gastvrije omgeving waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je kunt richten op zelfzorg.

Ons team van professionele schoonheidsspecialisten en massagetherapeuten is toegewijd om u het beste in ontspanning en schoonheidsbehandelingen te bieden.

Holistische benadering: Bij ReBalans geloven we in een holistische benadering van schoonheid en wellness. Onze behandelingen zijn ontworpen om niet alleen de fysieke gezondheid maar ook de mentale ontspanning te bevorderen. Deze dubbele focus helpt onze klanten om verjongd en in balans de deur uit te gaan.

Gemakkelijk boeken: We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden we eenvoudige online boekingsopties, zodat u uw afspraken kunt plannen wanneer het u uitkomt. Bezoek onze website om uw volgende gezichtsbehandeling te boeken en ervaar het verschil dat professionele, persoonlijke zorg kan maken.

a woman with a white mask on her face

Conclusie

Investeren in regelmatige gezichtsbehandelingen is meer dan een schoonheidsroutine – het is een toewijding aan je algehele gezondheid en welzijn. Bij ReBalans zijn we toegewijd aan het helpen bereiken en behouden van een mooie, gezonde huid door middel van onze deskundige behandelingen en persoonlijke zorg. Of je nu specifieke huidproblemen wilt aanpakken of gewoon wilt genieten van een moment van ontspanning, ons team is er om je de beste service in Den Haag te bieden.

Ontdek de transformerende kracht van regelmatige gezichtsbehandelingen bij ReBalans. Boek vandaag nog je afspraak en laat ons je helpen je beste gezicht naar voren te brengen.

a group of fruits and a glass of juice

De Beste Voedingsmiddelen voor een Stralende Huid: Een Voedingsgids

Als het gaat om het krijgen van een stralende huid, biedt de schoonheidsindustrie een overvloed aan producten en behandelingen. Maar de basis voor een echt gezonde huid begint vaak van binnenuit. Bij ReBalans begrijpen we het belang van holistisch welzijn, dat niet alleen onze luxe behandelingen zoals gezichtsbehandelingen in Den Haag en ontspanningsmassages in Bezuidenhout omvat, maar ook de vitale rol van voeding. Hier is een complete gids met de beste voedingsmiddelen die je kunnen helpen die felbegeerde gloed te bereiken.

Vruchten rijk aan antioxidanten

Bessen
Bessen, zoals bosbessen, aardbeien en frambozen, zitten boordevol antioxidanten, met name vitamine C. Vitamine C is cruciaal voor de collageenproductie, die je huid stevig en jeugdig houdt. Bessen helpen ook bij het neutraliseren van vrije radicalen die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken.

Citrusvruchten
Sinaasappels, citroenen en grapefruits zijn uitstekende bronnen van vitamine C. Regelmatige consumptie kan helpen om je teint te verhelderen en donkere vlekken te verminderen.

Granaatappels
Granaatappels zijn een andere krachtige bron van antioxidanten. Ze bevatten polyfenolen, waarvan is aangetoond dat ze de textuur en elasticiteit van de huid verbeteren. Granaatappelsap drinken of de pitjes aan je salade toevoegen kan een heerlijke manier zijn om de gezondheid van je huid een boost te geven.

Gezonde vetten

a group of bowls of different types of nuts

Avocado’s
Avocado’s zijn rijk aan gezonde vetten, vooral enkelvoudig onverzadigde vetten, die helpen om je huid gehydrateerd en soepel te houden. Ze bevatten ook vitamine E, een krachtige antioxidant die je huid helpt beschermen tegen oxidatieve schade.

Noten en zaden
Amandelen, walnoten en lijnzaad zijn uitstekende bronnen van omega-3 vetzuren en vitamine E. Deze voedingsstoffen helpen de lipidenbarrière van de huid in stand te houden, houden haar gehydrateerd en beschermen haar tegen schade door omgevingsfactoren.

Olijfolie
Extra vierge olijfolie kan je huid voorzien van essentiële vetzuren die de natuurlijke barrière helpen in stand te houden. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen die roodheid en irritatie van de huid kunnen helpen verminderen.

Hydraterende voedingsmiddelen

Komkommers
Komkommers bestaan voornamelijk uit water, waardoor ze ongelooflijk hydraterend zijn. Ze bevatten ook kiezelzuur, dat essentieel is voor het behoud van een gezonde huid en bindweefsel.

Watermeloen
Watermeloen is een andere hydraterende vrucht die je huid vol en stralend kan houden. Het bevat ook lycopeen, een antioxidant die de huid helpt beschermen tegen schade door de zon.

Vitaminen en mineralen

a group of green leaves

Bladgroenten
Spinazie, boerenkool en andere bladgroenten zijn rijk aan de vitamines A, C en K, evenals ijzer en calcium. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor celregeneratie, collageenproductie en de algehele gezondheid van de huid.

Zoete aardappelen
Zoete aardappelen bevatten veel bètacaroteen, dat door het lichaam wordt omgezet in vitamine A. Vitamine A helpt de huid beschermen tegen schade door de zon en bevordert de celvernieuwing, waardoor je teint fris en stralend blijft.

Tomaten
Tomaten zitten boordevol lycopeen en vitamine C. Het consumeren van tomaten kan je huid helpen beschermen tegen UV-stralen en de huidstructuur verbeteren.

Supervoeding

a bowl of turmeric and powder

Kurkuma
Kurkuma staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Door kurkuma aan je dieet toe te voegen kun je huidontstekingen verminderen en een egalere teint bevorderen.

Groene thee
Groene thee is rijk aan catechines, antioxidanten die de gezondheid van de huid verbeteren. Het drinken van groene thee kan roodheid en irritatie helpen verminderen en zelfs beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

Pure Chocolade
Pure chocolade van hoge kwaliteit (met minstens 70% cacao) is rijk aan antioxidanten die flavonoïden worden genoemd. Deze helpen de doorbloeding van de huid te verbeteren, hydrateren en ruwheid te verminderen.

Voedingsrijke voeding in je dieet opnemen
Het opnemen van deze voedingsmiddelen in je dagelijkse voeding kan de gezondheid en het uiterlijk van je huid aanzienlijk verbeteren. Hier volgen enkele tips om dit te doen:

 • Smoothies: Begin je dag met een smoothie boordevol bessen, spinazie en avocado.
 • Salades: Voeg noten, zaden en een drupje olijfolie toe aan je salades voor een extra boost aan voedingsstoffen.
 • Snacks: Bewaar een voorraadje pure chocolade en groene thee voor je middagsnack.
 • Maaltijden: Neem een portie zoete aardappelen of tomaten op in je avondeten.

Voeding aanvullen met huidbehandelingen
Bij ReBalans bieden we verschillende behandelingen aan om je voeding aan te vullen en je huid te laten stralen. Onze Sothys Huidverzorging in Den Haag en Neoderma Behandelingen in Bezuidenhout zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken en de algehele gezondheid van de huid te verbeteren. Regelmatige gezichtsbehandelingen, zoals onze Luxe Gezichtsbehandeling in Bezuidenhout, kunnen helpen om je huid diep te reinigen, exfoliëren en hydrateren, waardoor deze ontvankelijker wordt voor de voordelen van een gezond dieet.

Conclusie
Het bereiken van een stralende huid is een veelzijdige aanpak die de juiste voeding combineert met effectieve huidverzorgingsbehandelingen. Door deze voedingsrijke voedingsmiddelen in je dieet op te nemen en professionele huidverzorgingsbehandelingen bij ReBalans te ondergaan, kun je genieten van een stralende teint die je algehele gezondheid en welzijn weerspiegelt. Bezoek vandaag nog onze salon in Den Haag en ervaar onze holistische benadering van schoonheid en ontspanning!

Relax momenten inbouwen, vergeet het niet?

Uitgerust op vakantie en nu weer aan de slag? Probeer het vakantiegevoel wat langer vast te houden door wat vaker naar buiten te gaan of nog een plons in onze Noordzee te nemen… En wil je het relaxed gevoel niet kwijtraken? Maak dan gauw een afspraak bij ons voor een heerlijke behandeling. We hebben een leuke pakketaanbieding voor je dus mis hem niet…. 

Lees meer