Manicure

Wij werken met Zoya nagellak.

Zoya nagellak staat bekend als de ‘BIG10 Free’: géén tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehyde hars, parabenen, TPHP, xyleen, ethyl tosylamide, dibutylftalaat en loodvrij.

De focus van Zoya is gericht op gezondheid en welbevinden.

Alle (kleuren) nagellak van Zoya zijn veganistisch en dierproefvrij en ‘breathable’, dat wil zeggen dat de nagellak luchtdoorlatend is – in tegenstelling tot gewone nagellak op cellulose basis – en wordt de nagel onder de lak niet vochtig. Hierdoor kan de verzorging van bijvoorbeeld een kalknagel gewoon doorgaan. Zoya nagellak blijft ongeveer 3 tot 5 dagen goed zitten.

TIP: Zorg ervoor dat je niet vlak na het lakken een warme douche neemt, de afwas gaat doen of je nagels gebruikt als ‘gereedschap’ om een blikje open te maken of iets los te peuteren. Gegarandeerd dat door deze activiteiten je nagel beschadigd wordt. Wacht minimaal 8 uur, dan heeft de nagellak de tijd om goed uit te harden. 

Manicure

Nagels lakken

€ 16,50

Nagels lakken met base en top coat van Zoya.

Manicure

€ 29,50

Nagels knippen en/of vijlen, nagelriemen verzorgen, aanbrengen van een verzorgende handcrème en naked manicure systeem van Zoya met een natuurlijke satin seal topcoat. 

Manicure met lakken

€ 44,50

Nagels knippen en/of vijlen, nagelriemen verzorgen en korte handmassage met verzorgende crème en lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat.

Manicure SPA

€ 50,00

Scrub, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, uitgebreide handmassage met handcrème en een verzorgende paraffinepakking.

Manicure SPA met lakken

€ 69,50

Scrub, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, uitgebreide handmassage met handcrème, verzorgende paraffinepakking en lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat.

Goede handverzorging

Uit onderzoek is gebleken dat mensen hun handen gemiddeld 8.6 keer per dag wassen. 

Heel erg verstandig al dat handen wassen als je weet dat ruim tachtig procent van de besmettelijke ziektes door aanraking wordt verspreid, maar voor de huid van je handen is het iets minder fijn. Water en zeep zijn een flinke aanslag op je huid en door het vele wassen krijgt je huid simpelweg niet zelf de tijd om te herstellen. 

Je handen staan dagelijks bloot aan invloeden van buitenaf door weersomstandigheden en worden intensief gebruikt. Met een manicure geef je jouw handen nét even die extra aandacht die ze nodig hebben.

Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg daarom voor mooi verzorgde handen voor een gezonde uitstraling.

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij ons op de eerste plaats, daarom werken onze schoonheidspecialisten met de producten van Naturgeist en ZOYA.