Manicure

Je handen staan dagelijks bloot aan invloeden van buitenaf door weersomstandigheden en worden intensief gebruikt. Met een manicure geef je jouw handen nét even die extra aandacht die ze nodig hebben.

Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg daarom voor mooi verzorgde handen voor een gezonde uitstraling.

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij ons op de eerste plaats, daarom werken onze schoonheidspecialisten met de producten van Naturgeist en ZOYA.

Naturgeist

Naturgeist is een productlijn uit Duitsland. Zoals de naam al aangeeft wordt bij de ontwikkeling van de producten uitgegaan van natuurlijke en biologische bestanddelen. Omdat er geen dierlijke grondstoffen gebruikt worden, zijn Naturgeist producten ook uitermate geschikt voor vegetariërs en veganisten. Hoogwaardige werkstoffen, krachtige anti-oxidanten en rijke ingrediënten maken deze lijn een waardevolle aanwinst voor mijn salon. Tevens zijn er bij de producten van Naturgeist geen conserveringsmiddelen, minerale oliën of PEG’s toegevoegd.

Zoya

De nagellak van Zoya staat voor kwaliteit, bevat alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten en bovendien is het vrij van dierlijke producten. De lak blijft lang op natuurlijke nagels zitten en Zoya is zelfs uitgeroepen tot langst dragende nagellak door Woman’s Health Magazine. Een nagellak die je met plezier én een goed gevoel kunt dragen! Nagellak van Zoya bevat geen tolueen, formaldehyde, DBP en kamfer.

Manicure (25 min)
Inhoud
Deze behandeling bestaat uit:

Nagels knippen en/of vijlen, nagelriemen verzorgen en polijsten en korte handmassage met verzorgende crème (25 min)

Kosten

Duur 25 minuten, kosten € 26,50

MANICURE

Manicure met lakken (45 min)
Inhoud
Deze behandeling bestaat uit:

Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen en lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat (45 min)

Kosten

Duur 45 minuten, kosten € 39,50

MANICURE MET LAKKEN

Manicure SPA

Een Manicure SPA behandeling is dé behandeling voor verzorging van je handen. De Manicure wordt dan lekker uitgebreid met een fijne scrub en massage van de handen met heerlijk, natuurlijke producten van Naturgeist.

Daarnaast krijgen de handen ook een heerlijk paraffinepakking. Hiermee wordt de dieptewerking van de scrub versterkt. De pakking zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen diep in de poriën van de huid dringen. De huid wordt extra gevoed en verzorgd. Deze behandeling is de beste oplossing voor droge handen, omdat het de huid beschermt en soepel maakt.

Een zichtbaar resultaat na 5 tot 10 minuten!

Manicure SPA (45 min)
Inhoud
Deze behandeling bestaat uit:

Scrub, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, uitgebreide handmassage en een verzorgende paraffinepakking (50 min)

Kosten
Duur 50 minuten, kosten € 50

MANICURE SPA

Manicure SPA met lakken (65 min)
Inhoud
Deze behandeling bestaat uit:

Scrub, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, uitgebreide handmassage, verzorgende paraffinepakking en lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat (65 min)

Kosten

Duur 65 minuten, kosten € 67,50

MANICURE SPA MET LAKKEN