Categories:

Facial Sothys 4HA Super Vocht Booster

Deze complete facial is in eerste instantie bedoeld om de vochtarme huid te behandelen. Na de behandeling is er een duidelijk zichtbaar resultaat, minder fijne lijntjes en de huid voelt zacht  en soepel aan. Tijdens de behandeling worden verschillen serums en hyaluronzuren gebruikt voor het optimale resultaat. Deze behandeling bevat verder het epileren van de wenkbrauwen en een uitgebreide gezichtsmassage. Deze massage is door Sothys ontworpen om de behandeling zo effectief mogelijk te maken. Het resultaat houdt lang aan. Deze behandeling is een van de bestsellers uit het assortiment van Sothys en niet voor niks!

Facial Sothys Organic

In deze behandeling van 30 minuten met producten van Sothys kan je een complete behandeling verwachten. Je krijgt een diepte reinigende peeling plus en specifieke gezichtsmassage. Het resultaat is en stralende, glanzende en gehydrateerde huid. De producten zijn organic zodat je huid puur en alleen met natuurlijke producten behandeld wordt. 

De ideale oppepper voor je huid!

€47,50 – 30 min

Pedicure SPA met lakken

Deze behandeling bestaat uit: Knippen, frezen, polijsten en intensieve verzorging van uw nagels en nagelriemen en verwijderen van overtollig eelt met voetbad met scrub,  verzorgende crème, ontspannende voet- en onderbeenmassage met voetbad met scrub, verzorgende crème, voetmasker,  uitgebreide ontspannende voet- en onderbeenmassage en nagels lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat.

€ 72,50 – 75 min

Holistische massage

Bij een holistische massage word je als mens in het geheel benaderd. Waarbij alles met elkaar in verbinding staat op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Tijdens een holistische massage onderzoeken je samen de bewustwording van lichaam en geest. De massagetherapeut maakt gebruik van coaching tijdens de massage, om zo contact te maken met de dieperliggende oorzaak van de klacht. Het is een mooie combinatie van oosterse en westerse massagevormen.

De 5 verschillende massagevormen worden afgestemd op de persoon.

Klassieke, bindweefsel, holistisch pulsen, energetisch, strekkingen

Van zachte aanraking tot diepe bindweefsel massage. De massage begint met een intake, vervolgens de ontspanningsfase, verdiepingsfase, integratiefase en afsluiting  met evaluatie/zelfonderzoek

Wimperlifting

Wimperlifting is het ‘omhoog’ krullen van je wimpers. Er komen geen valse wimpers aan te pas. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. De behandeling geeft een effect voor zo’n 6 weken en kan dan herhaald worden.

Vanaf €57,50 – 45 minuten

Verzorgende behandeling van de voeten met een parafine pakking. 

Bij deze behandeling wordt de droge en beschadigde huid van de voeten hersteld door middel van een voetmasker en een parafine pakking. 

De voeten krijgen eerst een masker. Op dit masker wordt warme paraffine gesprayd. De huid gaan zweten, de poriën gaan open, het masker kan door de paraffinepakking niet naar buiten en dus extra goed inwerken in de huid. Hierna is de huid zeer goed gevoed en zijdezacht. De behandeling is heel fijn als je last hebt van droge voeten, kloven, eelt, wintertenen en koude voeten. Daarnaast is het een heerlijke ‘verwen’ behandeling.De behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage 

Massage met bamboestokken

Een massage met bamboesticks is een stevige massage waarbij als hulpmiddel bamboestokken worden gebruikt om extra diepe ontspanning te kunnen geven aan het lichaam. De bamboestokken worden door de masseur gebruikt als verlengmiddel van de handen doordat ze ingezet worden tijdens de massage op het lijf. Bamboestokken worden vooraf opgewarmd en door middel van de druk die ermee wordt uitgeoefend op het lijf, vaak in combinatie met het gebruik van etherische oliën, stimuleert het het zelfhelende proces van het lichaam. Een bamboemassage is vooral geschikt voor jou wanneer je op zoek bent naar een stevige en helende massage! 

€ 73,50 – 1 uur

Gezichtsbehandeling op maat

Bij deze gezichtsbehandeling wordt op basis van de conditie van de huid een behandeling gekozen. Door de producten te mengen en aan te passen op uw huid krijgt u de perfecte behandeling. Het resultaat: een optimaal verzorgde huid. Natuurlijk wordt de huid diep gereinigd, ontdaan van onzuiverheden en worden de wenkbrauwen geëpileerd. De peeling, masker en huidverzorging zijn helemaal op maat gemaakt. Het gebruik van zuivere etherische oliën maak deze behandeling heel bijzonder. 

€ 82,50 – 1.25 uur

Facial anti-acne behandeling

Deze gezichtsbehandeling is helemaal gericht op de acne huid, deze is gebaat bij een intensieve dieptereiniging waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke peelings. Met behulp van salicylzuur wordt de huid gestimuleerd zich te vernieuwen. Aangeraden wordt om deze behandeling in kuur verband te doen om sneller en beter resultaat te krijgen.

€ 104,50 – 1.5 uur

Facial anti-roodheid van de gevoelige huid

Speciaal voor de gevoelige huid die snel rood wordt, waar kleine rode adertjes zichtbaar zijn en die snel van slag is hebben wij een facial ontwikkeld. Een luxe element dat wordt toegevoegd is het gebruik van koeldamp die de huid direct kalmeert. Verder zorgen het gebruik van speciale olien, azuleenlotion en creme ervoor dat de huid rustig en stralend wordt. Om te voorkomen dat de huid uitdroogt en hiermee voortijdig kan verouderen is dit een complete gezichtsbehandeling waarbij de meest hoogwaardige producten worden gebruikt om je huid te voeden en herstellen. Deze behandeling bevat verder het epileren van de werkbrauwen en een uitgebreide gezichtsmassage.

€ 77,50 – 1 uur

Zwangerschapmassage

Zwanger! Een mooie maar ook intensieve tijd voor jou en je lichaam komt je tegemoet. Het is belangrijk om rust te nemen en te ontspannen wanneer je kunt.

(more…)

Voetmassage

Voetreflexmassage is een holistische behandelvorm welke wordt uitgevoerd op de voeten.  Op je voeten bevinden zich reflexpunten. Dit zijn punten die in verbinding staan met overige delen van je lichaam. Zo zijn er punten voor spieren, organen, weefsels, klieren en het zenuwstelsel. Door het masseren van deze punten en de voeten beïnvloed je de werking van de betreffende gebieden.

(more…)