Andrea

Andrea

Eigenaar/masseur

Andrea is eigenaar van de praktijk sinds 2006. In de afgelopen jaren, vanaf 2013, is ReBalans gegroeid van één masseur naar een inmiddels een bedrijf waar tien personen werkzaam zijn als vaste medewerker en freelancers op het gebied van massage, beauty en wellness. ReBalans onderscheidt zich van andere praktijken en salons door de persoonlijke en open en gezellige sfeer!

Andrea heeft diverse opleidingen en trainingen voltooid bij o.a. Massage in Beweging, Jacqueline van Lieshout, Carrie Rowell en PTTM School Pai Tradional Thai Massage. Zij is geschoold in Klassieke massage, Intuïtieve massage, Stoelmassage, Hotstone massage, LaStone therapy, Bindweefselmassage, Thaise massage, Lomi Lomi massage en heeft hiernaast nog vele andere cursussen gevolgd. Al deze kennis gebruikt ze om de juiste massage voor jou samen te stellen.

Elke mens is uniek. Andrea past haar massage zo aan dat hij naadloos aansluit bij jou als persoon. De door haar gegeven massages omschrijven zich het best als intens, diepgaand en bovenal effectief, waarbij een persoonlijke en informele sfeer gedurende massage voorop staat. Zij is aanwezig op dinsdag overdag en donderdag, en met regelmaat op vrijdag en zaterdag. 

Andjala

Andjala

Beautician | Pedicure | Wax | Manicure

Voor medische pedicure, schoonheidsbehandelingen, manicure en waxen kan je bij haar terecht. Zij heeft haar opleiding gevolgd bij Instituut Dangremond te Den Haag. Zij is terecht een specialist op het gebied van waxen met lycon wax, en kan een ieder die nieuw is op het gebied van ontharen met wax goed gerust stellen. Ze neemt haar tijd!

Zij is aanwezig op:

  • dinsdag van 10.00 tot 21.00 uur
  • donderdag van 10.00 tot 17.30 uur
  • en twee zaterdagen per maand van 10.00 tot 17.30 uur

 

Arresiena

Arresiena

Beautician | Pedicure | Masseur

Arresiena geeft schoonheidsbehandelingen, pedicure, manicure en waxen en zij is bij onze praktijk de huidspecialist, weet alles van onze producten af en kan je op maat advies geven over jouw huidtype en huidverzorging. Zij heeft haar opleiding gevolgd bij Instituut Dangremond te Den Haag. Daarnaast heeft zij een massage opleiding gevolgd bij Massage in Beweging en geeft zij ook Relax & Firm massages binnen onze praktijk.

Van alle markten thuis!

Zij is aanwezig op:

  • maandag van 10.00 tot 21.00 uur
  • vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • één zaterdag per maand

Grace

Grace

Masseur

Grace is opgeleid tot holistisch massage- en bewegingstherapeut aan de Akademie voor Holistisch Massage en Beweging in Amsterdam.

Tijdens de massages vind ze het belangrijk om goed naar jou te luisteren. Zowel naar het verhaal dat je vertelt, als naar de reactie van je lichaam op haar massage. Jouw woorden en bewegingen (en de veranderingen in je lichaam) vertellen haar waar je klacht vandaan komt en hoe jullie die samen kunnen oplossen. Soms komt de oorzaak van een klacht uit een andere hoek dan je denkt. Een pijnlijke arm, bijvoorbeeld,  kan zijn oorzaak hebben in een fysiek probleem elders in het lichaam, maar kan ook een emotionele oorzaak hebben.

Zij werkt afwisselende tijden.

Isabelle

Isabelle

Masseur

Isabelle heeft haar opleiding als energetisch massagetherapeut behaald bij de Stille Kracht in Den Haag en heeft daarnaast meerdere cursussen en workshops gedaan om haar technieken verder uit te breiden. Zij is zeer bedreven in het geven van de Lomi Lomi massage.

Een warme en innemende persoonlijkheid, en kan haar massages zo aanpassen aan de voorkeuren van de klant.

Zij werkt met regelmaat op woensdag- en donderdag avond en verder afwisselend. 

 

Jane

Jane

Masseur

Jane is een veelzijdige dame. Zij is vooral gespecialiseerd in de voetreflexmassage, heerlijke stevige en ontspannende massages en stoelmassage.

Naast haar werkzaamheden voor ReBalans is zij regelmatig te vinden op beurzen en events voor het geven van massages. Ook werkt zij als vrijwilliger in het inloophuis in Den Haag en staat zij jaarlijks op de verwendag  voor dak- en thuisloze vrouwen die georganiseerd wordt door de Achterban tijdens de jaarlijkse Internationale Vrouwendag.

Zij werkt met regelmaat op dinsdag avond en verder afwisselend.

 

Jenny

Jenny

Masseur

Jenny werkt al sinds 2009 als masseur en heeft haar opleiding bij het opleidingscentrum Anand gevolgd en haar diploma behaald. Daarnaast is zij ook yogadocente, met als specialisaties zwangerschapsyoga, ouderenyoga, yoga bij kanker en kinderyoga.

Jenny geeft massages met aandacht en rust. Haar specialiteiten zijn Ayurvedische massage en de een vorm van bindweefselmassage, de Vreeling Exposure massage. Dit is een massage waarbij diep en krachtig wordt gemasseerd. Bij deze massagevorm wordt alleen de achterzijde van het lichaam (inclusief het bekken) gemasseerd. Vreeling Exposure is zeer geschikt voor het behandelen van klachten aan het spier- en bewegingsapparaat. Wanneer je spieren verkrampt zijn, is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd.

Zij werkt met regelmaat op zondag en verder afwisselend.

Julia

Julia

Masseur | Beautician

Julia heeft al ruim 30 jaar ervaring in het geven van massages en schoonheidsbehandelingen.

Laat je verrassen door haar manier van masseren. Ze combineert oosterse en westerse massagetechnieken tot één complete behandeling. Haar massages kunnen stevig tot zeer diep gegeven worden, evenals ook zacht en rustig. Al haar kennis en kunde van onder andere de Indonesische massage (Pitjit), Lomi Lomi massage, Ayurvedische massage en Cupping therapie gebruikt zij bij haar behandelingen.

Daarnaast geeft zij ook overheerlijke schoonheidsbehandelingen en Kobido massage. Deze van oorsprong Japanse gezichtsmassage zorgt voor versteviging van de huid in het gezicht waardoor je er weer verfrist en jong uit kunt komen te zien. Een zeer ervaren professional, onze Julia, en heeft veel verschillende expertises in huis.  Bij Julia ben je in goede handen!

Zij werkt op woensdag van 10.00 tot 20.00 uur en verder afwisselend.

Merel

Merel

Masseur

Merel komt vanaf november ons team tijdelijk versterken en werkt op dinsdag van 10.00 tot 14.00 uur. Daarnaast komt zij afwisselend te werken de weekenden.

 

 

 

 

Maaike

Maaike

Masseur

Maaike heeft de Holos academie te Utrecht afgerond en werkt al 12 jaar als masseur.

Zij heeft een open en energieke persoonlijkheid, en zij helpt jou je energiebalans te herstellen. Een gevoelige rug, strakke schouders en nek zijn voor haar geen onbekenden, haar manier van masseren kenmerkt zich dan ook als vol aandacht en stevigheid.

Zij geeft naast de lichaamsmassages ook fijne voetreflexmassages. Wees welkom op haar tafel!

Zij werkt met regelmaat op maandag avond, verder afwisselend.

Sylvia

Sylvia

Masseur

Sylvia werkt sinds 2014 bij ons in de praktijk. Haar massages zijn te omschrijven als liefdevol, volledig afgestemd op de diegene die op de tafel plaatsneemt en kan zeer stevige massages geven om de diverse blokkades op te heffen die zich vast gezet hebben in het lichaam.

Sylvia is warm in haar doen en laten, ervaring leert dat je bij haar je eventuele scherm gemakkelijk neer kunt laten en volledig het moment van de massage kunt genieten!

Zij werkt afwisselende dagen. 

Tamara

Tamara

Masseur

Tamara is een heerlijk nuchtere en ‘to the point’ persoonlijkheid. Zij geeft fijne massages met aandacht voor de verschillende drukpunten en gevoeligheden in het lijf. Dat komt door haar Shiatsu achtergrond. Bij ReBalans geeft ze de Shaitsu op de mat op de grond en dit is echt een genot om te ondergaan.

Naast Shiatsu en masseren is Tamara ook actief als yoga lerares en Do-in instructeur. Van vele markten thuis! Kom genieten van een heerlijke behandeling bij haar!

Zij werkt met regelmaat op donderdag – en vrijdag overdag en verder afwisselend.