Team

Andrea

Andrea

Eigenaar | masseur

Andrea is eigenaar van de praktijk sinds 2006. In de afgelopen jaren, vanaf 2013, is ReBalans gegroeid van één masseur naar een inmiddels een bedrijf waar tien personen werkzaam zijn als vaste medewerker en freelancers op het gebied van massage, beauty en wellness. ReBalans onderscheidt zich van andere praktijken en salons door de persoonlijke en open en gezellige sfeer!

Andrea heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd bij o.a. Massage in Beweging, Jacqueline van Lieshout, Carrie Rowell en PTTM School Pai Tradional Thai Massage. Zij beheerst de Klassieke massage, Intuïtieve massage, Stoelmassage, Hotstone massage, LaStone therapy, Bindweefselmassage, Thaise massage, Lomi Lomi massage en heeft hiernaast nog vele andere cursussen gevolgd. Al deze kennis gebruikt ze om de juiste massage voor jou samen te stellen.

Elke mens is uniek. Andrea past haar massage zo aan dat hij naadloos aansluit bij jou als persoon. De door haar gegeven massages omschrijven zich het best als intens, diepgaand en bovenal effectief, waarbij een persoonlijke en informele sfeer gedurende massage voorop staat.

Zij is aanwezig op dinsdag overdag en donderdag, en met regelmaat op vrijdag en zaterdag en zondag.

Arresiena

Arresiena

Beautician | Pedicure | Masseur

Arresiena geeft schoonheidsbehandelingen, pedicure, manicure en waxen en zij is bij onze praktijk de huidspecialist, weet alles van onze producten af en kan je op maat advies geven over jouw huidtype en huidverzorging.

Zij heeft haar opleiding gevolgd bij Instituut Dangremond te Den Haag. Daarnaast heeft zij een massage opleiding gevolgd bij Massage in Beweging en geeft zij ook Relax & Firm massages binnen onze praktijk.

Van alle markten thuis!

Zij is aanwezig op:

maandag van 10.00 tot 21.00 uur

vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

één zaterdag per maand

Isabelle

Isabelle

Masseur

Isabelle heeft haar opleiding als energetisch massagetherapeut behaald bij de Stille Kracht in Den Haag en heeft daarnaast meerdere cursussen en workshops gedaan om haar technieken verder uit te breiden. Zij is zeer bedreven in het geven van de Lomi Lomi massage.

Een warme en innemende persoonlijkheid, en kan haar massages zo aanpassen aan de voorkeuren van de klant.

Zij werkt met regelmaat op donderdag avond, vrijdag overdag en zondag overdag en verder afwisselend.

Relax
Refresh
Recharge
Retreat

Jane

Jane

Masseur

Jane is een veelzijdige dame. Zij is vooral gespecialiseerd in de voetreflexmassage, heerlijke stevige en ontspannende massages en stoelmassage.

Naast haar werkzaamheden voor ReBalans is zij regelmatig te vinden op beurzen en events voor het geven van massages.

Ook werkt zij als vrijwilliger in het inloophuis in Den Haag en staat zij jaarlijks op de verwendag  voor dak- en thuisloze vrouwen die georganiseerd wordt door de Achterban tijdens de jaarlijkse Internationale Vrouwendag.

Zij werkt met regelmaat op dinsdag avond en verder afwisselend. 

Julia

Julia

Masseur | Beautician 

Julia heeft al ruim 30 jaar ervaring in het geven van massages en schoonheidsbehandelingen.

Laat je verrassen door haar manier van masseren. Ze combineert oosterse en westerse massagetechnieken tot één complete behandeling. Haar massages kunnen stevig tot zeer diep gegeven worden, evenals ook zacht en rustig. Al haar kennis en kunde van onder andere de Indonesische massage (Pitjit), Lomi Lomi massage, Ayurvedische massage en Cupping therapie gebruikt zij bij haar behandelingen.

Daarnaast geeft zij ook overheerlijke schoonheidsbehandelingen, de Kobido massage en de verschillende waxbehandelingen. Ook de cosmetische pedicure SPA en de manicures worden door haar gedaan. Een zeer ervaren en allround professional, onze Julia, en heeft veel verschillende expertises in huis.  Bij Julia ben je in goede handen!

Zij werkt afwisselende diensten

Lois

Beautician | Masseur

Lois is schoonheidsspecialiste in opleiding.

Zij doet haar opleiding bij de Wellness Academie en wordt daarnaast door Arresiena en Andrea in house opgeleid tot allround schoonheidsspecialiste en masseuse.

Een hartelijke, lieve meid die graag haar klanten een volledige ontspannende ervaring wil meegeven en zich gaat specialiseren op huidvernieuwing en verjonging. Kobido gezichtsmassage is een behandeling die ze erg goed beheerst.

Ook zeer goed in manicure en nagels lakken, met aandacht voor de details!

Zij werkt op maandag van 10.00 tot 14.00 uur en dinsdag van 10.00 tot 21.00 uur en twee zaterdagen per maand van 10.00 tot 17.30 uur. Laat je vooral door haar in de watten leggen. 

Relax
Refresh
Recharge
Retreat

Kristel

Pedicure

Kristel geeft bij ons professionele pedicure behandelingen, je kunt bij haar terecht voor allerhande problemen aan je voeten, zoals schimmel/kalknagels, ingegroeide nagels, likdoorns, eksterogen en dergelijke.

Een echte vakvrouw met kennis van de voet en de diverse voetproblematiek. Neem gerust contact met ons op voor vragen aan haar en advies.

Zij werkt op dinsdag 10.00 tot 16.00 uur en op donderdag van 17.00 tot 21.00 uur.

 

 

Maaike

Maaike

Masseur

Maaike heeft de Holos academie te Utrecht afgerond en werkt al 12 jaar als masseur.

Zij heeft een open en energieke persoonlijkheid, en zij helpt jou je energiebalans te herstellen. Een gevoelige rug, strakke schouders en nek zijn voor haar geen onbekenden, haar manier van masseren kenmerkt zich dan ook als vol aandacht en stevigheid.

Zij geeft naast de lichaamsmassages ook fijne voetreflexmassages. Wees welkom op haar tafel!

Zij werkt met regelmaat op maandag avond, verder afwisselend.

Relax
Refresh
Recharge
Retreat

Merel

Masseur

Merel heeft in 2015 haar stoelmassage training voltooid en sindsdien heeft zij via verschillende cursussen en workshops haar massage technieken bijgeleerd.

Zij geeft stoelmassages in het ziekenhuis tijdens “verwendagen” voor het personeel, bij een feest van de gemeente, op het strand, op de tennisvereniging. Dat is het leuke, je kunt deze massage overal geven. En het geven van een massage is rustgevend, zowel voor de klant als voor de masseur zelf. Dat vind zij één van de leukste en fijnste bijkomstigheden van het masseren!

Zij is een heerlijk warm mens, houdt van een praatje vooraf en achteraf als je dat wilt en laat je achter met een fijn en rustig gevoel.

Zij werkt afwisselend in de weekenden.

Sylvia

Sylvia

Masseur

Sylvia werkt sinds 2014 bij ons in de praktijk. Haar massages zijn te omschrijven als liefdevol, volledig afgestemd op de diegene die op de tafel plaatsneemt en kan zeer stevige massages geven om de diverse blokkades op te heffen die zich vast gezet hebben in het lichaam.

Sylvia is warm in haar doen en laten, ervaring leert dat je bij haar je eventuele scherm gemakkelijk neer kunt laten en volledig het moment van de massage kunt genieten!

Zij werkt met regelmaat op woensdag avond en afwisselend in de weekenden.

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Moment