Team

Maak kennis met ons team

Natasja

Eigenaar | Manager

Mijn naam is Natasja Klein en ik ben de trotse eigenaar van ReBalans Beauty & Wellness. Als manager is mijn eerste prioriteit dat ReBalans een fijne omgeving is voor onze fijne klanten en vakkundige medewerkers. Een plek waar je kan genieten van een super ontspannende behandeling en als herboren de deur weer uitgaat. Als je vragen hebt over je afspraak of de behandeling ben ik het eerste aanspreekpunt en telefonisch of per mail bereikbaar. En natuurlijk ben ik fysiek aanwezig bij ReBalans in de salon! Als je direct naar mij wilt mailen kan dat via Natasja@rebalans.nl

 

 Daniela 

Schoonheidsspecialiste/Masseur
Beautician/Masseuse

 

Ervaren schoonheidsspecialiste Daniela geeft heerlijke en op huidverbetering gerichte  schoonheidsbehandelingen. Daarnaast kan je terecht bij haar voor alle voorkomende beauty behandelingen en massages. Zij is een warme, invoelende persoonlijkheid en spreekt diverse talen vloeiend, waaronder engels. Na een behandeling bij Daniela ben je tot rust gekomen en is je huid weer 100% hersteld en gevoed. 

 

Miranda 

Pedicure

Goede voetverzorging is belangrijk en kan veel leed voorkomen, precies de insteek van onze pedicure Miranda. Zij behandelt je voeten met veel kennis en kunde, maar kan ook een fijne voetmassage geven of een verwenbeurt tijdens de pedicure Spa behandeling. Nagels lakken hoort er uiteraard ook bij. De komende tijd legt zij zich toe op diverse vormen van nagellak “Art’ zodat we dit binnenkort aan de behandelingen kunnen toevoegen. 

 

Chaima

Schoonheidsspecialiste/Masseur
Beautician/Masseuse

Vers van de opleiding voor schoonheidsspecialiste staat Chaima (spreek uit: Sheema) aan het begin van een mooie carriere. Zij is heel geinteresseerd in de juiste vorm van huidverbetering en kan op een prettige manier haar liefde voor het vak overbrengen. Als ‘mensen’ mens voel je meteen haar warmte en interesse. Na een behandeling van haar ga je stralend en ontspannen de deur uit. 

 

.

Jane

Jane

Masseur

Jane geef heerlijke stevige en ontspannende massages met een Indonesische tint, voetreflexmassages en stoelmassage.

Fijne en veelzijdige persoonlijkheid en vrolijk! 

 

Isabelle

Isabelle

Masseur

Isabelle is een ervaren masseur. Zij heeft haar opleiding als energetisch massagetherapeut behaald bij de Stille Kracht in Den Haag en zich daarnaast verder geschoold met meerdere cursussen en workshops gedaan om haar massagetechnieken te verbeteren. Zij is zeer bedreven in het geven van de Lomi Lomi massage.

Isabelle is een warme en innemende persoonlijkheid. Als masseur zoekt ze naar de juiste aanpak om jou een totaal beleving te geven en volledig tot rust te komen bij ons.

 

Merel

Masseur

Merel geeft heerlijke ontspannende massages, zoals Ayurvedische massage en zwangerschapsmassage.

Zij is een heerlijk mens, houdt van een praatje vooraf en achteraf als je dat wilt en laat je achter met een fijn en rustig gevoel in je lijf. 

 

Sheila

Masseur

 

Vanuit haar persoonlijke en rustige benadering geeft Sheila  een variëteit aan heerlijke massages zoals hotstone-, bamboe-, bindweefsel en yogamassage.  Natuurlijk kan je ook terecht voor de klassieke Relax & Firm massage.
Na een massage van Shiela ga je uitgerust en opgeladen de deur uit.

Fox

Masseur

 

Informatie volgt. 

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Moment