Team

Maak kennis met ons vaste team

Andrea

Andrea

Eigenaar | Masseur

Andrea heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd bij o.a. Massage in Beweging, Jacqueline van Lieshout, Carrie Rowell, Marian Huisman opleiding en Lemniscaat Center. Zij beheerst de Klassieke massage, Intuïtieve massage, Stoelmassage, Hotstone massage, LaStone therapy, Bindweefselmassage, Lomi Lomi massage en cupping en heeft hiernaast nog vele andere cursussen gevolgd. Al deze kennis gebruikt ze om de juiste massage voor jou samen te stellen.

Elke mens is uniek. Andrea past haar massage zo aan dat hij naadloos aansluit bij jou als persoon. De door haar gegeven massages omschrijven zich het best als intens, diepgaand en bovenal effectief, waarbij een persoonlijke en informele sfeer gedurende massage voorop staat.

Zij is aanwezig op:

dinsdag 10.00 tot 17.00 uur

donderdag 10.00 tot 21.00 uur

zaterdag (om de week), 10.00 tot 17.30 uur

 

Arresiena

Arresiena

Beautician | Pedicure | Masseur

Arresiena geeft schoonheidsbehandelingen, pedicure, manicure en waxen en zij is bij onze praktijk de huidspecialist, weet alles van onze producten af en kan je op maat advies geven over jouw huidtype en huidverzorging.

Zij heeft haar opleiding gevolgd bij Instituut Dangremond te Den Haag. Daarnaast heeft zij een massage opleiding gevolgd bij Massage in Beweging en geeft zij ook Relax & Firm massages binnen onze praktijk.

Een vrolijke en perfectioniste dame, die zorgt dat jij weer tip top bij ons de deur uitloopt.

Zij is aanwezig op:

maandag van 10.00 tot 21.00 uur

vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

één zaterdag per maand

Daniela

Beautician | Masseur

Daniela geeft schoonheidsbehandelingen, cosmetische voetverzorging, manicure en waxbehandelingen.

Zij heeft haar opleiding gevolgd bij Internationaal opleidingsinstituut Thomas in 2016 en heeft haar dr. Hauska Therapeut opleiding in 2017 afgerond. Voor het geven van massages is zij intern begeleid door Andrea.

Een spontane vrouw met humor die haar klanten graag een fijne en ontspannen ervaring wil geven!

Zij is aanwezig op:

dinsdag van 12.30 tot 21.00 uur

zaterdag (om de week), 10.00 tot 17.30 uur

 

Isabelle

Isabelle

Masseur

Isabelle heeft haar opleiding als energetisch massagetherapeut behaald bij de Stille Kracht in Den Haag en heeft daarnaast meerdere cursussen en workshops gedaan om haar technieken verder uit te breiden. Zij is zeer bedreven in het geven van de Lomi Lomi massage.

Een zachte en innemende persoonlijkheid, en kan haar massages zo aanpassen aan de voorkeuren van de klant.

Zij is aanwezig op:

 maandag (om de week) 10.00 tot 17.30 uur

donderdag, 17.00 tot 21.00 uur

vrijdag, 10.00 tot 17.30 uur

zaterdag (om de week)  10.00 tot 17.30 uur

 

Lois

Beautician | Masseur

Lois heeft haar opleiding afgerond bij de Wellness Academie en is daarnaast door Arresiena en Andrea in house opgeleid tot allround schoonheidsspecialiste en masseuse. 

Een hartelijke, lieve meid die graag haar klanten een volledige ontspannende ervaring wil meegeven en zich gaat specialiseren op huidvernieuwing en verjonging. Kobido gezichtsmassage is een behandeling die ze erg goed beheerst.

Ook zeer goed in manicure en nagels lakken, met aandacht voor de details!

Zij is aanwezig op (aangepast zwangerschapsrooster, met verlof vanaf 24 oktober 2020 t/m 27 maart 2021)

maandag (om de week) 10.00 tot 15.00 uur

dinsdag 13.00 tot 18.00 uur

donderdag 10.00 tot 15.00 uur

zaterdag (om de week)  10.00 tot 15:00 uur

Relax
Refresh
Recharge
Retreat

Maak kennis met ons ambulante zzp team

Ester

Masseur

Ester heeft haar opleiding als ontspanningsmasseur bij OMB Massage in Den Haag begin 2019 afgerond en werkt sinds kort ook bij ReBalans. Naast haar part time werkzaamheden als masseur werkt zij al sinds 2008 als zelfstandig gastouder van MiCasa Kinderopvang.

Ester voelde de behoefte om naast haar werkzaamheden als gastouder ook een andere passie van haar te gaan volgen. Na de opleiding bij OMB is zij voornemens binnenkort  te gaan starten met een opleiding Massage bij Kanker.

Een liefdevolle, warme dame, onze Ester. Kom haar warme massage omhelzing ervaren.

Zij werkt afwisselend in de weekenden.

Jane

Jane

Masseur

Jane is een veelzijdige dame. Zij is vooral gespecialiseerd in de voetreflexmassage, heerlijke stevige en ontspannende massages en stoelmassage.

Naast haar werkzaamheden voor ReBalans is zij regelmatig te vinden op beurzen en events voor het geven van massages.

Ook werkt zij als vrijwilliger in het inloophuis in Den Haag en staat zij jaarlijks op de verwendag  voor dak- en thuisloze vrouwen die georganiseerd wordt door de Achterban tijdens de jaarlijkse Internationale Vrouwendag.

Zij werkt met regelmaat op dinsdag avond en verder afwisselend. 

Maaike

Masseur

Maaike heeft de Holos academie te Utrecht afgerond en werkt al 12 jaar als masseur.

Zij heeft een open en energieke persoonlijkheid, en zij helpt jou je energiebalans te herstellen. Een gevoelige rug, strakke schouders en nek zijn voor haar geen onbekenden, haar manier van masseren kenmerkt zich dan ook als vol aandacht en stevigheid.

Zij geeft naast de lichaamsmassages ook fijne voetreflexmassages. Wees welkom op haar tafel!

Zij werkt met regelmaat op maandag avond, verder afwisselend.

Merel

Masseur

Merel heeft in 2015 haar stoelmassage training voltooid en sindsdien heeft zij via verschillende cursussen en workshops haar massage technieken bijgeleerd.

Zij geeft stoelmassages in het ziekenhuis tijdens “verwendagen” voor het personeel, bij een feest van de gemeente, op het strand, op de tennisvereniging. Dat is het leuke, je kunt deze massage overal geven. Daarnaast geeft zij hele fijne ontspannende massages en Ayurvdische massages. Het geven van een massage is rustgevend, zowel voor de klant als voor de masseur zelf. Dat vind zij één van de leukste en fijnste bijkomstigheden van het masseren!

Zij is een heerlijk mens, houdt van een praatje vooraf en achteraf als je dat wilt en laat je achter met een fijn en rustig gevoel.

Zij werkt afwisselend in de weekenden.

Sylvia

Sylvia

Masseur

Sylvia werkt sinds 2014 bij ons in de praktijk. Haar massages zijn te omschrijven als liefdevol, volledig afgestemd op de diegene die op de tafel plaatsneemt en kan zeer stevige massages geven om de diverse blokkades op te heffen die zich vast gezet hebben in het lichaam.

Sylvia is persoonlijk in haar doen en laten, ervaring leert dat je bij haar je eventuele scherm gemakkelijk neer kunt laten en volledig het moment van de massage kunt genieten!

Zij werkt afwisselend in de weekenden.

 

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Moment 

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoi, kunnen we je helpen?
%d bloggers liken dit: