Categories:

Holistische massage

Bij een holistische massage word je als mens in het geheel benaderd. Waarbij alles met elkaar in verbinding staat op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Tijdens een holistische massage onderzoeken je samen de bewustwording van lichaam en geest. De massagetherapeut maakt gebruik van coaching tijdens de massage, om zo contact te maken met de dieperliggende oorzaak van de klacht. Het is een mooie combinatie van oosterse en westerse massagevormen.

De 5 verschillende massagevormen worden afgestemd op de persoon.

Klassieke, bindweefsel, holistisch pulsen, energetisch, strekkingen

Van zachte aanraking tot diepe bindweefsel massage. De massage begint met een intake, vervolgens de ontspanningsfase, verdiepingsfase, integratiefase en afsluiting  met evaluatie/zelfonderzoek

Massage met bamboestokken

Een massage met bamboesticks is een stevige massage waarbij als hulpmiddel bamboestokken worden gebruikt om extra diepe ontspanning te kunnen geven aan het lichaam. De bamboestokken worden door de masseur gebruikt als verlengmiddel van de handen doordat ze ingezet worden tijdens de massage op het lijf. Bamboestokken worden vooraf opgewarmd en door middel van de druk die ermee wordt uitgeoefend op het lijf, vaak in combinatie met het gebruik van etherische oliën, stimuleert het het zelfhelende proces van het lichaam. Een bamboemassage is vooral geschikt voor jou wanneer je op zoek bent naar een stevige en helende massage! 

€ 77,50 – 1 uur

Zwangerschapmassage

Zwanger! Een mooie maar ook intensieve tijd voor jou en je lichaam komt je tegemoet. Het is belangrijk om rust te nemen en te ontspannen wanneer je kunt.

(more…)

Voetmassage

Voetreflexmassage is een holistische behandelvorm welke wordt uitgevoerd op de voeten.  Op je voeten bevinden zich reflexpunten. Dit zijn punten die in verbinding staan met overige delen van je lichaam. Zo zijn er punten voor spieren, organen, weefsels, klieren en het zenuwstelsel. Door het masseren van deze punten en de voeten beïnvloed je de werking van de betreffende gebieden.

(more…)

Lomi Lomi massage

De LomiLomi massage is een massagetechniek afkomstig van de Hawaïaanse eilanden. De massage bestaat uit lange strijkingen over het gehele lichaam uitgevoerd met de handen, onderarmen en ellebogen.

(more…)

Sport – deeptissuemassage

Deze vorm van massage is geschikt na zware belasting van het lichaam zoals bij sporten of zwaar lichamelijk werk. Het lichaam kan  beter herstellen na sportmassage. Ook kan het het lichaam helpen bij de voorbereiding op sportprestaties. 

€ 77,50 – 60 min 

Hotstone massage

De Hot stone massage is een Relax (ontspannings)massage gecombineerd met het gebruik van hete basaltstenen. De stenen worden voorzichtig op en rondom je lichaam geplaatst en daarnaast zal er ook met de stenen en handen gemasseerd worden. Hot stone massage werkt ook goed bij het ontspannen van spierknopen in het lichaam in combinatie met een stevige massage.

(more…)

Duo massage

Een Duo massage is een massage die gelijktijdig wordt gegeven in een aparte kamer met twee massage tafels. Hierbij geniet je samen van een ontspannende massage in onze mooie praktijk. Deze massage is gebaseerd op de Relax & Firm massage en kan geboekt worden voor 45 of 60 of 90 minuten. 

Ook leuk als Duo massage:

Duo Massage Zwanger 

Duo Dubbel Zwanger

De Duo Massage Zwanger is voor één gewone Relax & Firm massage voor bijvoorbeeld een vriendin, partner, vader/moeder en één Zwangerschapsmassage voor de zwangere dame. De Duo Dubbel Zwanger is bedoeld voor twee zwangere vriendinnen, zussen tegelijkertijd.  Deze massages zijn beiden te boeken voor 60 of 90 minuten.

Bij aanvang van de massage kun je aangeven waar je behoefte aan hebt, een stevigere vorm van massage om de spieren losser te maken of klachten te verminderen of een rustige, ontspannende massage om helemaal zen te worden. Kortom: Combineer ontspanning met gezelligheid!

€ 145 – 60 min

€ 199 – 90 min

Bindweefsel massage

Bindweefselmassage, ook wel bekend als deep tissue massage, helpt bij het oplossen van terugkerende spanningen in het lichaam. Waar een klassieke massage vooral verlichting en ontspanning geeft, zorgt een bindweefselmassage voor een structurele oplossing van (terugkerende) spanningen in het lichaam.

Diepe bindweefselmassage is een samenspel tussen de masseur en jou als klant. De masseur zoekt op jouw aanwijzingen en aan de hand van jouw verhaal naar het primaire spanningsgebied in het (bind-)weefsel, daar waar je jouw spanning of pijn het meeste voelt. Dit gebied wordt behandelt door middel van het geven van een stevige en diepe druk.

Deze, meestal als intens ervaren, diepe druk wordt gegeven in samenspraak met jou als klant door de masseur. Altijd in overleg en zo effectief mogelijk wordt je geleid door de masseur door de verschillende lagen van spanning naar ontspanning.

€ 105,00 – 90 min

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage. De ayurvedische massage combineert massage technieken met het stimuleren van de marma punten (drukpunten uit de ayurveda).

Ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s). De massage brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt de deze massage bij het losmaken van emotionele blokkades.

€ 105,00 – 90 min

Aroma Touch

Probeer eens een heerlijke AromaTouch! Deze behandeling werkt ontspannend en werkt in op het zelfhelend vermogen van het lichaam. 

Er wordt bij een Aroma Touch behandeling gewerkt met de essentiële oliën van doTerra. De oliën worden via een lichte massage aangebracht op het lichaam en worden aangebracht in de volgende volgorde: 

  • Ontspannend en kalmerend; je cortisol niveau daalt en je lichaam en geest komen tot rust. 
  • Reinigend en beschermend; je weerstand wordt hiermee verhoogd.
  • Ontstekingsremmend en weerstand herstellend; Het immuunsysteem wordt aangesproken en aan het werk gezet. 
  • Stimulerend; afvoer van afvalstoffen, doorbloeding van de huid en een positief effect op je spieren en gewrichten. 
  • Activerend; het serotonine en dopamine gehalte wordt verhoogd; je bent weer klaar voor de dag! 

€ 55 – 45 min