Categories:

Massages

Rug en schoudermassage

De focus bij deze massage ligt op een (krachtige) massage van de rug en schouders om de hier vaak stijve spieren verlichting te geven.

€ 42,50 – 30 min

Massages

Rug, nek en schoudermassage

De focus bij deze massage ligt op een (krachtige) massage van de rug, schouders en nek om de hier vaak stijve spieren verlichting te geven.

€ 62,50 – 45 min

Massages

Stevige massage

Tijdens deze massage die met krachtige bewegingen wordt uitgevoerd worden de spieren en de huid intensief gemasseerd. Deze massage is met name ook geschikt als er klachten bestaan die gebaat zijn bij massage zoals stijve nek, rug of schouders. Deze massage is geen bindweefsel of deep-tissue massage. Ondanks de stevige grepen is deze massage uiteraard ook ontspannend van aard.

€ 72,50 – 60 min

€ 87,50 – 75 min

€ 99,50 – 90 min

Massages

Holistische massage

Bij een holistische massage word je als mens in het geheel benaderd. Waarbij alles met elkaar in verbinding staat op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Tijdens een holistische massage onderzoeken je samen de bewustwording van lichaam en geest. De massagetherapeut maakt gebruik van coaching tijdens de massage, om zo contact te maken met de dieperliggende oorzaak van de klacht. Het is een mooie combinatie van oosterse en westerse massagevormen.

De 5 verschillende massagevormen worden afgestemd op de persoon.

Klassieke, bindweefsel, holistisch pulsen, energetisch, strekkingen

Van zachte aanraking tot diepe bindweefsel massage. De massage begint met een intake, vervolgens de ontspanningsfase, verdiepingsfase, integratiefase en afsluiting  met evaluatie/zelfonderzoek

Massages

Massage met bamboestokken

Een massage met bamboesticks is een stevige massage waarbij als hulpmiddel bamboestokken worden gebruikt om extra diepe ontspanning te kunnen geven aan het lichaam. De bamboestokken worden door de masseur gebruikt als verlengmiddel van de handen doordat ze ingezet worden tijdens de massage op het lijf. Bamboestokken worden vooraf opgewarmd en door middel van de druk die ermee wordt uitgeoefend op het lijf, vaak in combinatie met het gebruik van etherische oliën, stimuleert het het zelfhelende proces van het lichaam. Een bamboemassage is vooral geschikt voor jou wanneer je op zoek bent naar een stevige en helende massage! 

€ 77,50 – 1 uur

Massages

Zwangerschapmassage

Zwanger! Een mooie maar ook intensieve tijd voor jou en je lichaam komt je tegemoet. Het is belangrijk om rust te nemen en te ontspannen wanneer je kunt.

(meer…)

Massages

Voetmassage

Voetreflexmassage is een holistische behandelvorm welke wordt uitgevoerd op de voeten.  Op je voeten bevinden zich reflexpunten. Dit zijn punten die in verbinding staan met overige delen van je lichaam. Zo zijn er punten voor spieren, organen, weefsels, klieren en het zenuwstelsel. Door het masseren van deze punten en de voeten beïnvloed je de werking van de betreffende gebieden.

(meer…)

Massages

Lomi Lomi massage

De LomiLomi massage is een massagetechniek afkomstig van de Hawaïaanse eilanden. De massage bestaat uit lange strijkingen over het gehele lichaam uitgevoerd met de handen, onderarmen en ellebogen.

(meer…)

Massages

Sport – deeptissuemassage

Deze vorm van massage is geschikt na zware belasting van het lichaam zoals bij sporten of zwaar lichamelijk werk. Het lichaam kan  beter herstellen na sportmassage. Ook kan het het lichaam helpen bij de voorbereiding op sportprestaties. 

€ 77,50 – 60 min 

Massages

Hotstone massage

De Hot stone massage is een Relax (ontspannings)massage gecombineerd met het gebruik van hete basaltstenen. De stenen worden voorzichtig op en rondom je lichaam geplaatst en daarnaast zal er ook met de stenen en handen gemasseerd worden. Hot stone massage werkt ook goed bij het ontspannen van spierknopen in het lichaam in combinatie met een stevige massage.

(meer…)

Massages

Duo massage

Een duo massage is een gezellig en intiem uitje met bijvoorbeeld je partner, zus, moeder enz. De massage vindt plaats in één kamer met twee tafels, desgewenst kan de massage ook in aparte kamers plaatsvinden. Je kan de massage boeken voor 60 op 90 minuten. In principe krijgen beider personen dezelfde heerlijke ontspanningsmassage, zijn er echter klachten geef dit altijd aan zodat hier rekening mee gehouden kan worden. 

Bij aanvang van de massage kun je aangeven waar je behoefte aan hebt, een stevigere vorm van massage om de spieren losser te maken of klachten te verminderen of een rustige, ontspannende massage om helemaal zen te worden. Kortom: Combineer ontspanning met gezelligheid!

De duo massage is er ook voor zwangere vrouwen!

€ 145 – 60 min

€ 199 – 90 min