Categories:

Verzorgende behandeling van de voeten met een parafine pakking. 

Bij deze behandeling wordt de droge en beschadigde huid van de voeten hersteld door middel van een voetmasker en een parafine pakking. 

De voeten krijgen eerst een masker. Op dit masker wordt warme paraffine gesprayd. De huid gaan zweten, de poriën gaan open, het masker kan door de paraffinepakking niet naar buiten en dus extra goed inwerken in de huid. Hierna is de huid zeer goed gevoed en zijdezacht. De behandeling is heel fijn als je last hebt van droge voeten, kloven, eelt, wintertenen en koude voeten. Daarnaast is het een heerlijke ‘verwen’ behandeling.De behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage 

Cosmetische voetverzorging SPA met lakken

Deze heerlijke behandeling waar je voeten van opknappen houdt het volgende in: voetbad in voetbad (Bubbelbad Spa) met geurende olie, scrub, nagels knippen/vijlen, nagelriemen verzorgen, lichtjes eelt verwijderen en aanbrengen van verzorgende voeten crème van ons salon product Naturgeist. Bij de behandeling hoort een ontspannende voet- en onderbeenmassage ter completering. 

Wij gebruiken de nagelvriendelijke nagellak van het merk Zoya. Voor het beste restultaat gebruiken wij natuurlijk ook een base en topcoat.  

Bij schimmelnagels kan je bij ons speciale luchtdoorlatende nagellak aanschaffen, hier worden direct de nagels mee gelakt! (tip: neem teenslippers mee voor na het lakken)

€ 67,50 – 75 min

Cosmetische voetverzorging SPA

Deze heerlijke behandeling waar je voeten van opknappen houdt het volgende in: voetbad in voetbad (Bubbelbad Spa) met geurende olie, nagels knippen/vijlen, nagelriemen verzorgen, lichtjes eelt verwijderen en aanbrengen van verzorgende voeten crème van ons salon product Naturgeist. Bij de behandeling hoort een ontspannende voet- en onderbeenmassage ter completering. 

€ 59,50 – 60 min

Cosmetische voetverzorging met lakken

Deze heerlijke behandeling waar je voeten van opknappen houdt het volgende in: voetbad met geurende olie, nagels knippen/vijlen, nagelriemen verzorgen, lichtjes eelt verwijderen en aanbrengen van verzorgende voeten crème van ons salon product Naturgeist.

Vervolgens komt het lakken aan de beurt:  wij lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat. In het geval van schimmelnagels kan je bij ons speciale luchtdoorlatende nagellak aanschaffen. 

€ 44,50 – 50 min

Cosmetische voetverzorging

Deze heerlijke behandeling waar je voeten van opknappen houdt het volgende in: voetbad met geurende olie, nagels knippen/vijlen, nagelriemen verzorgen, lichtjes eelt verwijderen en aanbrengen van verzorgende voeten crème tijdens een korte voetmassage.

Je verlaat de salon met mooie, zachte voeten

€ 39,50 – 45 min