Categories:

Jeunesse super intensieve Anti-AGE behandeling

Deze prachtige anti-age behandeling geeft na 1x al een bijzonder goed resultaat. De huid wordt gelift en rimpeltjes verzacht. Alles in deze behandeling is gericht om compleet tot rust te komen met verschillende massages en de heerlijk geurende producten. In combinatie met de producten voor thuisgebruik zal je huid hier zichtbaar mooier, egaler en strakker door worden. Absoluut een van de beste facials! 

Een waxbehandeling of verven van wimpers en wenkbrauwen kan bijgeboekt worden.

€ 119,00

Seizoensbehandeling (Sothys)

Twee keer per jaar komt Sothys met een prachtige seizoenslijn (voorjaar en najaar) waarbij ze fantastisch geurende fruit of messensoorten gebruikende, zoals cranberry, bosbes, rabarber etc. Het resultaat is een prachtig gevoede huid waarbij een hint van het seizoen blijft hangen! De behandeling is incl. het epileren van de wenkbrauwen. verven van de wenkbrauwen of wimpers of waxen kan eventueel bijgeboekt worden.

Een waxbehandeling of verven van wimpers en wenkbrauwen kan bijgeboekt worden.

€ 85,00

Detox Energie Anti-stress (Sothys)

Deze complete facial is bedoeld om de huid van nieuwe energie te voorzien en een buffer te maken tegen in- en uitwendige vervuiling. Na de behandeling is er een duidelijk zichtbaar resultaat, de teint is opgelicht en ziet er jonger uit. De huid krijgt meer zuurstof en kan beter ademen. Deze behandeling bevat verder het epileren van de wenkbrauwen en een uitgebreide gezichtsmassage. Deze massage is door Sothys ontworpen om de behandeling zo effectief mogelijk te maken. Het resultaat houdt lang aan. Deze behandeling is een van de bestsellers uit het assortiment van Sothys en niet voor niks!

Een waxbehandeling of verven van wimpers en wenkbrauwen kan bijgeboekt worden. 

Voor een optimaal resultaat raden we aan deze behandeling in kuurverband te doen van 3 behandelingen.

€ 119,00

Massages

Epileren, verven & waxen gezicht

Dienst Prijs
Epileren17,50
Wenkbrauwen verven15,00
Wimpers verven15,00
Wimpers & Wenkbrauwen verven17,50
Epileren & Wenkbrauwen verven32,50
Waxen gezicht 1 zoneBovenlip / kin / kaaklijn / wangen11,00 – 10 min
Waxen gezicht 2 zonesBovenlip / kin / kaaklijn / wangen21,00 – 15 min
Waxen hele gezicht zonder wenkbrauwen27,50 – 30 min
Waxen hele gezicht met wenkbrauwen37,59 – 35 min

Massages

Sensipeel Skin

Deze behandeling richt zich op huidverbetering. Het is een echte aanrader voor mensen met een onrustige huid. Tevens is het een perfecte anti-aging behandeling om de huid preventief gezond en stralend te houden. Door regelmatig een peeling te doen zal de celvernieuwing sneller gaan werken. Dit zorgt voor een jongere en stralendere huid.

De sensi peel is een biologische peeling met fijne scrub van rozenbottelzaden, wilgenbast extract, natuurlijke salicylzuur, kurkuma, grapefruit extract en vitamine E, gecombineerd met de 35 kruiden olie. Door middel van een stevige massage wordt de peeling in de huid gemasseerd waardoor deze diep doordringt in de huid. Vervolgens worden er een liftend of reinigend – afhankelijk van jouw huidtype – peel-off masker aangebracht, daarna het Age-Bye serum, gemasseerd met de Age-Bye massagecrème masker en sluiten we af met een bij jouw huidtype passende oogcrème en afsluitend de Age-Bye 24 uurscrème.

Zie de hieronder getoonde foto voor het voor en na effect al na één behandeling!  

€ 107,50 – 90 min

Massages

Kobido Massage

Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk ‘het pad van de schoonheid’.

De massage verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt en verwijdert toxines en dode huidcellen. Het is als het ware een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtsmassage met drukpunttechnieken en technieken uit de lymfedrainage. De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten in ons hoofd- en halsgebied stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert tevens je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

Deze behandeling bestaat uit:

  • Reiniging
  • Uitgebreide bindweefselmassage voor het gezicht
  • Verzorgend en kalmerend masker
  • Dag/nachtverzorging
  • Product advies

€ 63,50 – 45 min

Massages

Skin Gym voor het gezicht

Manuele bindweefsel / cupping massage (voor ieder huidtype)

Deze bijzondere facial is een intensieve, huid verbeterende gezichtsbehandeling. De behandeling start met een lymfe drainage ter voorbereiding op de bindweefselmassage. Daarna gaat de behandeling verder met een manuele massage, gebruik van cups en een guasha steen. Verklevingen worden losgemaakt en afvalstoffen afgevoerd. Dit stimuleert de huid, werkt anti-aging en is goed voor de doorbloeding. Een huid verbeterend serum of massagecrème wordt gebruikt om mee te masseren.

De behandeling wordt afgesloten met een dag of nacht verzorging. Zeker in kuurverband (3 x herhalen of vaker) geeft deze behandeling een prachtig resultaat.

€ 75,00 – 60 min