Het is bijna Koningsdag. De ‘appeltjes van Oranje’ van onze productlijn Naturgeist zetten wij graag in het zonnetje. Deze heerlijk zachte Sinaas appel bloesem producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid. Wij zetten hier de verschillende producten op een rijtje:

Sinaasappel bloesem masker

Het sinaasappel bloesem masker is vochtinbrengend en kalmeert en verzacht de huid. Met werkstoffen als aloë vera, amandelolie en sinaasappelbloesemolie. Goed te combineren na een ingemasseerd liposoom!

Toepassing: Breng het masker egaal aan op het gezicht, de hals en het decolleté (ogen vrijlaten). Laat het masker 15 minuten inwerken en neem het daarna af met een zacht lauwwarm compres of water.

Ogentroost gel

De ogentroost gel verbeterd de huidstructuur en zorgt voor een gladde en gezond glanzende huid. Met werkstoffen als aloë vera en het 12 kruiden extract.

Toepassing: Na de reiniging masseer je de ogentroost gel met zacht kloppende vingers rondom je ogen en jukbeenderen. Ook heel mooi voor de droge huid op het lage decolleté en dunne huid rondom de mond!

Sinaasappel bloesem crème (24 uurs crème)

De sinaasappel bloesem crème is geschikt als dag én nacht crème. De crème verzorgt, beschermt en matteert de huid en is geschikt voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de gevoelige huid. Met werkstoffen als aloë vera, avocado olie, jojoba olie en sinaasappel bloesem olie is deze crème de ‘crème de la crème’ onder de verzorging van Naturgeist.

Toepassing: Na reiniging de crème aanbrengen op de huid en zacht inmasseren. Als de crème volledig is opgenomen door de huid, kan je je make-up aanbrengen.

Al deze mooie producten zijn bij ons te koop in de praktijk en kosten per stuk € 24,50. Vraag erom bij onze schoonheidsspecialisten!

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *