Categories:

Massages

Voetmassage

Voetreflexmassage is een holistische behandelvorm welke wordt uitgevoerd op de voeten.  Op je voeten bevinden zich reflexpunten. Dit zijn punten die in verbinding staan met overige delen van je lichaam. Zo zijn er punten voor spieren, organen, weefsels, klieren en het zenuwstelsel. Door het masseren van deze punten en de voeten beïnvloed je de werking van de betreffende gebieden.

(meer…)

Cosmetische voetverzorging SPA met lakken

Deze heerlijke behandeling waar je voeten van opknappen houdt het volgende in: voetbad in voetbad (Bubbelbad Spa) met geurende olie, scrub, nagels knippen/vijlen, nagelriemen verzorgen, lichtjes eelt verwijderen en aanbrengen van verzorgende voeten crème van ons salon product Naturgeist. Bij de behandeling hoort een ontspannende voet- en onderbeenmassage ter completering. 

Wij gebruiken de nagelvriendelijke nagellak van het merk Zoya. Voor het beste restultaat gebruiken wij natuurlijk ook een base en topcoat.  

Bij schimmelnagels kan je bij ons speciale luchtdoorlatende nagellak aanschaffen, hier worden direct de nagels mee gelakt! (tip: neem teenslippers mee voor na het lakken)

€ 67,50 – 75 min

Cosmetische voetverzorging met lakken

Deze heerlijke behandeling waar je voeten van opknappen houdt het volgende in: voetbad met geurende olie, nagels knippen/vijlen, nagelriemen verzorgen, lichtjes eelt verwijderen en aanbrengen van verzorgende voeten crème van ons salon product Naturgeist.

Vervolgens komt het lakken aan de beurt:  wij lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat. In het geval van schimmelnagels kan je bij ons speciale luchtdoorlatende nagellak aanschaffen. 

€ 44,50 – 50 min

Cosmetische voetverzorging

Deze heerlijke behandeling waar je voeten van opknappen houdt het volgende in: voetbad met geurende olie, nagels knippen/vijlen, nagelriemen verzorgen, lichtjes eelt verwijderen en aanbrengen van verzorgende voeten crème tijdens een korte voetmassage.

Je verlaat de salon met mooie, zachte voeten

€ 39,50 – 45 min