Categories:

Facial Sothys Organic

In deze behandeling van 30 minuten met producten van Sothys kan je een complete behandeling verwachten. Je krijgt een diepte reinigende peeling plus en specifieke gezichtsmassage. Het resultaat is en stralende, glanzende en gehydrateerde huid. De producten zijn organic zodat je huid puur en alleen met natuurlijke producten behandeld wordt. 

De ideale oppepper voor je huid!

€59,50 – 30 min

Gezichtsbehandeling op maat

Bij deze gezichtsbehandeling wordt op basis van de conditie van de huid een behandeling gekozen. Door de producten te mengen en aan te passen op uw huid krijgt u de perfecte behandeling. Het resultaat: een optimaal verzorgde huid. Natuurlijk wordt de huid diep gereinigd, ontdaan van onzuiverheden en worden de wenkbrauwen geëpileerd. De peeling, masker en huidverzorging zijn helemaal op maat gemaakt. Het gebruik van zuivere etherische oliën maak deze behandeling heel bijzonder. 

€ 82,50 – 1.25 uur

Facial anti-acne behandeling

Deze gezichtsbehandeling is helemaal gericht op de acne huid, deze is gebaat bij een intensieve dieptereiniging waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke peelings. Met behulp van salicylzuur wordt de huid gestimuleerd zich te vernieuwen. Aangeraden wordt om deze behandeling in kuur verband te doen om sneller en beter resultaat te krijgen.

€ 109,00 – 1.5 uur

Facial anti-roodheid van de gevoelige huid

Speciaal voor de gevoelige huid die snel rood wordt, waar kleine rode adertjes zichtbaar zijn en die snel van slag is hebben wij een facial ontwikkeld. Een luxe element dat wordt toegevoegd is het gebruik van koeldamp die de huid direct kalmeert. Verder zorgen het gebruik van speciale olien, azuleenlotion en creme ervoor dat de huid rustig en stralend wordt. Om te voorkomen dat de huid uitdroogt en hiermee voortijdig kan verouderen is dit een complete gezichtsbehandeling waarbij de meest hoogwaardige producten worden gebruikt om je huid te voeden en herstellen. Deze behandeling bevat verder het epileren van de werkbrauwen en een uitgebreide gezichtsmassage.

€ 77,50 – 1 uur

Natuur Facial

Tijdens deze complete behandeling kom je opgefrist naar buiten. In onze cabine, liggend op een heerlijke (verwarmde) behandelstoel, kom je tijdens deze intensieve behandeling helemaal tot rust. Je huid wordt diep gereinigd met als resultaat dat je huid een flinke boost krijgt en het resultaat is dan ook een frisse huid met een mooie glow. De salon producten worden afgestemd op jouw huidconditie. Inclusief is het epileren van de wenkbrauwen. Voor het behoud van een gezonde huid kunnen we je adviseren over het thuisgebruik van de juiste producten.

Deze behandeling bestaat uit:

 • Huidanalyse
 • Reiniging
 • Epileren wenkbrauwen
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Gezichts- en decolleté massage
 • Masker
 • Dag/nacht verzorging
 • Product advies

€ 72,50 – 45 min

Fris Facial

Heb je weinig tijd dan is deze facial ideaal voor jou. In onze rustgevende cabine liggend op een heerlijke (verwarmde) behandelstoel kom je tijdens deze intensieve behandeling helemaal tot rust. Het geeft je huid een flinke boost en het resultaat is een frisse huid met een mooie glow. De salon producten worden afgestemd op jouw huidconditie. Voor het behoud van een gezonde huid kunnen we je adviseren over het thuisgebruik van de juiste producten.

Deze behandeling bestaat uit:

 • Huidanalyse
 • Oppervlakte reiniging
 • Gezichts- en decolleté massage
 • Masker
 • Dag/nacht verzorging
 • Productadvies

€ 55,00 – 30 min