A peaceful, cozy spa room with two massage tables placed side by side, covered with soft white towels and lit by the warm glow of flickering candles. The room features neutral tones with soft, natural lighting coming through a large window. Gentle greenery in the corners adds a touch of nature. The atmosphere is serene and intimate, with two professional massage therapists standing ready at each table, creating a luxurious, relaxing setting for a duo massage.

Op zoek naar een ontspannende en verjongende ervaring om samen met een speciaal iemand van te genieten? Of het nu met je partner, beste vriend of familielid is, de Duo Massage van ReBalans biedt de perfecte mix van ontspanning en verbinding. In onze serene praktijk in Bezuidenhout, Den Haag, kunnen twee personen tegelijkertijd een behandeling ondergaan in dezelfde ruimte – de ultieme manier om samen tot rust te komen.

Wat is een duomassage?

Een duomassage bij ReBalans is een ervaring voor twee personen. Jij en je partner hebben elk een eigen massagetafel, zij aan zij, terwijl onze vakkundige therapeuten hun magie doen. Deze behandeling is gebaseerd op onze Relax & Firm Massage – een populaire optie die bekendstaat om zijn vermogen om zowel te kalmeren als te verkwikken.

Tijdens de sessie kun je kiezen uit twee massagestijlen:

  • Relaxatiemassage: Perfect voor mensen die hun geest willen kalmeren, spanning willen loslaten en diepe ontspanning willen bereiken. Deze lichtere, meer rustgevende aanpak helpt je helemaal zen te worden.
  • Stevige massage: Deze techniek maakt gebruik van diepere druk om spierspanning te verminderen en ongemak te verlichten.

Elke behandeling wordt afgestemd op jouw voorkeuren, zodat je precies de zorg krijgt die je nodig hebt. Voor stellen in verwachting is de Duo Massage ook beschikbaar als zwangerschapsmassage, zodat beide partners samen kunnen ontspannen, terwijl de veiligheid en het comfort voor de aanstaande moeder gewaarborgd blijven.

Duur en prijzen

Kies de duur van je ervaring op basis van je agenda en ontspanningsdoelen:

  • Sessie van 60 minuten: €145
  • Sessie van 90 minuten: €199

Beide opties geven je ruim de tijd om je los te koppelen van de dagelijkse sleur en weer contact te maken met elkaar.

Het perfecte cadeau of afspraakje

Een Duo Massage is een attent cadeau voor elke gelegenheid. Of je nu een jubileum viert, jarig bent of gewoon iemand wilt laten zien hoeveel hij of zij voor je betekent, deze gedeelde ervaring is een unieke en persoonlijke manier om te zeggen: “Ik geef om je.”

Het is ook een uitstekend date-idee voor koppels die op zoek zijn naar iets intiems en ontspannends. Stel je voor: in plaats van een traditioneel avondje uit, kunnen jij en je geliefde genieten van een uur of meer complete sereniteit. Stel je voor dat je een gezellige, met kaarsen verlichte kamer binnenstapt, waar jullie allebei worden verwend door onze professionele massagetherapeuten. Na afloop voel je je verfrist, verjongd en meer verbonden.

Waarom kiezen voor ReBalans voor je Duo Massage?

Gevestigd in Bezuidenhout, een centrale en overzichtelijke wijk van Den Haag, is ReBalans meer dan alleen een schoonheids- en massagesalon. We zijn trots op het creëren van een omgeving waar ontspanning en luxe elkaar ontmoeten, en waar elke klant zich thuis voelt vanaf het moment dat ze binnenstappen.

Onze gediplomeerde massagetherapeuten zijn getraind in verschillende technieken, zodat elke massage specifiek op jouw behoeften is afgestemd. Of je nu komt voor een ontspanningsmassage of voor iets therapeutisch, we gebruiken alleen de beste huidverzorgingsoliën om je ervaring te optimaliseren.

En vergeet niet dat de Duo Massage niet alleen voor stelletjes is. Neem je beste vriendin, broer, zus of zelfs je moeder mee. Het delen van deze ervaring kan een prachtige manier zijn om een band op te bouwen en blijvende herinneringen te creëren met iemand die dicht bij je staat.

Boek je Duo Massage vandaag

Wacht niet op een speciale gelegenheid om jezelf en je geliefde te verwennen. Soms zijn de beste momenten diegene die we plannen “gewoon omdat”. Bij ReBalans zijn we toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige schoonheids- en wellnessbehandelingen waardoor je je op je best voelt.

Boek je Duo Massage online of bel ons om een afspraak te maken. Of je nu op zoek bent naar een mini-ontsnapping van de stress van alledag of iemand wilt verrassen met een onvergetelijk cadeau, een duomassage bij ReBalans is de perfecte keuze.


Boek nu je afspraak:

  • 60-minuten Duo Massage – €145
  • 90-minuten Duo Massage – €199

Klaar om samen te ontspannen? Bezoek onze website of neem contact met ons op om je Duo Massage vandaag nog te boeken!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *