Alles wat je altijd hebt willen weten over : Brazillian wax!

 

Wat is een Brazillian wax?

In tegenstelling tot de klassieke bikinilijn verwijdert men bij een Brazilian wax al het schaamhaar van de schaamstreek en de intieme delen (de schaamlippen, bilnaad en rond de anus).

Welke vormen van Brazillian wax zijn er?

  • Driehoekje: een klein driehoekje schaamhaar op de venusheuvel boven de schaamlippen blijft staan (ook wel triangle genoemd).
  • Streepje: een smal strookje schaamhaar op de venusheuvel boven de schaamlippen blijft staan (ook wel landingsbaan of Braziliaans streepje genoemd).
  • Full wax: al het schaamhaar wordt verwijderd (ook wel hollywood of sphynx genoemd).

Bij ons is kiezen de meeste mensen voor een Full wax. Als je dit niet wilt, geef dit aan bij onze wax specialiste!

Is waxen pijnlijk?

We draaien er niet omheen, ja. Er zijn altijd momenten gedurende de waxbehandeling die niet zo prettig aanvoelen, maar over het algemeen werken onze wax specialisten snel en effectief waardoor de pijn tot het minimum beperkt blijft. Onze wax specialisten werken met verschillende producten, te weten lycon wax of sugaring. Beide methoden zijn over het algemeen zacht voor de huid en nemen alleen de haartjes mee. Daarnaast gebruiken we heerlijke verzachtende lotion na je behandeling, zodat je absoluut geen napijn hebt.

Vooral een eerste behandeling is altijd even wennen en als je langere haren hebt, is het meestal ook pijnlijker. Aan te raden is vooral je waxbehandeling je haartjes een beetje bij te knippen met een schaar, niet scheren!

Hoe vaak kan ik me laten waxen?

Je kunt je laten waxen als haren ongeveer 2 mm lengte hebben met Lycon wax. Sugaring kan met iets kortere haren ook al gedaan worden, ideaal als je net te weinig tijd tussen je behandelingen hebt zitten maar wel die zonvakantie gepland hebt staan! De meeste van onze klanten komen gemiddeld 4 tot 5 weken na hun laatste afspraak terug.

Boek nu jouw afspraak bij ons!

NIEUW!

Kom je om de 4 tot 5 weken bij ons voor een Brazillian Wax Woman? Dan is onze nieuwe Package Deal wat voor jou!

Vanaf heden is het ook mogelijk om voor de Brazillian Wax Woman een Package Deal aan te schaffen. Deze is 6 maanden geldig.

Voor 5x Brazillian Wax Woman betaal je € 175, dat is € 35 per behandeling (ruim 15% korting)