Professionele Massagetherapeut Den Haag

Een massage wordt vaak beschouwd als een luxe traktatie, maar het biedt meer dan alleen een uurtje ontspanning. Bij ReBalans, gelegen in het hart van Bezuidenhout, Den Haag, zijn we trots op het bieden van een holistische ervaring die zowel lichaam als geest verjongt. Of je nu verlichting zoekt van spierspanning of gewoon wilt ontspannen, een massage in onze salon belooft een scala aan fysieke en emotionele voordelen.

Fysieke voordelen

 1. Minder spierspanning
  Een massage bij ReBalans, of het nu een diepe weefselmassage is of een zachte ontspanningsmassage, helpt spierspanning te verlichten. Onze gediplomeerde massagetherapeuten werken met vaardige handen om spanning en knopen in je spieren los te maken, wat leidt tot een onmiddellijk gevoel van verlichting. Dit is met name gunstig voor mensen die lijden aan chronische pijn of ongemak als gevolg van een slechte houding of RSI.
 2. Verbeterde bloedsomloop
  Onze massages bevorderen een betere bloedsomloop door je hele lichaam. Een betere doorbloeding verbetert de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar je weefsels, waardoor beschadigde spieren en weefsels sneller kunnen genezen. Dit draagt ook bij aan een gezondere, stralende huid.
 3. Verbeterde flexibiliteit
  Massages bij ReBalans helpen bij het losmaken en ontspannen van je spieren, waardoor je lichaam flexibeler wordt. Dit kan met name gunstig zijn als je stijve gewrichten hebt of een beperkt bewegingsbereik. Regelmatige massages kunnen helpen om je flexibiliteit te behouden en na verloop van tijd zelfs te verbeteren.
 4. Ontgifting
  Massages stimuleren het lymfestelsel, dat verantwoordelijk is voor het verwijderen van gifstoffen uit je lichaam. Dit ontgiftingsproces helpt de ophoping van afvalstoffen in je spieren en weefsels te verminderen, wat leidt tot een gevoel van lichtheid en meer energie.

Mentale en emotionele voordelen

 1. Stressvermindering
  Een van de meest directe effecten van een massage is een aanzienlijke vermindering van het stressniveau. De serene omgeving bij ReBalans, gecombineerd met de kalmerende aanraking van onze therapeuten, helpt je lichaam en geest te kalmeren. Het verzorgd worden kan leiden tot het vrijkomen van endorfine, de natuurlijke ‘feel good’-chemicaliën in je lichaam, die een gevoel van welzijn en ontspanning bevorderen.
 2. Beter slapen
  Veel cliënten melden een betere slaapkwaliteit na een massagesessie. De ontspanning en stressverlichting die een massage biedt, kan je slaappatronen helpen reguleren, waardoor je kunt genieten van een diepere en meer herstellende slaap. Dit kan met name gunstig zijn voor mensen die lijden aan slapeloosheid of andere slaapstoornissen.
 3. Verbetering van de stemming
  Massagetherapie staat erom bekend dat het de niveaus van cortisol, het stresshormoon, verlaagt, terwijl het de niveaus van serotonine en dopamine verhoogt, neurotransmitters die geassocieerd worden met geluk en welzijn. Deze chemische verschuiving kan helpen bij het verlichten van symptomen van angst en depressie, waardoor je positiever in het leven staat.

Persoonlijke ervaring

Bij ReBalans begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft. Ons team van professionele massagetherapeuten is getraind om elke sessie aan te passen, zodat je er maximaal profijt van hebt. Of je nu een stevige massage nodig hebt om diepgewortelde spanning weg te werken of een zachte aanraking om ontspanning te bevorderen, wij passen onze technieken aan jouw specifieke wensen aan.

Tips voor na de massage voor langdurig profijt

Om het meeste uit je massage-ervaring te halen, kun je de volgende tips in overweging nemen:

Blijf gehydrateerd
Drink veel water na je massage om de gifstoffen die vrijkomen tijdens de sessie weg te spoelen. Hydratatie is cruciaal om de voordelen van de massage te behouden en spierpijn te voorkomen.

Massage Den Haag

Rust en ontspan
Doe het rustig aan na je massage. Vermijd inspannende activiteiten en geef je lichaam de tijd om de voordelen van de behandeling volledig te absorberen. Een kalme en rustgevende omgeving kan het gevoel van ontspanning verlengen.

Beauty Den Haag

Zachtjes stretchen
Door zachtjes te stretchen in je dagelijkse routine kun je de toegenomen flexibiliteit en spierontspanning die je tijdens je massage hebt bereikt, behouden. Het helpt ook de opbouw van spanning in de toekomst te voorkomen.

Schoonheid Den Haag

Boek je sessie vandaag

ReBalans is meer dan alleen een schoonheidssalon; het is een toevluchtsoord voor je welzijn. Van onze luxueuze gezichtsbehandelingen tot onze uitgebreide reeks massages, wij helpen je graag om in balans en harmonie te komen. Bezoek ons in Bezuidenhout, Den Haag, en laat je door onze professionele massagetherapeuten begeleiden op een reis van ontspanning en verjonging.

Zien we je binnenkort in onze salon? Boek dan nu en ervaar de ultieme ontspanning en schoonheidstransformatie bij ReBalans.

Neem contact met ons op:

 • Telefoon: 06 84439977
 • E-mail: info@rebalans.nl
 • Adres: Juliana van Stolberglaan 294, 2595 CP Den Haag
 • Website: ReBalans

Door voor ReBalans te kiezen, investeer je in een gezondere, gelukkigere jij. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te helpen je op je best te voelen.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *