op zondag 18 mei aanstaande zal ReBalans Massage aanwezig zijn bij Brak op Zondag bij Boomerang Beachclub op het Noorderstrand van Scheveningen. Van 17.00 tot 21.00 uur kan je genieten van heerlijke massages, die worden gegeven op een massagestoel, te weten:

1. Anti-Hangover; 10 minuten nek en schoudermassage met frisse bamboe olie voor € 7,50
2. Sunday Revival; 15 minuten drukpuntenmassage van rug, schouders, nek, armen en handen voor € 10,-
3. Ultimate Uitbrakken; 20 minuten hoofd, nek, schoudermassage met frisse bamboe olie voor € 12,50

Alle massages kunnen betaald worden met pin of contant afgerekend worden. Tot volgende week zondag bij Boomerang Beachclub!

Brak op Zondag

Je brak voelen op zondag….. Na een mooi weekend vol festivals en feesten, moet de batterij weer opgeladen worden voor de komende week. Daar gaan wij je een beetje bij helpen: 

In een relaxte sfeer zal het mogelijk zijn om vanaf 17:00 uur bij Boomerang Beach Club & Lounge de benen te strekken, omhoog te leggen, te laten masseren en te dansen.

Alles onder het genot van een lekkere anti pasti, iets van de kaart, een spontane BBQ, bubbeltje, rosé, goede muziek en een sfeer waarin niets moet.

De DJ’s die komen draaien hebben een opdracht van ons gekregen: No boundaries and play what you feel!

De ene week staan we met residents dj’s, de andere week doet een headliner van een festival een zonnige set op onze veranda. We maken op de donderdag voorafgaand aan de zondag de definitieve line up bekend, maar eigenlijk doet die er niet zoveel toe. Brak op zondag is “Back to Mine” om de week weer goed te beginnen, dus daar hoort geen line-up stress bij!.