Op zaterdag 20 juli vieren wij ons 6 jarig jubileum op de Juliana van Stolberglaan 294!

In juli 2013 kregen ik en mijn toenmalige medehuurder de sleutels van dit mooie pandje en gingen we aan de slag om onze beider bedrijven bekendheid te geven in Bezuidenhout. Nu, zes jaar later, is ReBalans (ik dacht 5 jaar maar het is gewoon al 6 jaar!) uitgegroeid tot een begrip in de buurt, met vele vaste klanten en een geweldig team. Dankzij hen maar ook alle terugkerende klanten kunnen wij ons mooie vak blijven uitoefenen! Én met de nieuwe inrichting kunnen we dit nog stijlvoller doen.

Dus: als bedankje voor de trouwe klanten, maar ook voor alle familie, vrienden en kennissen van alle mensen die bij ReBalans werken, we vieren een feestje op zaterdag 20 juli. Eerst zal er de mogelijkheid zijn om tussen 13.00 en 16.00 uur te komen genieten van Mini Treats. Hou de website en onze nieuwsbrief in de gaten om te weten te komen welke we deze keer gaan aanbieden en om je hiervoor in te kunnen schrijven.

En dan tussen 16.00 en 18.00 uur ben je welkom voor muziek, een hapje & drankje en more. Bij lekker weer ook gewoon voor de deur, we gooien onze deuren en ramen open! 🙂

Save the date!

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen in mijn mooie nieuw gerestylede zaak!

Met warme groet,

Andrea