Volgende week vrijdag 14 februari is het weer Valentijnsdag, een dag om je beminde wat extra aandacht te geven en misschien wel te verrassen met een leuk Valentijnscadeau.

Het hart van je geliefde gaat zeker sneller kloppen van ons heerlijke Valentijn arrangement. Wees er op tijd bij om deze te reserveren want de plaatsen zijn maar beperkt. Alleen te boeken op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 februari.

 

Arrangement Valentine

Verras je partner met dit heerlijke arrangement. Valentijnsdag duo massage van 60 minuten voor twee personen en een glas prosecco voor een verrassingsprijs van € 99

Valentijn Gift box

Of verras je Valentijn met een mooi ingepakte Valentijn gift box van ReBalans Massage.

In deze Valentijn gift box heb je de volgende twee combinaties waaruit je kunt kiezen:

  1. Relax/Firm massage cadeaubon voor 45 minuten met Shea Butter of Hot Stone supplement, een 50 ml potje met overheerlijke en verzorgende Body Butter en een 100 ml flesje massage olie, Cleopatra of Bamboe olie naar keuze voor € 55 (normaal € 58,40)
  2. Relax/Firm massage cadeaubon voor 60 minuten met Shea Butter of Hot Stone supplement, een 50 ml potje met overheerlijke en verzorgende Body Butter en een 100 ml flesje massage olie, Cleopatra of Bamboe olie naar keuze voor € 62,50 (normaal € 68,40)

Neem contact op via info@rebalans.nl voor reserveringen en bestelling van je valentijnscadeau.