WIJ ZIJN VOORZIEN, DANK VOOR ALLE BELANGSTELLING

Vacature / gezocht: freelance masseur/massagetherapeut, woonachtig in Den Haag of nabije omgeving, voor onze praktijk.

Wat bieden wij?

Een huiselijke, gezellige werkomgeving in Den Haag Bezuidenhout. ReBalans Puur Genieten is een middelgrote praktijk waar verschillende behandelingen gegeven worden, zoals massages, schoonheidsbehandelingen, pedicure, manicure en waxen. Er zijn drie schoonheidsspecialisten in dienst, één (medisch) pedicure en nu acht à negen masseurs met ieder haar eigen specialiteit en persoonlijkheid. Wij zoeken een nieuwe warme en fijne persoonlijkheid om toe te kunnen voegen aan ons fijne team!

Als masseur/massagetherapeut werk je bij ons in een team van grotendeels vaste groep van freelancers die allemaal zelfstandig werken. Je hebt veel vrijheid en daardoor ook verantwoordelijkheid voor de klanten die bij jou boeken en je zal hierdoor ook makkelijker een eigen vaste klantenkring op bouwen. Wij bieden een marktconform uurtarief.

Wat zoeken wij? 

Je woont in Den Haag, of zeer nabij Den Haag. Je bent gewend om self supporting te zijn, hebt computer skills om onze online agenda te (leren) begrijpen en mee te werken, kunt (leren) met een pinapparaat om te gaan en nuchter en to the point. Je staat ingeschreven bij de KvK en hebt een BTW nummer, je hebt massage diploma’s en certificaten en een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (of voornemens om deze af te sluiten).

We zoeken iemand die minimaal beschikbaar is op maandagavond van 17.00 tot 21.00 uur en zich met regelmaat beschikbaar kan stellen voor diensten op:

  • vrijdag 16.00 tot 21.00 uur
  • zaterdag 10.00 tot 17.30 uur
  • zondag 10.00 tot 17.00 uur
  • zondag 17.00 tot 21.00 uur

Elke maand wordt er een rooster opgesteld waarop je voor beschikbare diensten kunt opgeven.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die één of meerdere van de volgende massages kunnen uitvoeren:

  • Ayurvedische massage
  • Bindweefselmassage
  • Voetreflexmassage (ontspannend)
  • Zwangerschapsmassage
  • Hotstone massage

Reageren?

Wil je meer informatie of solliciteren? Mail dan jouw gegevens, CV en de massages die je beheerst aan andrea@rebalans.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.