Uitgerust op vakantie en nu weer aan de slag? Probeer het vakantiegevoel wat langer vast te houden door wat vaker naar buiten te gaan of nog een plons in onze Noordzee te nemen… En wil je het relaxed gevoel niet kwijtraken? Maak dan gauw een afspraak bij ons voor een heerlijke behandeling. We hebben een leuke pakketaanbieding voor je dus mis hem niet…. 

Wij werken met een heel fijn team van professionele masseurs. Een massage kan een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl. Afvalstoffen worden sneller en beter afgevoerd en spieren kunnen bijvoorbeeld na inspanning sneller herstellen. Voor ontspanning is het zeker ook aan te raden een massage te nemen. Kom je regelmatig bij ons? Denk dan eens aan de aanschaf van een strippenkaart. Per massage ben je dan voordeliger uit en het is ook makkelijk om alvast de afspraken in te plannen zodat je altijd verzekerd bent van een plekje op een voor jou geschikt moment. Je kan de strippenkaart online bestellen of bij direct bij ons in de salon aanschaffen. 

GEZICHTSBEHANDELING 

Relax,

Neem je regelmatig een gezichtsbehandeling dan zal je zeker het verschil gaan zien en merken aan je huid. Door het diep reinigen van de huid blijft deze fris en krijg je een betere kleur. Peelings en maskers zorgen ervoor dat de huid verjongt en intens verzorgd wordt. Gezichtsmassage, naast dat het heerlijk is, kan bijdragen aan verjonging van de huid en de doorbloeding verbeteren.

De superluxe en huid verbeterende producten die wij in de salon gebruiken dragen bij aan het totale geheel. Maar, we kennen het probleem natuurlijk allemaal, de tijd vliegt voorbij en in plaats van tijd voor jezelf is het rennen en vliegen.
Vandaar dit mooie aanbod om er zeker van te zijn dat je momenten voor jezelf inbouwt. 

PAKKETAANBIEDING VOOR SCHOONHEIDS BEHANDELINGEN. 

September
1 x Sothys Hydra 3 A, 75 minuten. Deze super vochtinbrengende boost behandeling brengt het vochtgehalte op peil en geeft direct zichtbaar resultaat na één behandeling. Het resultaat is langere tijd zichtbaar. Tijdens de behandeling worden veel producten tegelijk gebruikt en ingemasseerd zodat de huid maximaal gevoed wordt. 

Oktober
1 x Puur Facial 60 minuten.
Een complete ontspannende gezichtsbehandeling inclusief epileren van de wenkbrauwen in september, uitgevoerd met producten van Sothys, Natuurgeist of Organic Boost. 

November
1 x Gezichtsbehandeling op maat, 75 minuten. Uitgevoerd met een mix van producten die op dat moment het beste aansluiten op de huidconditie. Het gebruik van etherische oliën versterkt de werking van de behandeling. 

December
1 x anti-age behandeling Sensipeel, 90 minuten. Deze behandeling richt zich op 100% op huidverbetering. Het is een perfecte anti-aging behandeling om de huid preventief gezond en stralend te houden. Een prachtige luxe behandeling om het jaar met af te sluiten.
Deze vier behandelingen kosten € 361,50 als je ze los boekt. Als je in september dit als pakket boekt krijg je 20% korting op de gehele prijs!! Ben je geïnteresseerd, stuur een mailtje naar info@rebalans.nl, wij maken het helemaal in orde voor je.