De zomer komt er weer aan en dat betekent zon en natuurlijk je ook beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Vanaf heden verkopen wij ook een mooie zonnelijn, genaamd Officina Naturae. Deze zonneproducten, afkomstig uit Italië, zijn echt hele mooie producten en zouden in ieder zijn verzorgingskastje moeten staan!

Wat zijn de belangrijke punten van deze zonnelijn?

  1. de producten zijn natuurlijk en biologisch gecertificeerd
  2. het hoofdbestanddeel, de biologische gel uit de bladeren van de Kweepeer, en ook toegevoegd vijgencactus, afkomstig uit Sicilië,bestaat uit super anti-oxidanten die een natuurlijke bescherming bieden voor de UVA en UVB straling. Aangevuld met de mineralen zink-oxyde en titaan- dioxyde,    zij zorgen voor een schrublaagje op de huid waardoor met name de UVA straling niet door de huid kan komen.
  3. de producten zijn parfum vrij! Je ruikt alleen de natuurlijke ingrediënten, bij de aftersun is dat vooral een lichte kokosgeur.
  4. daarnaast is deze zonnelijn ook duurzaam en goed voor zee, algen en koralen. ( laat geen laagje achter op het water).
  5. ook al smeer je met factor 50, de zonnecrème geeft GEEN witte laag!
  6. en het is ook geschikt voor veganisten.

En de prijzen zijn ook zeer netjes voor deze mooie producten. Wij hebben een kleine voorraad hiervan aangelegd, kom vooral even langs als je ze even wilt proberen, of wilt aanschaffen. Je kunt ook natuurlijk altijd even een mail sturen aan info@rebalans.nl of bellen met 070-2129549.

 

PS. Omdat het geven van behandelingen onze prioriteit hebben, zijn wij soms telefonisch moeilijk bereikbaar. Wij stellen daarom contact per mail erg op prijs. Wilt u ons toch graag even persoonlijk spreken, dan kunt u het beste bellen op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur. Spreek op overige tijden gerust een boodschap in, dan nemen wij contact met u op. Alvast hartelijk dank voor uw begrip.