Goedemiddag,

Zo blij worden wij van het feit dat we weer aan de slag mogen…

Wij hopen dan ook dat de laatste loodjes van de Coronacrises zijn aangebroken en dat andere beroepsgroepen ook gauw weer aan de slag mogen. En dat iedereen in goede gezondheid is en blijft natuurlijk…

Na de persconferentie van afgelopen dinsdag sloeg ons reserveringssysteem zo’n beetje op hol en was het af en toe lastig om nog een plekje te bemachtigen bij onze schoonheidsspecialistes en masseurs.

Wij hebben gezorgd voor extra capaciteit en op dit moment zijn er voor de komende tijd nog heerlijke behandelingen te reserveren. Als er vragen zijn aarzel niet om contact op te nemen. Soms komt er onverwacht een plekje vrij door een annulering en kan op korte termijn alsnog geboekt worden. 

Nieuw is de mogelijkheid om ook op woensdag (vanaf 17 maart) een massage te boeken. Onze masseur Esther is aanwezig van 10.00 uur tot 14.00 uur voor een heerlijke Relax en Firm Massage. 

Nu de zon weer gaat schijnen is goede huidverzorging (extra) belangrijk. Wij kunnen adviseren wat voor jou het beste product is en vergeet ook niet om zonnebrand te gebruiken (ook als de zon niet schijnt).
Wij hebben hiervoor hele fijne producten van het merk Naturgeist, deze zijn Organic en zijn vrij van schadelijke stoffen. Bij de aanschaf van drie producten of meer ontvang je 10% korting.

Tot gauw ziens bij ReBalans en een fijn weekend gewenst!

lieve groeten van Natasja en Andrea en het ReBalans team

Nieuwsbrief Maart 2021

Nieuwsbrief