Nieuwsbrief,

ALGEMENE INFORMATIE

Wij zijn heel blij dat we na de lockdown weer open mogen zijn (nu ook de avonden) en dat we gelukkig al veel mooie behandelingen en massages hebben mogen geven. Helaas hebben ook wij met ziekte en dus uitval te maken vanwege Corona. En daar is deze nieuwsbrief ook voor bedoeld. Mocht je afspraak door afwezigheid van een van de medewerkers niet door kunnen gaan dan nemen we uiteraard contact met je op.

In de salon hebben we natuurlijk ons voortdurende protocol gehandhaafd door met mondkapjes op te werken. regelmatig te luchten, oppervlaktes met alcohol te reinigen en medewerkers en klonten met klachten graag op een ander moment te mogen ontvangen.

UPGRADE SCHOONHEIDS­ BEHANDELINGEN

Natuurlijk zitten wij zeker niet stil als het aankomt op uitbreiding en verbeteringen van onze schoonheidsbehandelingen. Tijdens het geven van de facials, of dit nu een korte moor krachtige is van 30 minuten of de heerlijke longe behandeling van 90 minuten, werken wij met uitsluitend natuurlijke producten om de huid optimaal van goede werkstoffen te voorzien. Juist dankzij deze basis waar geen porobenen of minerale oliën worden gebruikt kan de huid terug naar de basis en herstellen van deze verslavende’ stoffen.

Waarom verslavend? Omdat de huid steeds weer een nieuwe dosis nodig heeft van deze stoffen om comfortabel aan te blijven voelen. Wij loten het talg intact door onze mooie producten te gebruiken, de huid kon zelf herstellen en deze wordt gevoed met ·voeding’. Omdat elke huid anders is gaan wij voortaan elke behandeling volledig op moot maken. Wij gaan hiervoor essentiële oliën inzetten die per huidtype aangepast kunnen worden. Zelfs je favoriete crèiroE? kon hiermee een extra toevoeging krijgen. Hoe dit werkt? Dot leggen we graag uit tijdens de behandeling.

ONTMOET ONZE NIEUWE MEDEWERKERS!

We vinden het heel fijn te kunnen mededelen dat wij zowel voor onze schoonheidsbehandelingen als voor de massages nieuwe medewerkers hebben kunnen aantrekken. Een aantal van jullie hebben waarschijnlijk al kennisgemaakt met Fox. Zij is vlok na de afloop van de lockdown begonnen en heeft al en aantal fijne massages mogen geven. Haar achtergrond als sportmasseur kan helpen bij het geven van de juiste massage voor jou en is dus meteen heel klachtgericht en probleemoplossend. Maar natuurlijk ook zeker ontspannend!

We blijven ons inzetten om uitzonderlijke schoonheidsbehandelingen en massages aan te bieden en zijn verheugd om onze nieuwste teamleden, Fox en Bossam, aan u voor te stellen. Met hun verschillende achtergronden en gespecialiseerde vaardigheden brengen ze een frisse kijk en uitgebreide diensten voor onze massages.

Fox, met haar expertise als sportmasseur, brengt een unieke benadering van massagetherapie. Ze richt zich op het aanpakken van specifieke klachten en zorgt tegelijkertijd voor een ontspannende ervaring voor onze klanten. Haar toewijding aan het oplossen van problemen zorgt ervoor dat elke massage is afgestemd op individuele behoeften, of het nu gaat om het verlichten van spanning of het bevorderen van herstel.

Daarnaast komt een man ons tot nu toe uit vrouwen bestaande team versterken. Zijn naam is Bossam en wij hebben hem kunnen overhalen om zijn weldadige en stevige massages bij ons te komen geven. Hiervoor heeft hij gewerkt bij salons in Leiden en Hilversum naar volle tevredenheid van de klanten daar. Hij gaat ook een nieuwe variëteit aan massages geven zoals bijvoorbeeld cupping. Nieuwe behandelingen worden zo spoedig mogelijk aan ons assortiment toegevoegd.

Heb je er vragen over dan horen we het graag. voor onze schoonheidsbehandelingen komt Chaimo ons team versterken. Vanuit haar persoonlijke ideeën is zij heel geïnteresseerd in het geven van de juiste behandeling als het op huidverzorging en massage aankomt.

Zij zal daarbij samen met jou daarin het beste naar boven halen om je huid te verwennen. Verder geeft zij massages. waxbehandelingen. manicure. cosmetische voetverzorging en -nieuw bij ReBalons – wimperlifting. Wil je een afspraak maken bij een van onze nieuwe medewerkers? Dan kan dat via de online agenda. per mail of telefonisch. Ze staan voor je klaar om je een prachtige behandeling of massage te geven.