We zitten allemaal al een tijdje thuis, sommige mensen kunnen thuis werken, anderen niet, maar al met al zitten we met z’n allen in hetzelfde schuitje; de lockdown.

De lockdown is na de persconferentie van gisteren verlengd tot 9 februari 2021. We ontkomen er helaas niet aan, we zijn tot die tijd dan ook gesloten. Daar balen niet alleen wij, maar jullie waarschijnlijk ook van! Wij zijn nu vooral bezig om allerhande klusjes bij ReBalans te verrichten om dadelijk weer helemaal op en top aan de slag te kunnen gaan. 

Wellicht kun je ons helpen, dat kan op de volgende manier:

1. Je afspraak omboeken of nieuwe afspraak maken

Heb je in januari een afspraak bij ons gepland staan? Je kan deze zelf annuleren en direct een nieuwe afspraak inboeken in februari, of maak alvast een afspraak. Zo ben je verzekerd van een afspraak op een tijd die jou uitkomt! (P.s. Je kunt bij het boeken alvast betalen, zo help je ons ook enorm)

2. Steun ons en koop cadeaubonnen en/of producten

Wil je ons financieel steunen? Dat kan door het kopen van producten en/of cadeaubonnen! Deze zijn makkelijk aan te schaffen via de website, producten kunnen we langsbrengen als je jouw adres bij de aanschaf vermeld. Wij bezorgen in Den Haag en omstreken en corona proof!

3. Schrijf een review

Wij zijn actief op meerdere social media kanalen waar je een review achter kunt laten, zo kun je ons ook helpen als je wat minder te besteden hebt. Juist nu een gewaardeerd gebaar! Je kunt een review achter laten op:

Winterarrangement

Voor de maanden februari en maart hebben wij het volgende heerlijke winterarrangement voor je samengesteld als we weer open gaan.

Even de donkere dagen verdrijven….

Deze behandeling bestaat uit een Ko-Bi-Do gezichtsmassage en een rug/nek/schoudermassage en duurt maar liefst 75 minuten in totaal. Ko-Bi-Do is een bindweefselmassage die de huid een krachtige boost geeft. Wij zijn er trots op dat we bij ReBalans deze exclusieve Japanse gezichtsmassage kunnen aanbieden. En natuurlijk een onmisbare rug, nek en schoudermassage voor alle mensen die zo hard thuis aan het werk zijn. 

Normaal gesproken kost deze samengestelde behandeling € 89,=, nu kun je hiervan komen genieten voor € 85,=