Sinds kort bij je bij ReBalans sparen met De Hofpas, dé pas voor regio Den Haag.

 

Wat is De Hofpas?

Spaar voor kortingen en profiteer van aanbiedingen bij ruim 600 aangesloten lokale bedrijven, instellingen en activiteiten. Hierdoor ben je voordeliger uit en draag je bij aan het levendig houden van onze winkelstraten.

Het partneraanbod is zeer divers. Van winkels, restaurants, opticiens, sauna’s en kappers tot wijngaarden, goochelaars en zelfs energetische behandelaars. En uiteraard de leukste evenementen, zoals het Milan Festival, de CPC, Den Haag Outdoor, Kingsdag en Live on the Beach. Eigenlijk is het teveel om te benoemen. Kijk hier voor het totale aanbod en abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de Hofpas.

Liever lokaal

De Hofpas wil een beetje meer geluk brengen bij de inwoners van regio Den Haag. Levendige winkelstraten houden de buurt gezellig en bevorderen het onderlinge contact. Met De Hofpas wordt lokaal winkelen en erop uitgaan nog aantrekkelijker. Ga op ontdekkingsreis en vind pareltjes op onverwachte plekken en bezoek de tofste events!

ReBalans & De Hofpas

Bij ReBalans kan je sparen met de Hofpas. Bij je aankopen aan diensten en producten in onze praktijk krijg je 5% van het bedrag in spaarpunten. Spaarpunten zijn bij ons weer in te leveren om behandelingen te ondergaan, producten te kopen of korting te krijgen!