Vanaf oktober krijgen wij er een 100 % natuurlijke productlijn bij!

Dit willen wij met jou vieren en daarom organiseren wij een Mini Treats Day. Geschikt voor de dames en heren!

Zo kan je kennismaken met onze nieuwe producten en voordelig korte behandelingen ondergaan. Op deze dag kan je ook profiteren van kortingen op onze producten, dus schrijf je snel in en wij leggen je in de watten, zodat je de werkweek weer fris kunt beginnen.

Over onze nieuwe productlijn Naturgeist:
Ons nieuwe merk is erg breed, zo kunnen wij voor elk huidtype en huidprobleem een behandelplan opstellen. Naturgeist is 100% natuurlijk. De werkstoffen zijn biologisch en vrij van chemische conserveringsmiddelen, minerale oliën en PEG’s (synthetisch ingrediënt en werkt als emulgator). De producten zijn ook te gebruiken voor veganisten, omdat er geen dierlijke grondstoffen in zitten en de producten zijn natuurlijk dierproefvrij.

Op deze dag zijn alle behandelingen slechts 15 euro voor 20 minuten verwennerij! Binnenkort meer over welke behandelingen die zijn en hoe je je kunt inschrijven hiervoor.

Lees verder op facebook voor leuke weetjes, mee te stemmen over welke soort massage er gaat komen en wat we allemaal gaan doen en wat je kunt verwachten over het evenement!