Het Haags Dierencentrum. Een begrip in de regio Haaglanden.

Voor mij heeft het Haags Dierencentrum een warm plekje in mijn hart.

mormel

Heb ooit in 2011 een schuchtere kat genaamd Mormel gekocht bij het Haags Dierencentrum. Deze heeft de eerste week geen vin verroerd en is niet onder de bank vandaag gekomen, in ieder geval niet als ik thuis was. In de  die eerste periode was hij het spreekwoordelijke katje wat je niet zonder handschoenen kon aanpakken. Na verloop van tijd, en vooral na mijn verhuizing naar mijn huidige adres, trok hij bij. Van schuchter, blazend en soms krabbend (echt een humeurtje hoor!) kater werd hij socialer en aanhankelijker.

 

Een half jaar later volgens mij, nadat mijn vriend bij mij introk, kochten we samen een kitten, genaamd Lief.

liefDit bolletje schattigheid veroverde niet alleen onze harten maar vooral die van Mormel. Mocht hij hiervoor nog weleens eenzaam ronddolen en mauwend aandacht vragen om helemaal niets (wat hij nog steeds doet overigens, maar zoveel minder klagerig), nu had hij Lief. Lief die hem adoreert, met hem speelt, met hem vecht als één van de twee een humeur heeft en die hem de aandacht geeft die hij nodig heeft. Dat kleine bolletje haar is omgetoverd tot een ranke dame met een eigen willetje, maar nog steeds is het bij die twee absolute liefde.

 

Als ik die twee samen zie, denk ik aan al die lieve katten, poezen en honden die nog smachtend zitten te wachten op een baasje. Soms kort, soms lang. Het Haags Dierencentrum is er voor hen, en verzorgt hen met volle overtuiging. Ik heb respect voor de dames en heren die er werken en zorgen voor deze dieren.

Vandaar dat we besloten hebben om met ReBalans Massage en met mijn compagnon van BeautyDenHaag vier cadeaubonnen aan te bieden bij de benefietavond van het Haags Dierencentrum op zaterdag 14 juni aanstaande !

De vier giftboxen bestaan uit een cadeaubon voor een Relax/Firm Massage van 60 minuten t.w.v. 55 euro, een mini-make-over visagie sessie t.w.v. 35 euro en wat kleine extraatjes.