Op zaterdag 9 februari tussen 10.00 en 14.00 uur zijn wij alleen geopend voor genodigden, voor ouders van ZEMB/EMB/ZEVMB kinderen en jong volwassenen.

Wie is en wat doet 2CU?

Stichting Complex Care United (2CU “to see you”) vraagt aandacht voor mensen met Zeer Ernstige Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB).
Door deze groep onder de aandacht te brengen wil de stichting de kwaliteit van leven thuis of in het ziekenhuis, in een instelling of een initiatief en de bijbehorende zorgverlening, verbeteren en waarborgen. Dit kan onder andere door het aanmoedigen en ondersteunen van onderzoek en innovatie en het delen van kennis. Daarnaast biedt de Stichting ondersteuning aan ZEVMB en hun gezin.
2CU kijkt naar het individu en zijn of haar directe omgeving. De Stichting beperkt zich niet tot de onderliggende oorzaak van ZEVMB en daarin is zij uniek, net zoals elke ZEVMB-er dat is!

Waarom deze dag?

Andrea, eigenaar van ReBalans, is zelf trotse ouder van Tygo en hij is ZEMB door een witte stofziekte. Door deze ontspannende ochtend/middag voor ouders met kinderen en jong volwassenen te organiseren, draagt zij haar steentje bij aan de bekendheid van de stichting maar vooral wil zij andere ouders een hart onder de riem steken.

Even tijd voor jezelf en misschien bijkletsen met andere ouders voor en/of na je massage. Koffie en thee met wat lekkers is beschikbaar en we hebben een heerlijke ruime wachtruimte (alles op de begane grond en rolstoeltoegankelijk, mocht je je kind mee willen nemen. Andrea is die dag aanwezig en kan zeker even opletten, want zij geeft geen massages die dag).

Boeken?

Je kunt via deze link boeken als je ouder van EMB/ZEMB/ZEVMB kindje bent.

Doneren?

Donaties aan 2CU zijn van harte welkom! Dit kan via onderstaande button

2CU