Vandaag onder de aandacht : de Age-Bye line!

Botox kent iedereen wel, maar daarvoor moet je het laten injecteren, en dat wil echt niet iedereen en is niet echt raadzaam als je een gezonde huid wilt behouden. Wil je liever rimpels op een natuurlijke manier aanpakken? Denk dan eens aan onze Age-Bye line.

De Age-Bye producten pakken rimpels aan en vertragen de huidveroudering.

Wij bieden de mooie en ontspannende Sensipeel Skin behandeling aan, waar deze (en nog veel meer) mooie producten aan bod komen.

Schaf deze producten aan voor thuis en je kunt het effect verlengen!

De Age-Bye roller – ingrediënten & werking

* Bevat 20% Argireline, een aminozuur die de rimpel glad maakt en nieuwe rimpelvorming vertraagd doordat het spieren ontspant. Hierdoor wordt de rimpel minder diep en en wordt nieuwe rimpelvorming uitgesteld. 

Behalve dat het anti-ageing werkt, verbetert argireline ook de stevigheid en de teint van de huid en pakt het ook donkere kringen onder de ogen aan.

* Q10 is een lichaamseigen stof, maar naarmate we ouder worden neemt deze stof helaas af. Q10 zorgt voor de opbouw van de huid en zorgt onder andere dat collageen niet wordt afgebroken. Collageen zorgt voor de stevigheid van de huid.

* Hyaluronzuur is een echte vochtbinder en houdt het vocht vast in de huid. Hyaluronzuur is een natuurlijke opvuller voor fijne lijntjes en rimpels.

 

Hoe te gebruiken:

Na het reinigen van het gezicht, hals en decolleté breng je het serum aan met de Age-Bye roller.

€ 26,75 (10 ml)

 

Age-Bye 24 uur crème – ingrediënten & werking 

* De 5 % Argireline ontspant de spiertjes en verstevigd de huid,  pakt donkere kringen onder de ogen aan.

* Vitamine E werkt als een antioxidant; het kan de schadelijke invloeden van vrije radicalen neutraliseren.  Een mooie eigenschap,  want vrije radicalen zorgen ondermeer voor een versnelde veroudering van onze huid.  Vitamine E beschermt dus onze huid!

* Hyaluronzuur, voor het vasthouden van vocht in onze huid, een natuurlijke opvuller voor fijne lijntjes en rimpels.

*Amandel olie waar Vitamine A in zit, dit gaat huidveroudering tegen.

 

Hoe te gebruiken:

Na het serum breng je de dagverzorging aan van de Age-Bye lijn.  Het is een 24 uurs crème, dat betekent voor dag en nacht,  handig in 1 flacon!

€ 45,75 (50 ml)

 

Vanaf maandag 18 mei aanstaande mag de naam Bot-X niet meer gebruikt worden vanwege patentrecht van een bedrijf uit USA. Vandaar de naamswijziging naar Age-Bye. De producten zijn nog steeds exact hetzelfde van opzet en inhoud.