Deze behandeling bestaat uit:

Nagels knippen en/of vijlen, nagelriemen verzorgen en korte handmassage met verzorgende crème en lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat.

€ 44,50 

Wij werken met Zoya nagellak.

Zoya nagellak staat bekend als de ‘BIG10 Free’: géén tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehyde hars, parabenen, TPHP, xyleen, ethyl tosylamide, dibutylftalaat en loodvrij.

De focus van Zoya is gericht op gezondheid en welbevinden. Alle (kleuren) nagellak van Zoya zijn veganistisch en dierproefvrij en ‘breathable’, dat wil zeggen dat de nagellak luchtdoorlatend is – in tegenstelling tot gewone nagellak op cellulose basis – en wordt de nagel onder de lak niet vochtig. Hierdoor kan de verzorging van bijvoorbeeld een kalknagel gewoon doorgaan.

Zoya nagellak blijft ongeveer 3 tot 5 dagen goed zitten.

TIP: Zorg ervoor dat je niet vlak na het lakken een warme douche neemt, de afwas gaat doen of je nagels gebruikt als ‘gereedschap’ om een blikje open te maken of iets los te peuteren. Gegarandeerd dat door deze activiteiten je nagel beschadigd wordt. Wacht minimaal 8 uur, dan heeft de nagellak de tijd om goed uit te harden.