Huidverbeterende peelings

Alle huidtypes kunnen over het algemeen wel een eens wat diepgaande behandeling ondergaan, los van de gebruikelijke gezichtsbehandelingen die je wellicht bij de schoonheidsspecialiste krijgt. Onze huid kan te maken krijgen met vervuiling, opbouw van storende huidlagen, stress en veroudering. Kleine littekens, rode vlekjes of pigmentvlekjes kunnen de huid ontsieren. Met verschillende peelings zijn deze problemen heel goed aan te pakken.

DEZE HERFST EN WINTERACTIE LOOPT TOT 31 DECEMBER 2023 EN BIEDT NU DE GELEGENHEID OM VOOR EEN GEREDUCEERD TARIEF IN KUURVERBAND VERSCHILLENDE PEELINGS TE KRIJGEN.

HEB JE VOORAL LAST VAN PIGMENTVLEKJES EN EEN DROGE HUID? KIES DAN VOOR DE BEHANDELING: PIGMENTATION MANAGEMENT

6 X BEHANDELING VAN 75 MINUTEN (WEKELIJKS):

€ 630,=

PROEFBEHANDELING 1X € 110,=

HEB JE VOORAL LAST VAN LITTEKENS, DOFFE HUID, KLEINE VLEKJES EN VEROUDERING / KLEINE LIJNTJES? KIES DAN VOOR DE BEHANDELING BIO-PEELING

3 X BEHANDELING VAN 60 MINUTEN (TWEE-WEKELIJKS)

PRIJS: € 225,=

PROEFBEHANDELING 1X € 80,=

HEB JE VOORAL LAST VAN EEN DOFFE HUID MET FIJNE LIJNTJES, KIES DAN VOOR EEN AC PRO PEEL OF GLYSALAC PEELING (AFHANDELIJK VAN JE LEEFTIJD).

3 X BEHANDELINGEN VAN 45 MINTUEN

PRIJS: € 200,=

PROEFBEHANDELING: € 69,50

De voordelen van 100% natuurlijke huidverzorging

Onze producten zijn natuurlijk en biologisch, dat wil zeggen dat bij de productie vooral natuurlijke grondstoffen worden gebruikt en geen chemische conserveringsmiddelen, minerale oliёn en PEG’s. Daarnaast zijn onze producten dierproefvrij en zijn veel producten geschikt voor gebruik door veganisten. 

De producten zijn zacht voor je huid en werken goed op diverse vlakken, waaronder anti-age en een gevoelige huid. Meerdere studies hebben bewezen dat natuurlijke producten uiterst effectief werken, ook zonder toevoeging van allerlei chemische en synthetische stoffen. De producten ondergaan altijd diverse werkzaamheids- en verdraagzaamheidstesten voordat ze beschikbaar komen op de markt.