kopen of gekregen?

Cadeaubon

ReBalans

Cadeaubonnen

Zoek jij een lekker ontspannend en orgineel cadeau? Voor mensen die het nodig hebben om eens lekker te ontspannen met een massage, die broodnodig een pedicure behandeling hebben of een verzorgende gezichtsbehandeling?

Schaf dan nu een cadeaubon aan bij ons! Dit kan in drie simpele stappen:

  1. Kies het gewenste bedrag (€ 20, € 30, € 50, € 70 of € 100)
  2. Betaal en ontvang de cadeaucode per e-mail direct in jouw inbox
  3. Geef deze code aan diegene die je het cadeau wilt doen

Daarna kan diegene die de code heeft ontvangen op twee manieren zijn/haar cadeau inwisselen:

  1. Direct bij het online boeken de code inwisselen
  2. Bij de afspraak de code aan de balie afgeven (als je een hoger bedrag hebt staan op je cadeaubon dan de behandeling kost, geven wij geen geld terug, maar krijg je een herziene cadeaubon van ons)

Natuurlijk is het ook mogelijk een fysieke cadeaubon te krijgen, deze koop je aan de balie of kan verzonden worden tegen € 2,50 verzend/portokosten. Bel of mail ons voor de mogelijkheden, 070-212 95 49, 06-14 58 83 68 of info@rebalans.nl

Ideaal voor verjaardagen, Kerst of andere feestelijke dagen!

Bongo voucher

Bij onze praktijk kun je verschillende Bongo cadeaubonnen inleveren. De bonnen die wij accepteren zijn:

  • Bongo voucher t.w.v. € 29,90 –  keuze uit een 25 minuten verwenmoment; stoelmassage, manicure of gezichtsmassage 
  • Bongo voucher t.w.v. € 34,90 – massage van 30 minuten.
  • Bongo voucher t.w.v. € 49,90 – massage van 40 minuten.
  • Bongo voucher t.w.v. € 79,90 – duo massage van 35 minuten.

De benamingen van alle vouchers verschillen nogal en kunnen zijn Verwenmoment, Happy Birthday, Wellness voor twee, Wellness voor hem, Favourites for Her/Him, Relax, Verwennerij voor haar, Relaxen met twee. Dit verandert met regelmaat, belangrijkste is het bedrag op voucher. 

Wij accepteren de Bongo bon ook als betaalmiddel, mits je een behandeling kiest die € 10-15 bijbetaling behoeft (als voorbeeld, met de bon Relax moment kan je ook een Relax & Firm massage boeken met bijbetaling van € 12,60).

Voor vragen en/of informatie over het maken van je afspraak mail dan naar info@rebalans.nl of bel met 070-212.95.49

Voor vragen en/of informatie over het inwisselen van de Bongo, geldigheidsduur, verlenging etcetera ga dan s.v.p. naar https://www.bongo.nl/neem-contact-op of bel 010-288.05.50 (tussen 9-18u van maandag tot vrijdag en zaterdag tussen 10-16u).

 

Mantelzorg kortingspas

Met de Kortingspas profiteert u van aantrekkelijke kortingen en vrijkaarten voor cultuur, winkels, sport & wellness en horeca. Alle aanbieders werken belangeloos mee, omdat ook zij uw inzet waarderen. 

https://www.denhaagmantelzorg.nl/kortingen-met-uw-pas

 Wij accepteren de kortingspas voor vrijwilligers en mantelzorgers uit Den Haag, met deze pas krijg je 15% korting op ons volledige assortiment aan behandelingen. Niet geldig voor producten, strippenkaarten of acties/aanbiedingen.

 

Massagebon.nl

Wij accepteren de massagebon van https://www.massagebon.nl/

Je kunt de bon bij ons inwisselen door het e-ticket mee te brengen bij je afspraak. Graag  vooraf bij je boeking vermelden via ‘aanvullende informatie’ dat je een massagebon.nl meebrengt en voor welke bedrag.

Je kunt de bon inleveren voor alle behandelingen die wij bieden. Wij geven geen geld terug als de waarde van de massagebon.nl hoger is dan de behandeling die je kiest. Je ontvangt een waardebon welke je bij ons weer kunt inleveren voor een volgende afspraak.

 

reviews

Wat anderen vinden

“ReBalans is een rustgevende, schone en ontspannende plek voor heerlijke massages. Wij reizen er specifiek heen voor de duomassages, waarbij je heerlijk samen gemasseerd wordt, door altijd prettige masseuses. Alles moet altijd kloppen bij een massagepraktijk om écht te kunnen ontspannen en dat is zeker het geval bij ReBalans.

Ik heb zo genoten van mijn Relax & Firm Massage & Puur Beauty gezichtsbehandeling arrangement. Ik voelde als nieuw daarna. Ik was in goede handen verzorgd in een rustige sfeer.
– Yasmin

Na een behandeling bij ReBalans kom ik altijd helemaal relaxed thuis. Erg vriendelijk, kundige dames, goede behandelingen. Zeer de moeite waard om eens langs te gaan! Een goede professionele salon!

Fijne en professionele behandeling gehad bij een heel prettig persoon tegen een redelijke prijs. Mooie en hygiënische salon, waar meerdere soorten behandelingen worden uitgevoerd.

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Moment