Sensipeel Skin, een liftende bio-peeling behandeling voor het gezicht

Deze behandeling richt zich op huidverbetering. Het is een echte aanrader voor mensen met een onrustige huid. Tevens is het een perfecte anti-aging behandeling om de huid preventief gezond en stralend te houden. Door regelmatig een peeling te doen zal de celvernieuwing sneller gaan werken. Dit zorgt voor een jongere en stralendere huid.

 

Leuk om te weten:

De werkzame stof in de Bot-X lijn is argireline. Dit ontspant de spieren onder de rimpels en daarmee op de lange termijn verminderd het de diepte van de rimpels.

Sensipeel van Organic Boost is een biologische peeling met fijne scrub van rozenbottelzaden, wilgenbast extract, natuurlijke salicylzuur, kurkuma, grapefruit extract en vitamine E, gecombineerd met de 35 kruiden olie. Door middel van een stevige massage wordt de peeling in de huid gemasseerd, worden de afvalstoffen afgevoerd en de doorbloeding gestimuleerd en dringen de werkstoffen diep door in de huid. Vervolgens worden er een liftend of reinigend – afhankelijk van jouw huidtype – peel-off masker aangebracht, daarna het Bot-X serum, gemasseerd met de Bot-X massagecrème masker en sluiten we af met een bij jouw huidtype passende oogcrème en afsluitend de Bot-X 24 uurscrème.

€ 90 – 90 min

€ 109 – 90 min (inclusief de Bot-X roller t.w.v. € 26,75 cadeau)

Open chat
Hulp nodig?
Hoi, kunnen we je helpen?
Powered by
%d bloggers liken dit: