Praktijkruimte te huur

 

Bij ReBalans is een mooie behandel/coachingsruimte aanwezig die te huur is voor een vaste huurder.  Op dit moment is de kamer door ons ingericht als duo massage kamer. 

Onze voorkeur gaat uit naar een ondernemer die een dienst aanbiedt die een aanvulling zijn op de diensten die geboden door ReBalans. De filosofie bij ReBalans is natuurlijk, gezond, bewegen, goed eten, vooral goed voor jezelf zorgen. Wij werken met natuurlijke producten voor de huidverzorging en massages en streven ernaar alles zoveel mogelijk ecologisch en duurzaam te doen. In ons pand is per januari een mooie en lichte ruimte te huur tegen een aantrekkelijke prijs. Wij zoeken graag aansluiting met iemand die ook de voordelen van kruisbestuiving van onze disciplines ziet.

Ben je bijvoorbeeld (startende) voedingsdeskundige of diëtist, haptonoom, coach of een andere discipline die past bij onze filosofie? En werk je bijvoorbeeld op orthomoleculaire, natuurgeneeskundige of soortgelijke wijze om je cliënt te ondersteunen naar een gezondere en ontspannere levensstijl? En zoek je naar een ontspannen en kalme werkplek met gelijkgestemden? Of zoek je misschien wel een samenwerking met ons? Dan is dit aanbod wat voor jou!

Praktische informatie

De huur is € 495 inclusief servicekosten (geen BTW) per maand. De ruimte is beschikbaar vanaf januari 2019. Bij de huur zit inbegrepen gebruik van de ruime wachtruimte, gebruik koffie en thee, toiletten, keuken, WiFi en inclusief gas, water en licht en schoonmaak. Daarbij is bestaat de mogelijkheid om incidenteel workshops te geven in het pand.  De kamer wordt gestoffeerd en gemeubileerd te huur aangeboden. Het is mogelijk je eigen smaak toe te passen aan de kamer. En mocht je interesse hebben, is deelname aan de online agenda, vermelding op de website en verdere samenwerking bespreekbaar. 

Neem contact op met Andrea de Vries via andrea@rebalans.nl of je belt met 06-12744449 op di/do/vr voor meer informatie.