professionele en cosmetische voetverzorging

Pedicure

Pedicure

Professionele pedicure

Deze behandeling bestaat uit: Knippen, frezen, polijsten en intensieve verzorging van uw nagels en nagelriemen en verwijderen van overtollig eelt en afsluitend wordt een verzorgende crème van Naturgeist aangebracht. Bij de 45 minuten behandeling worden likdoorns, kloof/kloven en probleemnagels zoals ingroeiende teennagels behandeld.

€ 34,95 – 30 min

€ 44,95 – 45 min

%

FAVORIET

Pedicure met lakken

Deze behandeling bestaat uit: Knippen, frezen, polijsten en intensieve verzorging van uw nagels en nagelriemen en verwijderen van overtollig eelt en verzorgende crème en lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat.

€ 49,50 – 50 min

Pedicure SPA

Deze behandeling bestaat uit: Knippen, frezen, polijsten en intensieve verzorging van uw nagels en nagelriemen en verwijderen van overtollig eelt met voetbad met scrub,  verzorgende crème, voetmasker en ontspannende voet- en onderbeenmassage.

Weldaad voor de voeten!

€ 62,50 – 60 min

Pedicure SPA met lakken

Deze behandeling bestaat uit: Knippen, frezen, polijsten en intensieve verzorging van uw nagels en nagelriemen en verwijderen van overtollig eelt met voetbad met scrub,  verzorgende crème, ontspannende voet- en onderbeenmassage met voetbad met scrub, verzorgende crème, voetmasker,  uitgebreide ontspannende voet- en onderbeenmassage en nagels lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat.

€ 72,50 – 75 min

Cosmetische voetverzorging

Cosmetische voetverzorging

Cosmetische voetverzorging met voetbad en nagels knippen/vijlen, nagelriemen verzorgen, lichte eelt verwijderen en korte massage met verzorgende crème van Naturgeist.

€ 29,50 – 30 min

Cosmetische voetverzorging met lakken

Cosmetische voetverzorging met voetbad, nagels knippen/vijlen, nagelriemen verzorgen, lichte eelt verwijderen en korte massage met verzorgende crème van Naturgeist en lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat.

€ 44,50 – 50 min

Cosmetische voetverzorging SPA

Deze cosmetische voetbehandeling bestaat uit: Voetbad met scrub, nagels knippen/vijlen, nagelriemen, lichte eelt verwijderen, verzorgende crème, voetmasker en ontspannende voet- en onderbeenmassage.

Weldaad voor de voeten!

€ 59,50 – 60 min

%

FAVORIET

Cosmetische voetverzorging SPA met lakken

Deze cosmetische voetbehandeling bestaat uit: Voetbad met scrub, nagels knippen/vijlen, nagelriemen, lichte eelt verwijderen, verzorgende crème, voetmasker, uitgebreide ontspannende voet- en onderbeenmassage en nagels lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat.

€ 67,50 – 75 min

Waarom

Keuze uit pedicure of voetverzorging?

De pedicure is specialist in het verzorgen van de voeten van mensen. Soms moeten je voeten verzorgd worden vanwege een medische noodzaak zoals diabetes, maar je kunt ook je voeten mooier te laten maken bij een pedicure zodat je met verzorgde voeten jouw favoriete slippers aan kunt trekken.

Wij bieden professionele en cosmetische pedicure behandelingen aan. 

Pedicure behandeling

Bij voetklachten zoals kalknagels, voetschimmel, likdoorns, ingegroeide teennagels, scheurende nagels en overmatig eeltvorming adviseren wij je een professionele pedicure behandeling te boeken. Onze pedicure helpt je van deze klachten af met persoonlijk advies over de juiste voetverzorgingsproducten, zelfzorgmiddelen en antidrukmiddelen. Daarbij weet ze ook of je beter doorverwezen kunt worden naar een podoloog of arts.

Geen van onze pedicure behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering.

Cosmetische voetverzorging

Bij vermoeide voeten, het mooier maken van je voeten voor de zomer en gewoon even lekker ontspannen, adviseren wij je een cosmetische voetverzorging te boeken. Deze behandeling is een weldaad voor de voeten en even tijd voor jezelf! Bij probleemvoeten is deze behandeling niet geschikt. 

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Moment