Pedicure

 

De pedicure is specialist in het verzorgen van de voeten van mensen. Soms moeten je voeten verzorgd worden vanwege een medische noodzaak zoals diabetes, maar je kunt ook je voeten mooier te laten maken bij een pedicure zodat je met verzorgde voeten jouw favoriete slippers aan kunt trekken.

Wij bieden professionele en cosmetische pedicure behandelingen aan. 

Bij voetklachten zoals kalknagels, voetschimmel, likdoorns, ingegroeide teennagels, scheurende nagels en eelt adviseren wij je een professionele pedicure behandeling te boeken. Onze pedicure helpt je van deze klachten af met persoonlijk advies over de juiste voetverzorgingsproducten, zelfzorgmiddelen en antidrukmiddelen. Daarbij weet ze ook of je beter doorverwezen kunt worden naar een podoloog of arts.

Geen van onze pedicure behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering.

De pedicure en pedicure SPA behandelingen zijn cosmetische voetbehandelingen en zijn niet persé geschikt om voetklachten te verhelpen, dit gaat altijd in overleg met diegene die de behandeling geeft.  Twijfel je of heb je vragen? Mail of bel ons gerust voor advies. 

Professionele pedicure
Inhoud

Deze behandeling bestaat uit:
Knippen, frezen, polijsten met nattechniek en verzorgen van uw nagels en nagelriemen, verwijderen eelt en afsluitend wordt een verzorgende voetcrème van Naturgeist aangebracht.

Kosten

Duur 30 minuten, kosten € 29,50

PROFESSIONELE PEDICURE

Professionele Pedicure +
Inhoud

Deze behandeling bestaat uit:
Knippen, frezen, polijsten met nattechniek en verzorgen van uw nagels en nagelriemen en verwijderen van overtollig eelt, likdoorns, kloof/kloven, behandelen van probleemnagels zoals ingroeiende teennagels en afsluitend wordt een verzorgende crème van Naturgeist aangebracht.

Kosten

Duur 45 minuten, kosten € 39,50

PROFESSIONELE PEDICURE +

Fijne en professionele behandeling gehad bij een heel prettig persoon tegen een redelijke prijs. Mooie en hygiënische salon, waar meerdere soorten behandelingen worden uitgevoerd. Francesca

Behandeling geweldig! goed advies gekregen, en kom binnenkort terug voor gezichtsbehandeling, TOP! Maria van Musscher

Benieuwd naar meer reviews? Of zelf een review achterlaten?

Pedicure SPA

 

Een pedicure SPA bij ons is optimaal genieten! Je voeten worden lekker in de watten gelegd, je kunt naast de uitgebreide SPA behandeling ook kiezen voor lakken voor nagels om je voeten zo op en top mooi te maken en te verzorgen.

Wij gebruiken de heerlijke producten van Naturgeist voor het scrubben en verzorgen van de voeten gedurende deze behandeling.

 

Pedicure met lakken
Inhoud

Deze cosmetische voetbehandeling bestaat uit:

Knippen, polijsten en verzorgen van uw nagels en nagelriemen, verwijderen eelt, verzorgende voetcrème van Naturgeist en nagels lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat. 

Kosten

Duur 45 minuten, kosten € 43,50

PEDICURE MET LAKKEN

Pedicure SPA
Inhoud

Deze cosmetische voetbehandeling bestaat uit:

Voetbad met scrub, nagels knippen/vijlen, nagelriemen, eelt verwijderen, verzorgende crème, ontspannende voet- en onderbeenmassage

Kosten
Duur 60 minuten, kosten € 55

PEDICURE SPA

Pedicure SPA met lakken
Inhoud

Deze cosmetische voetbehandeling bestaat uit:

Voetbad met scrub, nagels knippen/vijlen, nagelriemen, eelt verwijderen, verzorgende crème, uitgebreide ontspannende voet- en onderbeenmassage  en nagels lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat

Kosten
Duur 75 minuten, kosten € 65

PEDICURE SPA MET LAKKEN