Relax & Firm massage

 

Meeste mensen bezoeken een masseur met een bepaald doel. Dit doel is per persoon verschillend. De ene wil graag een ontspannende massage, om tot rust te komen en zich mentaal en fysiek weer op te laden. De ander wil graag een stevige, spierklacht gerichte massage waarbij de spieren meer uitgedaagd worden en de spanning in het lichaam word aangepakt.

Dit kan ook per bezoek verschillen! Beiden zijn mogelijk binnen de praktijk. Voorafgaand aan de behandeling vragen we dan ook welke soort jouw voorkeur heeft op dat moment.

Wij werken uitsluitend met 100% biologische, natuurlijke sheabutter. Deze butter hydrateert en heelt je huid, wordt snel opgenomen door je huid, is niet plakkerig en geeft een zijdezacht gevoel!

 

Waar staat de naam Relax & Firm massage voor?

Bij de Relax massage gebruiken we technieken die vergelijkbaar zijn met onder andere een ontspanningsmassage, Zweedse massage, holistische massage, Ayurvedische massage, Lomi Lomi massage en zwangerschapsmassage. Bij deze massage hebben we als doel lichaam en geest te ontspannen.

Bij de Firm massage gebruiken we technieken die vergelijkbaar zijn met onder andere klassieke massage, sportmassage, bindweefselmassage, triggerpoint massage en Shiatsu massage. Bij deze massage hebben we als doel pijn en spierklachten te verlichten.

Een massage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Bij een gehele massage herstelt de bloedcirculatie zich en krijgt de huid meer doorbloeding. Veel klachten door oververmoeidheid, stress, verkeerde zit-, loop- of staan houding wordt voorkomen en/of opgeheven.

Voordelen van massage op een rij:

 

> vermindering van stress en spierspanning in het lichaam

> versterkend voor de innerlijke en fysieke mens

> spierpijn en veel klachten door oververmoeidheid, stress of een verkeerde zit- en stahouding verdwijnen snel en blijven langer weg

> het geeft nieuwe energie en zorgt voor een prettig gevoel in het algemeen

 

Duur 30 min, kosten € 34,50

Duur 45 min, kosten € 52,50

Duur 60 min, kosten € 62,50

Duur 90 min, kosten € 88,50