Massages

Wij bieden verschillende soorten massages binnen onze praktijk.
Om een keuze te maken uit welke soort massage bij jou past, kan je hier lezen welke vormen van massage bij ons gegeven worden en wat voor voordelen ze bieden. 

Relax& Firm massage

Meeste mensen bezoeken een masseur met een bepaald doel. Dit doel is per persoon verschillend. De ene wil graag een ontspannende massage, om tot rust te komen en zich mentaal en fysiek weer op te laden. De ander wil graag een stevige, spierklacht gerichte massage waarbij de spieren meer uitgedaagd worden en de spanning in het lichaam word aangepakt.

Dit kan ook per bezoek verschillen! Beiden zijn mogelijk binnen de praktijk. Voorafgaand aan de behandeling vragen we dan ook welke soort jouw voorkeur heeft op dat moment.

Wij werken uitsluitend met 100% biologische, natuurlijke sheabutter. Deze butter hydrateert en heelt je huid, wordt snel opgenomen door je huid, is niet plakkerig en geeft een zijdezacht gevoel!

Lees verder en boek →

 

 

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage. De ayurvedische massage combineert massage technieken met het stimuleren van de marma punten (drukpunten uit de ayurveda).

Lees verder en boek →

 

Bindweefselmassage

bindweefselmassageBindweefselmassage, ook wel bekend als deep tissue massage, helpt bij het oplossen van terugkerende spanningen in het lichaam. Waar een klassieke massage vooral verlichting en ontspanning geeft, zorgt een bindweefselmassage voor een structurele oplossing van (terugkerende) spanningen in het lichaam.

 

 

Lees verder en boek →
Duo massage

Een Duo massage is een massage die gelijktijdig wordt gegeven in een aparte kamer met twee massage tafels. Hierbij geniet je samen van een ontspannende massage in onze mooie praktijk.

Deze massage is gebaseerd op de Relax & Firm massage en kan geboekt worden voor 45, 60 of 90 minuten.

Lees verder en boek →

Ben je zwanger en wil je samen met je partner/vriendin/moeder gemasseerd worden? Kies dan voor de Duo massage Zwanger.

Ben je beiden zwanger en wil je samen gemasseerd worden? Kies dan voor de Duo Dubbel Zwanger.

Deze duo massages vindt je terug bij de Bijna Mama arrangementen. Ze zijn te boeken voor 60 of 90 minuten.

 

 

Lees verder en boek →
Hotstone massage

hotstone massageDe Hot stone massage is een Relax (ontspannings)massage gecombineerd met het gebruik van hete basaltstenen.

De stenen worden voorzichtig op en rondom je lichaam geplaatst en daarnaast zal er ook met de stenen en handen gemasseerd worden. Hot stone massage werkt ook goed bij het ontspannen van spierknopen in het lichaam in combinatie met een stevige massage.

Lees verder en boek →
LaStone Therapy

LaStone Therapy is ontstaan uit een eeuwenoude Indiaanse traditie en is in de jaren negentig ontwikkeld in Amerika. LaStone® geeft verlichting bij stijve spieren en verbetert de bloedsomloop.

Lees verder en boek →
Lomi Lomi massage

De LomiLomi massage is een massagetechniek afkomstig van de Hawaïaanse eilanden. De massage bestaat uit lange strijkingen over het gehele lichaam uitgevoerd met de handen, onderarmen en ellebogen.

De bijna dansende beweging van de masseur geven de massage een mooie vloeiende vorm die doet denken aan de beweging van water, het dobberen op de golven van de zee.

 

 

Lees verder en boek →
Shiatsu

Shiatsu is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk (met behulp van duimen, vingers, handpalmen, ellebogen of knieën), rotaties en manipulaties zoals rekken, strekken en draaien van de verschillende lichaamsdelen.

Lees verder en boek →
Stoelmassage

stoelmassageDe stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage van hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen.

De techniek, gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu (acupressuur), is ontwikkeld om op locatie (bijvoorbeeld op de werkvloer) toegepast te kunnen worden. De eveneens speciaal voor dit doel ontwikkelde stoel ondersteunt alle ledematen zodat het lichaam kan ontspannen.

 

 

Lees verder en boek →
Voetreflexmassage

voetmassageVoetreflexmassage is een holistische behandelvorm welke wordt uitgevoerd op de voeten.  Op je voeten bevinden zich reflexpunten. Dit zijn punten die in verbinding staan met overige delen van je lichaam. Zo zijn er punten voor spieren, organen, weefsels, klieren en het zenuwstelsel. Door het masseren van deze punten en de voeten beïnvloed je de werking van de betreffende gebieden. De massagevorm is ontspannend en afgeleid van de voetreflexzonetherapie.

Lees verder en boek →
Zwangerschapsmassage

Zwanger! Een mooie maar ook intensieve tijd voor jou en je lichaam komt je tegemoet. Het is belangrijk om rust te nemen en te ontspannen wanneer je kunt. Geef van tevoren aan hoeveel weken je zwanger bent. Als je niet meer op je buik kunt liggen, dan hebben wij een voedingskussen in de praktijk zodat je lekker comfortabel kunt liggen op je zij.

Je rug, het bekken (met uitstraling naar eventueel je benen en kuiten) en je schouders krijgen meer aandacht als zwangere, je spieren en gewrichten krijgen meer te verduren tijdens de zwangerschap. 

Lees verder en boek →