lichamelijke verzorging

Massage

Massage

Relax & Firm massage

Bij de Relax massage gebruiken we technieken die vergelijkbaar zijn met onder andere een ontspanningsmassage, Zweedse massage, holistische massage, Ayurvedische massage, Lomi Lomi massage en zwangerschapsmassage. Bij deze massage hebben we als doel lichaam en geest te ontspannen.

Bij de Firm massage gebruiken we technieken die vergelijkbaar zijn met onder andere klassieke massage, sportmassage, bindweefselmassage, triggerpoint massage en Shiatsu massage. Bij deze massage hebben we als doel pijn en spierklachten te verlichten.

€ 34,50 – 30 min

€ 52,50 – 45 min

€ 62,50 – 60 min

€ 88,50 – 90 min

%

meest geboekt bij ons

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage. De ayurvedische massage combineert massage technieken met het stimuleren van de marma punten (drukpunten uit de ayurveda).

Ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s). De massage brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt de deze massage bij het losmaken van emotionele blokkades.

€ 88,50 – 90 min

 

Bindweefsel massage

Bindweefselmassage, ook wel bekend als deep tissue massage, helpt bij het oplossen van terugkerende spanningen in het lichaam. Waar een klassieke massage vooral verlichting en ontspanning geeft, zorgt een bindweefselmassage voor een structurele oplossing van (terugkerende) spanningen in het lichaam.

Diepe bindweefselmassage is een samenspel tussen de masseur en jou als klant. De masseur zoekt op jouw aanwijzingen en aan de hand van jouw verhaal naar het primaire spanningsgebied in het (bind-)weefsel, daar waar je jouw spanning of pijn het meeste voelt. Dit gebied wordt behandelt door middel van het geven van een stevige en diepe druk.

Deze, meestal als intens ervaren, diepe druk wordt gegeven in samenspraak met jou als klant door de masseur. Altijd in overleg en zo effectief mogelijk wordt je geleid door de masseur door de verschillende lagen van spanning naar ontspanning.

€ 88,50 – 90 min

Duo massage

Een Duo massage is een massage die gelijktijdig wordt gegeven in een aparte kamer met twee massage tafels. Hierbij geniet je samen van een ontspannende massage in onze mooie praktijk. Deze massage is gebaseerd op de Relax & Firm massage en kan geboekt worden voor 45 of 60 of 90 minuten. 

Ook leuk als Duo massage:

Duo Massage Zwanger en Duo Dubbel Zwanger

De duo Massage Zwanger is voor één gewone Relax & Firm massage voor bijvoorbeeld een vriendin, partner, vader/moeder en één Zwangerschapsmassage voor de zwangere dame. De duo Dubbel Zwanger is bedoeld voor twee zwangere vriendinnen, zussen tegelijkertijd.  Deze massages zijn beiden te boeken voor 60 of 90 minuten.

Bij aanvang van de massage kun je aangeven waar je behoefte aan hebt, een stevigere vorm van massage om de spieren losser te maken of klachten te verminderen of een rustige, ontspannende massage om helemaal zen te worden. Kortom: Combineer ontspanning met gezelligheid!

€ 100 – 45 min

€ 120 – 60 min

€ 165 – 90 min

%

meest geboekt bij ons

Hotstone massage

De Hot stone massage is een Relax (ontspannings)massage gecombineerd met het gebruik van hete basaltstenen. De stenen worden voorzichtig op en rondom je lichaam geplaatst en daarnaast zal er ook met de stenen en handen gemasseerd worden. Hot stone massage werkt ook goed bij het ontspannen van spierknopen in het lichaam in combinatie met een stevige massage.

De combinatie van warmte en beweging zorgt dat je lichaam wordt ontgift, dat het ontspant en wordt gestimuleerd. Deze massage heeft voornamelijk een zeer ontspannende en verwarmende werking. Goed om jezelf cadeau te doen in het koude seizoen van het jaar!

Hotstone supplement voor nek/schouders/rug

€ 62,50 – 60 min 

Volledige Hotstone massage

€ 88,50 – 90 min 

LaStone therapy

LaStone Therapy is ontstaan uit een eeuwenoude Indiaanse traditie en is in de jaren negentig ontwikkeld in Amerika. LaStone® geeft verlichting bij stijve spieren en verbetert de bloedsomloop.

Er wordt gebruik gemaakt van warme basalt en koele marmeren stenen. Het natuurlijk gevormde basalt (warm) en het geslepen marmer (koel) zijn bij uitstek geschikt om je evenwichtig te houden in tijden van spanning en stress en ze geven je intense innerlijke rust. Je lichaam spoelt als het ware door. Bij de massage worden de stenen onder, op en rondom het lichaam gebruikt. De koele stenen maken 10% van de massage uit, je hoeft niet bang te zijn voor extreme kou. Er wordt rekening gehouden met jouw lichamelijke gesteldheid.

De warme stenen zorgen voor:

 • diep reinigende werking op de bloedvaten
 • verminderde spierspanning,
 • geeft ondersteuning aan de spieren en bindweefsel
 • diepe ontspanning

De koele stenen zorgen voor:

 • vermindering van pijn
 • verlichten en opheffen van ontstekingen
 • energie impuls van het gehele lichaam

 

€ 88,50 – 90 min

Lomi Lomi massage

De LomiLomi massage is een massagetechniek afkomstig van de Hawaïaanse eilanden. De massage bestaat uit lange strijkingen over het gehele lichaam uitgevoerd met de handen, onderarmen en ellebogen.

De bijna dansende beweging van de masseur geven de massage een mooie vloeiende vorm die doet denken aan de beweging van water, het dobberen op de golven van de zee.

Dit brengt ontspanning en energie. Omdat de lange bewegingen geen begin en eind lijken te kennen zullen je gedachten tot stilstand komen en kan je je makkelijker overgeven aan de rust en de stilte.

De geest is vrij en het lichaam ervaart. De LomiLomi heeft zo het vermogen tot de kern van je zijn te komen en lichaam en geest te herenigen.

De LomiLomi massage wordt vanuit een holistische zienswijze en met respect gegeven.

€ 88,50 – 90 min

%

meest geboekt bij ons

Stoelmassage

De stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage van hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen.

De techniek, gebaseerd op de traditionele Japanse Shiatsu (acupressuur), is ontwikkeld om op locatie (bijvoorbeeld op de werkvloer) toegepast te kunnen worden. De eveneens speciaal voor dit doel ontwikkelde stoel ondersteunt alle ledematen zodat het lichaam kan ontspannen.

Tijdens de stoelmassage wordt er druk uit geoefend op een aantal acupressuurpunten die de interne energiehuishouding beïnvloeden. Dat wordt gedaan met de duimen, handen en ellebogen. Zo worden eventuele blokkades opgeheven en zwakke plekken versterkt.

De stoelmassage ontspant de spieren die het meest te lijden hebben van werkstress of een verkeerde werkhouding. Na afloop voel je je ontspannen en kan je weer met hernieuwde energie aan het werk. Het kost qua tijd circa 15 tot 20 minuten per massage per persoon. Hierbij is aan- en uitkleden overbodig.

Voordelen van stoelmassage op een rij:

 • verkwikkend en energiegevend
 • toename van concentratie en motivatie
 • vermindering van stress en spierspanning in het lichaam
 • vermindering van ziekteverzuim

€ 25 – 20 min

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een holistische behandelvorm welke wordt uitgevoerd op de voeten.  Op je voeten bevinden zich reflexpunten. Dit zijn punten die in verbinding staan met overige delen van je lichaam. Zo zijn er punten voor spieren, organen, weefsels, klieren en het zenuwstelsel. Door het masseren van deze punten en de voeten beïnvloed je de werking van de betreffende gebieden.

Voetreflexmassage is een zeer diep werkende ontspannende massagevorm. Inzetbaar voor een ontspannende behandeling en deels ook voor het aanpakken van klachten op mentaal en/of fysiek niveau.

De massagevorm is ontspannend en afgeleid van de reflexzonetherapie. Bij deze massage gaat je lekker onderuit genieten van een heerlijke reflexpuntenmassage op de voeten met een ontspannende massage van de voeten en de onderbenen.

€ 34,50 – 30 min

€ 62,50 – 60 min

Zwangerschapsmassage

Zwanger! Een mooie maar ook intensieve tijd voor jou en je lichaam komt je tegemoet. Het is belangrijk om rust te nemen en te ontspannen wanneer je kunt.

De plots groeiende buik en borsten, de vermoeidheid en emotionele rollercoaster waar je soms in kunt zitten zorgen ervoor dat je lijf extra aandacht kan gebruiken. Ook kan je lichaam meer vocht vast houden, de massage kan ervoor zorgen dat het vocht wat makkelijker wordt afgedreven.

Wij masseren de delen waar jij het meest behoefte aan hebt. Je rug, het bekken (met uitstraling naar eventueel je benen en kuiten) en je schouders krijgen meer aandacht als zwangere, je spieren en gewrichten krijgen meer te verduren tijdens de zwangerschap. 

Natuurlijk, ook als je geen klachten hebt is het fijn om een massage te ondergaan, je kunt zo vaak als je wilt een massage nemen tot aan je uitgerekende datum. Zolang jij je er prettig en ontspannen bij voelt, is dat geen probleem.

Ook bieden wij Duo Massages aan waarbij één of twee zwangere dames gemasseerd kunnen worden! Leuk én ontspannend met je partner of samen met een vriendin te doen.

€ 62,50 – 60 min

€ 88,50 – 90 min

%

meest geboekt bij ons

Waarom

Massage & Welzijn

Een massage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Bij een gehele massage herstelt de bloedcirculatie zich en krijgt de huid meer doorbloeding. Veel klachten door oververmoeidheid, stress, verkeerde zit-, loop- of staan houding wordt voorkomen en/of opgeheven.

Voordelen van massage op een rij:

 • vermindering van stress en spierspanning in het lichaam
 • versterkend voor de innerlijke en fysieke mens
 • spierpijn en veel klachten door oververmoeidheid, stress of een verkeerde zit- en stahouding verdwijnen snel en blijven langer weg
 • het geeft nieuwe energie en zorgt voor een prettig gevoel in het algemeen

Meeste mensen bezoeken een masseur met een bepaald doel. Dit doel is per persoon verschillend. De ene wil graag een ontspannende massage, om tot rust te komen en zich mentaal en fysiek weer op te laden. De ander wil graag een stevige, spierklacht gerichte massage waarbij de spieren meer uitgedaagd worden en de spanning in het lichaam word aangepakt.

Dit kan ook per bezoek verschillen! Beiden zijn mogelijk binnen de praktijk. Voorafgaand aan de behandeling vragen we dan ook welke soort jouw voorkeur heeft op dat moment.

Wij werken uitsluitend met 100% biologische, natuurlijke sheabutter. Deze butter hydrateert en heelt je huid, wordt snel opgenomen door je huid, is niet plakkerig en geeft een zijdezacht gevoel!

Package Deals

3 massages met 10% korting

Wij bieden een tweetal package deals waarbij je of 3x 60 minuten massage of 3x 90 minuten massages met 10% korting kunt aanschaffen.

 

Package Deal 3x 60 min

van € 187,50 voor € 168

Package Deal 3x 90 min

van € 265,50 voor € 238

Keuze uit alle massages met tegoed

Wij bieden een tweetal package deals waarbij je kunt kiezen uit verschillende soorten massages met 20 of 40 credits tegoed.

 

Choice Massage

Met deze Package Deal heb je de keuze uit alle 30 en 60 minuten massages.

Je krijgt 20 credits bij deze Package Deal.

 € 14,75 per credit

30 min massage = 2 credits

60 min massage = 4 credits

Ultimate Choice Massage

Met deze Package Deal krijg je keuze uit alle massages die bij ons gegeven worden.

Je krijgt 40 credits bij deze Package Deal. 

 € 13,75 per credit

30 min massage = 2 credits

45 min massage = 3 credits

60 min massage = 4 credits

90 min massage = 6 credits

duo 45 min = 6 credits

duo 60 min = 8 credits

duo 90 min = 11 credits

Come On In

Treat Yourself to a Relaxing Moment