Bijna Mama Arrangementen

Zwanger! Een mooie maar ook intensieve tijd voor jou en je lichaam komt je tegemoet. Het is belangrijk om rust te nemen en te ontspannen wanneer je kunt. Voor de bijna mama’s onder jullie (maar natuurlijk ook de nét geworden mama’s of de door de wol geverfde mama’s) bieden we de diverse losse behandelingen en hebben we een aantal fijne arrangementen samengesteld.

Je kunt alleen komen, met je partner/vriendin/moeder óf samen met een andere zwangere.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via info@rebalans.nl of bel met 070-212.95.49

Zwangerschapsmassage

overheerlijke massage voor de zwangere vrouw

Inhoud & Kosten

Wat gebeurt er tijdens een zwangerschapsmassage? 

De plots groeiende buik en borsten, de vermoeidheid en emotionele rollercoaster waar je soms in kunt zitten zorgen ervoor dat je lijf extra aandacht kan gebruiken. Ook kan je lichaam meer vocht vast houden, de massage kan ervoor zorgen dat het vocht wat makkelijker wordt afgedreven.

Wij masseren de delen waar jij het meest behoefte aan hebt. Je rug, het bekken (met uitstraling naar eventueel je benen en kuiten) en je schouders krijgen meer aandacht als zwangere, je spieren en gewrichten krijgen meer te verduren tijdens de zwangerschap. Daarnaast is het heel bijzonder om je buik mee te laten masseren, wij merken dat de moeder en het kind er vaak goed en ontspannen op reageren, en het voor de moeder heel bijzonder is om te voelen hoe je kindje reageert op de aanraking. Het mag en hoeft niet. Wij bespreken dit van te voren met je.

 

Voordelen van een zwangerschapsmassage

Denk hierbij aan:

  • Nek en schouderpijn verminderen;
  • Pijn in onderrug en bekkenklachten verlichten;
  • Krampen in de benen en kuiten voorkomen;
  • Nachtrust bevorderen;
  • Vastgehouden vocht afdrijven.

Een massage helpt je te ontspannen en rustig te worden zodat je de ongemakken van een zwangerschap beter aankunt. Ik spreek uit ervaring!

Natuurlijk, ook als je geen klachten hebt is het fijn om een massage te ondergaan, je kunt zo vaak als je wilt een massage nemen tot aan je uitgerekende datum. Zolang jij je er prettig en ontspannen bij voelt, is dat geen probleem.

De zwangerschapsmassage kan je boeken voor:

Duur 60 minuten, kosten € 62,50
Duur 90 minuten, kosten € 88,50

ZWANGERSCHAPS MASSAGE

Duo Massage Zwanger

duo massage voor een zwangere vrouw en haar vriendin/partner/man/moeder

Inhoud & Kosten

Een Duo massage is een massage die gelijktijdig wordt gegeven in een aparte kamer met twee massage tafels. Hierbij geniet je samen van een ontspannende massage in onze mooie praktijk. Het verschil met onze gewone Duo Massage is dat hierbij één masseur de zwangerschapsmassage technieken beheerst. Zo weet je zeker dat je als zwangere ook gemasseerd kan worden!

Deze massage is gebaseerd op de Relax & Firm massage en op de Zwangerschapsmassage en kan geboekt worden voor 60 of 90 minuten.

Bij aanvang van de massage kun je aangeven waar je behoefte aan hebt, een stevigere vorm van massage om de spieren losser te maken of klachten te verminderen of een rustige, ontspannende massage om helemaal zen te worden. En geef vooral ook aan als zwangere hoe lang je al zwanger bent en of je klachten ervaart.

Kortom: Combineer ontspanning met gezelligheid! En een fijne en ontspannen ervaring voor jullie beiden.

Wij hebben Duo massage Zwanger, prijs is voor twee personen:

  1. Duur 60 min, kosten € 120
  2. Duur 90 min, kosten € 165

DUO MASSAGE ZWANGER

Duo Dubbel Zwanger

duo massage voor twee zwangere vrouwen samen

Inhoud & Kosten

Een Duo massage is een massage die gelijktijdig wordt gegeven in een aparte kamer met twee massage tafels. Hierbij geniet je samen van een ontspannende massage in onze mooie praktijk.

Het verschil met onze gewone Duo Massage en Duo Massage Zwanger is dat twee zwangeren tegelijkertijd gemasseerd kunnen worden! Je kunt deze boeken via onze online agenda of contact met ons opnemen via 070-212 95 49 of mailen naar info@rebalans.nl. Wij denken graag met je mee als de getoonde tijden of dagen jullie niet uitkomen.

Bij aanvang van de massage kun je aangeven waar je behoefte aan hebt, een stevigere vorm van massage om de spieren losser te maken of klachten te verminderen of een rustige, ontspannende massage om helemaal zen te worden. En geef vooral ook aan als zwangere hoe lang je al zwanger bent en of je klachten ervaart.

Kortom: Combineer ontspanning met gezelligheid! En een fijne en ontspannen ervaring voor jullie beiden.

Duo Dubbel Zwanger, prijs is voor twee personen:

  1. Duur 60 min, kosten € 120
  2. Duur 90 min, kosten € 165

DUO DUBBEL ZWANGER

Voetje & Snoetje Arrangement

professionele pedicure + en gezichtsbehandeling samen

Inhoud & Kosten

Het Voetje & Snoetje Arrangement combineert een professionele pedicure + van 45 minuten en een Puur Beauty 60 min gezichtsbehandeling.

Gedurende de zwangerschap verandert er veel aan je huid, door toedoen van hormonen en alle veranderingen in je lijf. Ook je voeten krijgen het aardig te verduren door het extra gewicht wat je meedraagt en hoe je lopen kan veranderen. Met dit arrangement besteden we volop aandacht aan je voeten en huid, om je zo nóg meer te laten stralen in deze mooie, maar soms ook vermoeiende tijd.

 

Duur 105 minuten, Kosten € 100

VOETJE & SNOETJE ARRANGMENT

Bijna Mama Arrangement

een zwangerschapsmassage, gezichtsverzorging en pedicure SPA ineen, lekker ontspannen

Inhoud & Kosten

Het Bijna Mama Arrangement is geschikt voor vrouwen die in verwachting zijn of (nog niet zo lang geleden) bevallen zijn van hun kindje. Even jezelf lekker laten verwennen voordat de kleine er is of er even tussen uit in de eerste hectische periode na je bevalling, tijd voor jezelf en tot rust komen.

Je begint met een overheerlijke ontspannende zwangerschapsmassage van 60 minuten. Daarna een verkwikkende huidreinigende gezichtsbehandeling van 45 minuten en aansluitend een cosmetische pedicure SPA behandeling met lakken van 75 minuten, waarbij je voetjes heerlijk in de watten worden gelegd met voetenbad, scrub, verzorgende voetbehandeling met massage en nagels lakken. Zo heb je er even geen omkijken meer naar en ga je weer op en top verfrist naar huis!

Gedurende de zwangerschap verandert er veel aan je huid, door toedoen van hormonen en alle veranderingen in je lijf. Ook je voeten krijgen het aardig te verduren door het extra gewicht wat je meedraagt en hoe je lopen kan veranderen. Met dit arrangement besteden we volop aandacht voor je lijf om je zo nóg meer te laten stralen in deze mooie, maar soms ook vermoeiende tijd.

 

Duur 180 minuten, Kosten € 180

BIJNA MAMA ARRANGMENT