Gift for You / Wonderbox

 

Bij onze praktijk kun je verschillende Gift for you / Wonderbox cadeaubonnen inleveren. Wij vertellen je graag welke bonnen je bij ons kunt inleveren en wat voor soort behandeling je kunt krijgen.

Hier kan je ook gemakkelijk zelf je afspraak reserveren! 

Voor meer informatie over het maken van een afspraak mail naar info@rebalans.nl of bel met 070-212.95.49 

Voor meer informatie over het inwisselen van de Gift for You / Wonderbox voor een cadeau ervaring mail naar info@giftforyou.nl o.v.v. van je vouchercode of bel met 023-517.57.39

 

Gift for You / Wonderbox gekregen?
Heeft een vriend, vriendin, familielid of collega je verrast met een GiftForYou of Wonderbox? Gefeliciteerd!

Deze kan je bij ons inleveren.

Om dit te kunnen zien, voer je je unieke vouchercode in bij het blokje ‘GiftForYou gekregen?’ op www.giftforyou.nl. Bekijk alle informatie over jouw GiftForYou of GiftFor2, en maak je keuze voor onze locatie.

Heb je een GiftFor2 doosje met een pasje erin in plaats van een voucher? In plaats van je vouchercode voer je dan de kaartcode in bij het blokje ‘GiftForYou gekregen?’. Hierna volg je hetzelfde proces; je kiest onze locatie, bevestigt deze en ontvangt een e-voucher in je e-mail.

LET OP: JE KUNT NIET DE VOUCHER RECHTSTREEKS BIJ ONS INLEVEREN, JE HEBT ALTIJD EEN E-TICKET NODIG.

FAQ Gift for You / Wonderbox

Op de pagina van Gift for You vindt je verdere informatie over het proces van inleveren van de bon, zie https://www.giftforyou.nl/giftbox/faq/

Wij hebben altijd een E-ticket van je nodig bij het inleveren! De voucher uit de box kan bij ons niet rechtsstreeks ingeleverd worden. Als je hier vragen over hebt, stel ze aan Gift for You / Wonderbox via +31 (0)23 517 5739 of mail info@giftforyou.nl o.v.v. van je vouchercode.

Kan ik de Gift for You / Wonderbox voucher ook inleveren tegen korting bij jullie?

Ja, dat kan. Doorloop het bovenstaande proces om de voucher in te wisselen voor het E-ticket. Neem contact met ons op via info@rebalans.nl met de volgende gegevens:

  1. welk Gift for You je hebt ontvangen en tegen welke waarde. Je kunt per behandeling maar één voucher inleveren, niet twee of meer.
  2. welke behandeling je bij ons wenst te ondergaan.

LET OP: We vragen altijd dat je een minimaal bedrag te besteden bij ons, afhankelijk van het bedrag van de Gift for You/Wonderbox voucher.

  • Beatuty voor één t.w.v. €20,- een minimale besteding van € 30,-
  • BeautyTreat t.w.v. € 44,90, een minimale besteding van € 60,-
  • Beautymoment voor Jou t.w.v. € 69,90, een minimale besteden van € 85,-