Algemene voorwaarden (per 1 oktober 2017)

 

 1. Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. ReBalans – Puur Genieten verwacht van de cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
 2. Om geheel ontspannen een behandeling in te gaan, is het advies om op tijd aanwezig te zijn.
 3. Persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt.
 4. Voor aanvang van een eerste massage behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot je sportieve en medische verleden bij een massage. Geef aan wat voor jou het doel van de massage is en vooral waar je eventueel last van hebt.
 5. Bij behandelingen zoals pedicure, manicure, gezichtsbehandeling wordt eerst een aantal vragen gesteld met betrekking tot je medische verleden en eventuele allergieën of bekende problemen met huid, nagels en aanverwante zaken.
 6. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling gestaakt worden en wordt je doorverwezen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra de behandelend arts hierin toestemt.
 7. Ben je reeds onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, dan kan de massagetherapeut je vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelingsperiode toegepast mag worden.
 8. Eventueel medicijngebruik dien je mee te delen.
 9. ReBalans – Puur Genieten behoudt zich het recht om klanten te weigeren, ook zonder opgaaf van redenen.
 10. ReBalans – Puur Genieten is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

Annuleringsvoorwaarden

 

Voor annulering van een behandeling gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

 • Bij annulering van behandelingen tot 24 uur voor aanvang van een behandeling bent u geen kosten verschuldigd
 • Bij annulering van behandelingen binnen 24 uur voor aanvang van een behandeling bent u 50% van het bedrag voor de afspraak verschuldigd. Als u de annuleringskosten niet binnen 7 dagen na factuurdatum heeft voldaan, loopt u de kans om 100% van het bedrag van de afspraak te moeten voldoen en zijn wij ook eventueel genoodzaakt een incassoprocedure te starten. 

U heeft afspraak gemaakt maar u bent onverhoopt verhinderd, dan kunt u die vóór de annuleringsperiode van de afspraak (binnen 24 of 48 uur) kosteloos annuleren. Als u binnen de gestelde annuleringsperiode annuleert, dan dient de afspraak telefonisch of per e-mail afgezegd te worden. Zonder afzegging heeft u geen recht op restitutie, indien u voorafgaand aan de afspraak de betaling hebt voldaan.

Retourneren van aangekochte Package Deals (online en in de winkel) is alleen mogelijk binnen 14 dagen na aankoop, dan geven wij het aankoopbedrag (minus eventueel genoten diensten ter waarde van een eenmalige behandeling), terug. Na 14 dagen geven wij ter waarde van het aankoopbedrag (minus eventueel genoten diensten ter waarde van een eenmalige behandeling), een cadeaubon welke binnen een jaar ingeleverd mag worden voor diensten en producten bij ons.  

Voor de volledigheid: wij zullen ten alle tijden met u meedenken en proberen eerst een andere oplossing te zoeken alvorens wij overgaan tot factureren.