SEIZOENSARRANGEMENT ZOMER : BODY SCRUB & MASSAGE  (75 min)

Een heerlijk scrub- en reinigingsritueel met hammam zeep voor het hele lichaam, gevolgd door een weldadige massage met jasmijnolie en afsluitend een massage met selfmade mango body butter met amandelolie.

 

Hoe verloopt deze behandeling? 

Eerst wordt je lichaam afgedekt met warme kompressen om de poriën te openen. Hierna volgt de scrub met hammamzeep met behulp van een scrub handschoen. De scrub massage verwijderd dode huidcellen, waardoor je huid erna zachter aanvoelt en meer glans krijgt. Bovendien stimuleert het de doorbloeding en heeft het een verstevigende werking op de huid.

Na de scrub worden er nogmaals warme kompressen gebruikt om de zeep te verwijderen. Hierna volgt een overheerlijke ontspannende massage met jasmijnolie. Jasmijn heeft een koelend effect op het lichaam en is daarom ook perfect te gebruiken tijdens de warmere dagen.

Na de massage wordt het lichaam nog ingesmeerd met de selfmade mango body butter voor extra verzorgend effect.  Deze behandeling is reinigend, verfrissend en ontspannend voor je hele lijf.

Deze behandeling is te boeken in juli, augustus en september en de kosten bedragen € 80,-

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: