Categories:

Pedicure SPA met lakken

Deze behandeling bestaat uit: Knippen, frezen, polijsten en intensieve verzorging van uw nagels en nagelriemen en verwijderen van overtollig eelt met voetbad met scrub,  verzorgende crème, ontspannende voet- en onderbeenmassage met voetbad met scrub, verzorgende crème, voetmasker,  uitgebreide ontspannende voet- en onderbeenmassage en nagels lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat.

€ 82,50 – 75 min

Verzorgende behandeling van de voeten met een parafine pakking. 

Bij deze behandeling wordt de droge en beschadigde huid van de voeten hersteld door middel van een voetmasker en een parafine pakking. 

De voeten krijgen eerst een masker. Op dit masker wordt warme paraffine gesprayd. De huid gaan zweten, de poriën gaan open, het masker kan door de paraffinepakking niet naar buiten en dus extra goed inwerken in de huid. Hierna is de huid zeer goed gevoed en zijdezacht. De behandeling is heel fijn als je last hebt van droge voeten, kloven, eelt, wintertenen en koude voeten. Daarnaast is het een heerlijke ‘verwen’ behandeling.De behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage 

Pedicure SPA

Deze behandeling bestaat uit: Knippen, frezen, polijsten en intensieve verzorging van uw nagels en nagelriemen en verwijderen van overtollig eelt met voetbad met scrub,  verzorgende crème, voetmasker en ontspannende voet- en onderbeenmassage.

Weldaad voor de voeten!

€ 67,50 – 60 min

Pedicure met lakken

Deze behandeling bestaat uit: Knippen, frezen, polijsten en intensieve verzorging van uw nagels en nagelriemen en verwijderen van overtollig eelt en verzorgende crème en lakken met Zoya nagellak inclusief base en topcoat.

€ 55,00 – 50 min

Professionele pedicure

Deze behandeling bestaat uit: Knippen, frezen, polijsten en intensieve verzorging van uw nagels en nagelriemen en verwijderen van overtollig eelt en afsluitend wordt een verzorgende crème van Naturgeist aangebracht. Bij de 45 minuten behandeling worden likdoorns, kloof/kloven en probleemnagels zoals ingroeiende teennagels behandeld

€ 37,95 – 30 min

€ 47,50 – 45 min